| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Voyager najbolja star trek serija
VOY postane IMHO mnogo bolji od 4. sezone na dalje. Također me nervira što više od 50% ljudi koji npr. pljuju po ENT-u nikad nisu ni gledali seriju. Treba vidjet, pa onda prosudit. RAI'TARA je napisao/la: Nije istina 5-7 sezona DS9-a i 1-5 sezona VOY-a snimane su i emitirane istovremeno i njihova radnja je kronološki smještena u isto vrijeme.  Na kojim si ti drogama? Pa par postova iznad imaš printscreenove sa IMDB-a na kojima pišu godine, za ljubav božju...
|
| pon 28 ruj, 2009 12:21 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Nije istina 3-7 sezona DS9-a i 1-5 sezona VOY-a snimane su i emitirane istovremeno i njihova radnja je kronološki smještena u isto vrijeme.  Na kojim si ti drogama? Pa par postova iznad imaš printscreenove sa IMDB-a na kojima pišu godine, za ljubav božju... Nisam na nikakvim drogama o čemu ti. Pođi na memory alphu, wikipediu, ............ Sve je točno što sam napisala. 
|
| pon 28 ruj, 2009 12:26 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Službeni podaci:
DS9 Season 3, Episode 11: Past Tense: Part 1 Original Air Date—2 January 1995
VOY Season 1, Episode 1: Caretaker: Part 1 Original Air Date—16 January 1995
Voyagerova prva sezona krenula usred DS9-ove treće!
|
| pon 28 ruj, 2009 12:32 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
_Oz je napisao/la: Službeni podaci:
Voyagerova prva sezona krenula je dva tjedna nakon DS9-ove treće! Pa da kao što sam i napisala. Prva Voyagerova ide usporedno sa 3. DS9-ovom sezonom i po snimanju, emitiranju i kronološki.
|
| pon 28 ruj, 2009 12:33 am |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: _Oz je napisao/la: Službeni podaci:
Voyagerova prva sezona krenula je dva tjedna nakon DS9-ove treće! Pa da kao što sam i napisala. Prva Voyagerova ide usporedno sa 3. DS9-ovom sezonom i po snimanju, emitiranju i kronološki.Hahaha, editirala si post! Sva sreća da sam te quotao na vrijeme 
|
| pon 28 ruj, 2009 12:35 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: _Oz je napisao/la: Službeni podaci:
Voyagerova prva sezona krenula je dva tjedna nakon DS9-ove treće! Pa da kao što sam i napisala. Prva Voyagerova ide usporedno sa 3. DS9-ovom sezonom i po snimanju, emitiranju i kronološki.Hahaha, editirala si post! Sva sreća da sam te quotao na vrijeme  Ti si me kvotao baš kad sam se ispravljala. U tome i jest poanta.
|
| pon 28 ruj, 2009 12:36 am |
|
 |
|
bubica
|
Pa zar je teško priznat grešku, nego Điiiiz
|
| pon 28 ruj, 2009 12:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
RAI'TARA je napisao/la: Da bi znao kako je nešto onda se treba gledati. Prosuditi na račun nekoliko epizoda nema smisla. Pa ja san pogleda Voyager, valjda i dva puta. Dakle, ne sudim na racun nekoliko epizoda.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pon 28 ruj, 2009 12:41 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mr.Good je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Da bi znao kako je nešto onda se treba gledati. Prosuditi na račun nekoliko epizoda nema smisla. Pa ja san pogleda Voyager, valjda i dva puta. Dakle, ne sudim na racun nekoliko epizoda. Da ali reći da ti serija sad nije ništa bolja na račun nekoliko pogledanih epizoda od 70 u ovom ponovnom emitiranju nema smisla.
|
| pon 28 ruj, 2009 12:55 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
_Oz je napisao/la: Likovu u obje serije su mi podjednako dragi (izuzev Neelixa koji je sramota za Trek) ...ti si zločest...  ...baš nam je trebao lik poput Neelixa... ...on uvodi dozu humora u Voyager...
...bez njega Voyager ne bi bio isti... 
| pon 28 ruj, 2009 12:43 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mr.bobo je napisao/la: _Oz je napisao/la: Likovu u obje serije su mi podjednako dragi (izuzev Neelixa koji je sramota za Trek) ...ti si zločest...  ...baš nam je trebao lik poput Neelixa... ...on uvodi dozu humora u Voyager... Čini se da nemamo jednako poimanje humora. Dok se ti smiješ, ja se hvatam za glavu i opirem porivu da gađam televiziju stolicom.
|
| pon 28 ruj, 2009 12:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mr.bobo je napisao/la: _Oz je napisao/la: Likovu u obje serije su mi podjednako dragi (izuzev Neelixa koji je sramota za Trek) ...ti si zločest...  ...baš nam je trebao lik poput Neelixa... ...on uvodi dozu humora u Voyager...
...bez njega Voyager ne bi bio isti...  Pa meni je draži Neelix od npr. Tuvoka. Taj šiljastouhi logičar mi u mnogim nastavcima ide na živce. A Tuvoka i Vulkance je najbolje opisala ženski Q. "It never seas to amaze me an Vulcan talent to state the obvious."- tako nekako... _Oz je napisao/la: Čini se da nemamo jednako poimanje humora. Dok se ti smiješ, ja se hvatam za glavu i opirem porivu da gađam televiziju stolicom. E ja upravo to radim kad vidim Tuvoka ili još bolje kad ga čujem. 
| pon 28 ruj, 2009 12:53 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Ma daj Suiko, Tuvok je legenda, nemoj ga sad i ti zahebavat Neelix mi previse ne smeta...no zato Nakofezirana mi ide jako na zivce...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 28 ruj, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
A meni su dragi i jedan i drugi. Dok su mi Kim i Chakotay dosadnjikavi.
|
| pon 28 ruj, 2009 7:00 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
RAI'TARA je napisao/la: A meni su dragi i jedan i drugi. Dok su mi Kim i Chakotay dosadnjikavi. Chakotay? ... LoL... Dosadan pa ne bas..vise bi rekao da je Neelix dosadnjikav ali Chakotay...meni nikako...Kim da, to sigurno (mamina maza )

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 28 ruj, 2009 7:11 pm |
|
 |
|