Sada je: čet 25 lip, 2026 6:01 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
 Najgluplji događaj u svih 7 sezona? 
Autor/ica Poruka
So Say We All

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Post Re: Najgluplji događaj u svih 7. sezona
Ne vjerujem svojim očima dok čitam zadnja 2 posta. :shocked:

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

uto 04 ožu, 2008 1:05 am
Profil ICQ
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...a gle , nije nam najbolje sjeo sreijal...
...nekim događajima koji bi trebali držati samo srž serijala nismo baš impresionirani...
...to je sve normalno...

uto 04 ožu, 2008 1:14 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Mr.bobo je napisao/la:
MacGyver je napisao/la:
Ubojstva Bareila i Jadzie... Winn postaje Kai... Sisko poludi, stalno se place i prenavlja... Bashir postane iritantan i egocentrcian... Proroci pocnu imat prevelku ulogu... Pah utvare pocnu imat prevelku ulogu... Ezri zavrsi sa Bashirom umjesto s Quarkom... Odo i Quark postanu dosadni... Odo se pretvori u covjeka... I jos hrpa toga... Cijela serija je odvratna

...što se serija razvijala sve više, sve više se je petljala, veze između posade, dominij... osjetilo se lagano propadanje...

Upravo to. Kako se razvijala, umjesto da postaje bolja, postajala je sve losija. Za razliku od svih ostalih Star Trekova

uto 04 ožu, 2008 1:21 am
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

MacGyver je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
MacGyver je napisao/la:
Ubojstva Bareila i Jadzie... Winn postaje Kai... Sisko poludi, stalno se place i prenavlja... Bashir postane iritantan i egocentrcian... Proroci pocnu imat prevelku ulogu... Pah utvare pocnu imat prevelku ulogu... Ezri zavrsi sa Bashirom umjesto s Quarkom... Odo i Quark postanu dosadni... Odo se pretvori u covjeka... I jos hrpa toga... Cijela serija je odvratna

...što se serija razvijala sve više, sve više se je petljala, veze između posade, dominij... osjetilo se lagano propadanje...

Upravo to. Kako se razvijala, umjesto da postaje bolja, postajala je sve losija. Za razliku od svih ostalih Star Trekova

Ne znam što ste vas dvojica uopće gledali. DS9 ima završetak od 9 arc epizoda, koji drugi Trek to ima? Ona petljancija u Fire caves na kraju mi je malo bezvezna, ali what the hell, ne može sve biti savršeno.
A pogledajte si malo Voyager i ono što je nastupilo od četvrte sezone. Za usporedbu, današnja epizoda TNG-a na telki "Q who?" je pojavom Borga donijela strah i napetost. Što je donijela pojava Borga u Voyageru? Na radost muškog dijela gledateljstva, donijela je oslobođenje 7/9 od kolektiva i par velikih sisa za buljenje u njih. Osim toga, pojava Borga u Voyageru, donijela je nezaustavljivi pad serije, jer su od archenemya napravili sprdačinu i dali materijala da se kapetanica "Calamity Jane" može preseravati i bahatiti još više. Kraj serije da ne spominjem, već sam puno rekao o njemu. Totalno su se izgubili, napravili temporalne gluposti, i kad više nisu znali što bi, pobjegli u prošlost i napravili katastrofu od kvazitreka.
Toliko o "lošem" DS9.

uto 04 ožu, 2008 2:56 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

TerNek je napisao/la:
DS9 ima završetak od 9 arc epizoda, koji drugi Trek to ima?

Dobro, i? Sad je zbog toga najbolji Trek? Sapunice imaju arc kroz cijelu seriju

Ostale stvari mi se neda citirat, ali Voyager nakon trece sezone postaje najbolji, za razliku od DS9. Nije mi jasno kaj fali epizodama s Borgom, Voyager je bio sam tamo i morali su ih sami pobjediti. A pobjedili su ih domsljatosti i strategijom, a ne oruzjem.

Osim toga, Voyager odise trekizmom i dok gledas Voyager imas osjecaj ko da gledas pravi ST, a dok gledas DS9 imas osjecaj ko da gledas politicku dramu, i to losu

Jedina stvar koja je bolja u DS9 je finale serije, u Voyageru su ga malo zeznuli, ali to mu je jedina malo slabija strana

uto 04 ožu, 2008 8:05 pm
Njegova Debela Eminencija

MacGyver je napisao/la:
TerNek je napisao/la:
DS9 ima završetak od 9 arc epizoda, koji drugi Trek to ima?

Dobro, i? Sad je zbog toga najbolji Trek? Sapunice imaju arc kroz cijelu seriju

Mislim da je kolega htio reci da, za razliku od vecine ostalih serija gdje hrpu rasa i tehnologije vidimo samo i jednoj epizodi i onda doticne propadnu u zemlju, u DS9 postoje podradnje koje se protezu kroz dobar dio ako ne i kroz cijelu seriju, sto je IMHO osvjezenje.

Citat:
Ostale stvari mi se neda citirat, ali Voyager nakon trece sezone postaje najbolji, za razliku od DS9. Nije mi jasno kaj fali epizodama s Borgom, Voyager je bio sam tamo i morali su ih sami pobjediti. A pobjedili su ih domsljatosti i strategijom, a ne oruzjem.

Pobijedili su ih pretjeranim technobabbleom, uvodjenjem histericne kraljice i generalnim oglupljivanjem Borga, koji ih cas hoce asimilirat, cas nece, ovisno jesu li kraljici "oni dani u mjesecu".

Citat:
Osim toga, Voyager odise trekizmom i dok gledas Voyager imas osjecaj ko da gledas pravi ST, a dok gledas DS9 imas osjecaj ko da gledas politicku dramu, i to losu

A cujes meni je upravo ta politicko-religiozna strana DS9-a, po kojoj dosta ljudi pljuca, zanimljiva. Odskok je od standardnih istrazivackih epizoda u kojima vidimo jako mali dio od te Federacije. U TOS-u, TNG-u i Voy-u vidimo samo elitu Federacije, dok se u DS9-u pojavljuju i civili, ne samo Federacije vec i drugih rasa, siroka plejada likova i nacina razmisljanja. Dobija se dubinska slika nekih glavnih rasa, i njihovih politicko-socijalnih odnosa sa ostalima. Takodjer stavlja se na moralnu kusnju citava Federacija, ne samo jedan brod bog-te-pita-gdje.
Nije poanta ove serije "to boldly go....", no nakraju, nigdje u seriji to nije niti spomenuto.

uto 04 ožu, 2008 11:15 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Gul Remal je napisao/la:
Mislim da je kolega htio reci da, za razliku od vecine ostalih serija gdje hrpu rasa i tehnologije vidimo samo i jednoj epizodi i onda doticne propadnu u zemlju, u DS9 postoje podradnje koje se protezu kroz dobar dio ako ne i kroz cijelu seriju, sto je IMHO osvjezenje.

Je drukcije, ali se meni ne svidja (nemam nista protiv arcova u STu, npr. oni u Enterpriseu su mi odlicni), ali u DS9 su mi losi

Gul Remal je napisao/la:
A cujes meni je upravo ta politicko-religiozna strana DS9-a, po kojoj dosta ljudi pljuca, zanimljiva. Odskok je od standardnih istrazivackih epizoda u kojima vidimo jako mali dio od te Federacije. U TOS-u, TNG-u i Voy-u vidimo samo elitu Federacije, dok se u DS9-u pojavljuju i civili, ne samo Federacije vec i drugih rasa, siroka plejada likova i nacina razmisljanja. Dobija se dubinska slika nekih glavnih rasa, i njihovih politicko-socijalnih odnosa sa ostalima. Takodjer stavlja se na moralnu kusnju citava Federacija, ne samo jedan brod bog-te-pita-gdje.
Nije poanta ove serije "to boldly go....", no nakraju, nigdje u seriji to nije niti spomenuto.

To mi smeta, u STu sam naviknut na ubermoraliziranje i te gluposti (koje mi nekad ide na zivce), ali to je Trek. DS9 je previse drukciji.

A sto se tice politicke strane, nemam nista protiv politike u SFu, npr. Galactica mi je odlicna, ali u DS9 mi je to izvedeno dosta lose i dosadno

A religiozni dio mi je totalna katastrofa... ko neka bajka

sri 05 ožu, 2008 12:41 am
Egzobiolog
Egzobiolog

MacGyver je napisao/la:

Jedina stvar koja je bolja u DS9 je finale serije, u Voyageru su ga malo zeznuli, ali to mu je jedina malo slabija strana

...slažem se za političku dramu... :mrgreen:
...meni je to bilo malo dosadnjikavo (nije loše, no nije ni previše zanimljivo) ... pretakanje iz šupljeg u prazno...

...ali Voyager mi ima bolji kraj...
...mislim, s time su mogli završiti serijl kad su htjeli... no ipak se dogodio na kraju 7 sezone...
...a DS9 mi je kraj ubio u pojam...
Od kad se Ezri pojavila znao sam da će završiti s Bashirom , jer on jadnik nije imao sreće svih 6.5 sezona, pa neka mu je... :roll:
...a i način na koji je Sisko otišao mi je bezvezan... i ostavilo pitanje ''Whay''?

sri 05 ožu, 2008 10:45 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

U kraju Voyagera mi je malo bezveze sta nema nekog emotivnog oprostaja s likovima, mislim ipak smo ih pratili 7 godina. U DS9 su to ipak napravili malo tuznjikavo i to mi se svidjelo. Ali kad bi gledao te dvije epizode same za sebe, odnosno da nisu finale serije, onda bi Voyagerova epizoda definitivno bila bolja

sri 05 ožu, 2008 12:16 pm
So Say We All

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
MacGyver je napisao/la:
U kraju Voyagera mi je malo bezveze sta nema nekog emotivnog oprostaja s likovima, mislim ipak smo ih pratili 7 godina. U DS9 su to ipak napravili malo tuznjikavo i to mi se svidjelo. Ali kad bi gledao te dvije epizode same za sebe, odnosno da nisu finale serije, onda bi Voyagerova epizoda definitivno bila bolja

Pretpostavljam zato što je prepuna akcije, explozija i svih ostalih popratnih pojava.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

sri 05 ožu, 2008 12:17 pm
Profil ICQ
Egzobiolog
Egzobiolog

MacGyver je napisao/la:

...pa vidjeli smo emotivni sastanak na obljetnici povratka...
...i ta verzija stvarnosti nije bila baš idealna...
...Chokotay je umro... i puno posade nije preživilo putovanje...

@Brick , eksplozije nisu presudile, već sama ideja kako sprovesti plan...

sri 05 ožu, 2008 12:56 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

BrickTop je napisao/la:
MacGyver je napisao/la:

Pretpostavljam zato što je prepuna akcije, explozija i svih ostalih popratnih pojava.

Nisam siguran na koj se dio mog posta ovo odnosi :?

Al ak se natjecu u eksplozijama, u DS9 ih ima puno vise nego u Voyageru, al su puno losije napravljene (ne mislim na specijalne efekte)... U DS9 je bilo 5-6 velkih bitaka, al sve su svedene na dvije minute prikazivanja, bile su dosadne i lose... cak i to sta je moglo biti dobro su zasrali

sri 05 ožu, 2008 1:28 pm

MacGyver je napisao/la:

Al ak se natjecu u eksplozijama, u DS9 ih ima puno vise nego u Voyageru, al su puno losije napravljene (ne mislim na specijalne efekte)... U DS9 je bilo 5-6 velkih bitaka, al sve su svedene na dvije minute prikazivanja, bile su dosadne i lose... cak i to sta je moglo biti dobro su zasrali

Recimo meni je bas drago da je tako...da se nisu opterecivali pretjeranim prikazivanjem bitaka....jer nakraju sami fajtovi nisu ni toliko vazni, koliko pozadinska radnja i kako sam rat utjece na likove i opcenito Federaciju.

Hebiga, ocito imamo razlicite poglede na ono sto nas zanima u Treku.

sri 05 ožu, 2008 3:13 pm
Profil Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Gul Remal je napisao/la:
MacGyver je napisao/la:

Recimo meni je bas drago da je tako...da se nisu opterecivali pretjeranim prikazivanjem bitaka....jer nakraju sami fajtovi nisu ni toliko vazni, koliko pozadinska radnja i kako sam rat utjece na likove i opcenito Federaciju.

Hebiga, ocito imamo razlicite poglede na ono sto nas zanima u Treku.

Potpuno se slažem. DS9 ide u dubinu radnje i otkriva puno toga u pozadini.
Ako netko voli samo fight zbog fighta, nek gleda Star Wars.

sri 05 ožu, 2008 8:19 pm
Profil ICQ Web stranica
Admiral
Admiral

Naj Serija: TNG
Naj Film: Nemesis
Koje si vrste?: Human
Za mene DS9 dijeli prvo mjesto sa TNG. A sad zadnja epizoda. Smrt Siska to mi nikako ne leži.

ned 09 ožu, 2008 12:47 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: