|
Sada je: čet 25 lip, 2026 12:11 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 1. dio
Eto nesto slika i komentara... vracam se svojoj tradiciji da vas sve kolektivno udavim s predugim reportom i dosadnim slikama s konova.... SUFFER! Petak.... Put je prosao bez vecih problema... ono trazenje Kostrene i Filozofskog u postalo uobicajeno za meni najgori grad u HR sto se tice voznje autom... Bez obzira sto smo (najvise mojom krivicom) kasnili, na vrijeme smo se prijavili u hotel, i pozurili do Filozofskog. (malo smo varali, uzeli smo taxi da vozi ispred nas da budemo sigurni da ne fulamo put... ... kasnije smo se sve bolje i bolje snalazili)Zmajcekica umorna od pentranja od Zeljeznickog do Filozofskog.  Da Ternek nije htio voziti po Rijeci, i ja bih joj se pridruzio u vlaku... Rijeka je koma za snalazenje s autom... Ternek svaka ti cast na vozikanju okolo ta 2 dana ... Moram priznati da smo na ovom konu imali dosta dobar stand,... i sto je jos i zanimljivije, bili smo jedina udruga koja je sluzbeno dosla na kon, uz uobicajene prodavace knjiga. Imali smo za ponuditi svjezi fanzin (Shadowmaster: "ispod peke"  ) Bajoranske nausnice (vidi sliku od Ensign Ro) su se dobro prodavale.... TDA svaka ti cast na ideji Reklame za nas stand, fanzin, tribbla i ostalo sam nalazio po najrazlicitijim mjestima... recimo iznad pisoara je bila reklama u stilu "za dodatno olaksanje posjeti stand Usscroatie"  To je bila inicijativa mladih nada udruge... Nazalost, nisam to uslikao, ali se po facebooku mogu naci pozitivni komentari na to         Gagh je isto bio popularan.... cak su sa sanka dolazile narudzbe, koje je Daso marljivo izvrsavao. A ni trekeri nisu ostali gladni     Tribl se je takodjer svidio ljudima.... na konu je on bio najnoviji clan udruge... prinova  Bilo je svakakvih komentara na to sta ce sve ljudi kojima smo ga posudjivali napraviti s njim   Nazalost, propustio sam vidjeti sta se dogadja na radionici biltena.... trebalo je biti u prostoriji gdje smo imali stand, ali naknadno sam saznao da su biltenasi zavrsili u nekoj drugoj sobi... ali nema veze, ionako nisam nasao nista o cemu bih pisao, a bedasto mi je bilo smisljati gluposti... Isto tako sam propustio Sank s predsjednikom... u sobi 210 (najveca soba gdje je bio nas stand, kasnije karaoke, pictionary i sl) mi je receno da je na sanku a na sanku da nek se javim u 210... poslije saznah da su prijave bile hrpu stepenica nize, na ulazu.... uglavnom negdje je bio neki nesporazum.. al nema veze.... Enterprise NX je prezivio susret s anti-Entovcem   Komentiranje fanzina...  ST Munchkin... Ekipa me izbacila usred igre dok sam isao posjetiti sank (je**ga .... ipak sam jaka konkurencija  ) A na kraju nitko ni nije zavrsio igru... odustali su   Me sleeepy   Karaoke prvu vecer bas i nisu bile jako posjecene  Kolektivno pospana, "Kostrenska" ekipa se vratila u jazbinu odmoriti se za sljedeci dan...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 14 lis, 2008 7:15 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 2. dio
Subota...Vratili smo se na kon u posljepodnevnim satima.... Taj dan nisam bio toliko pospan, pa sam se potrudio otici na sto vise dogadjanja... Daso i Dejanira su se zabavljali uceci se zonglirati s vatrom (ali bez vatre  )      Ja i Ternek smo se vjezbali strelicarstvo... Od drugi put sam vec uspio pogoditi direktno u centar, a i Terneku je dobro islo... Strelicarstvo je bas fora        Posjetio sam i babu gataru  Rekao sam joj da biram najuncikovitiju metodu (gatanje iz juhe sa slovima  ) i da se eto natjecem za potpredsjednika jedne udruge i zanima me kako ce sve to skupa zavrsiti.... Prvo je rekla "da, vidim da ces postati predsjednik" i kad sam joj jos jednom rekao da se natjecem samo za potpredsjednika, a da mi je i nadzornicko mjesto skroz okej.. rekla je da vidi da ce mi se svi planovi ostvariti i da vidi vino i slavlje poslije toga.... Zivi bili pa vidjeli  A sta je izgatala Dejaniri se ne sjecam vise....      Isao sam se prijaviti za LRP, ali na zalost zakasnio sam,... potpisao sam se kao prvi rezervni kandidat, ali na moju zalost nitko nije odustao.... Budem prozujao po drugim forumima i sajtovima pa pogledao je li ce netko prokomentirati o cemu se tocno radilo.... Bio sam i na predavanju "Sto je Scotty rekao Kirku ili što je realnost zapravo?" Prvi dio predavanja je bio dosta zanimljiv, kasnije je vise presao u tehnikalije i sl. sto vec uglavnom znam, tako da mi nije bas skroz tesko palo kad je dosao poziv za Pictionary. Drago mi je da su jos neke osobe bile na predavanju i cule za fenomen da ljudi ponekad neracionalne i krive stvari koje naprave, kasnije racionaliziraju i nadju tisucu i jedan nacin da opravdaju svoje grijehe   Pictionary je bio poprilicno zabavan... bilo je to prvi puta da sam to igrao. Teme su bile iz Treka, Warsa, i SF-a i F-a opcenito... Moja ekipa (iz koje je otisao 'osamuceni' El Zvonko, i zamjenili ga Vivoda i jos jedan Vedran) je za dlaku izgubila od Neline ekipe... Prvo sam umjesto DeLorian rekao McLaren, pa me Zmajchekica pretekla.... a na kraju je moj crtez Enta-D krivo protumacen kao Ent-E Prije toga sam za jedno drugo pitanje prvi rekao odgovor (mislim da je bio Defiant il itak nesto), ali sudac nije registrirao moj odgovor vec su bodovi kljucni za pobjedu otisli Zmajcekinom timu.... ona je cak bila toliko fer da prizna da sam prvi viknuo tocan odgovor... ali sudacka odluka je bila konacna... nefer smo izgubili, ali nema veze, naviknuo sam da mi se takve stvari dogadjaju u zivotu, a poanta igre je ionako da se svi dobro zabavim... ionako smo vecina tada vec bili pripiti pa nije cudo da su se greske dogadjale    Nakon toga htjeli smo otpjevati pjesmu "We are the champions" ... ali sve je krepalo taman kad smo poceli pjevati.... restartao im se komp i sve je na neko vrijeme stalo... well... bit ce jos prilike da to otpjevamo  Kasnije smo jos malo prozujali po Rijeci, vratili se, i jos neko vrijeme pijuckali u blizini sanka i povukli se u Kostrenu negdje oko 5 ujutro... Mladji dio ekipe (Ant, Daso, Dejanira, Ronaldhino...) su ostali na konu, i koliko sam poslije cuo, nije im bilo dosadno U nedjelju nisam bio na konu, otisli smo nesto pojesti i popiti i nakon toga povratak u Zagreb grad  Sve u svemu nije bilo lose... tesko je usporediti u odnosu na proslu godinu, a i nisam uspio sudjelovati u nekim aktivnostima (i '  aktivnostima' ) koje sam planirao... ali sve u svemu bilo je zabavno... u petak ne toliko (radi u proslom postu nabrojanih stvari), ali subota je bila dobra, ako ne i odlicna  Upisujem jos jedan kon, i cekam Essekon  ... Evo jos neke grupne slike: Usscroatia away team  Trio fantasticus  "Momma don't let your Klingons become cowboys"  Kaaaaaaaj je, papcino, os se tuc???   Svi mi volimo Ro Laren     Ljepotica i zvijeri    Negdje na pola puta iz Rijeke u Zagreb...   ... Komentari?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 14 lis, 2008 7:16 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: 1. dio
Aaaaa genijalan report  Cvicek je napisao/la: (malo smo varali, uzeli smo taxi da vozi ispred nas da budemo sigurni da ne fulamo put... ... kasnije smo se sve bolje i bolje snalazili) LOL nisam ovo znala  Bitno da smo mi isli ispitivali ljude pa Rijeci koji je put do filozofskog Stricek iz OMV-a je bio od velike koristi Cvicek je napisao/la: A sta je izgatala Dejaniri se ne sjecam vise... Rekla je da cu se udat za nekog tipa koji ce imat smeđu kosu, koju kilu viska, bit ce jako dobar i iz dobre obitelji, puno ce radit, al nece bas puno zarađivat i ja cu mu rodit dva sina.  Molim potencijalne kandidate koji se pronalaze u ovom opisu da se jave na pm  Cvicek je napisao/la: Mladji dio ekipe (Ant, Daso, Dejanira, Ronaldhino...) su ostali na konu, i koliko sam poslije cuo, nije im bilo dosadno Hahaha stvarno nam nije bilo dosadno  Da ponovimo jos jednom, Ant, mi tebe volimo Ma meni je na prvom konu s trekkerima bilo odlicno, i jedva cekam sljedeci. Dođite nam, vidite nas, u 210 sobi Mi smo dobri trekerčići, Tu nema traga zlobi.   
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 14 lis, 2008 9:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
 Re: 1. dio
Dejanira je napisao/la: Dođite nam, vidite nas, u 210 sobi Mi smo dobri trekerčići, Tu nema traga zlobi. Je, sjecam da ste vise puta recitirali tu pjesmicu A reklame za stand sam nalazio na najneuobicajeninim mjestima.... bile su i kraj pisoara kao sto sam napisao, i na ulaznim vratima za Rikon, i na jos nekim mjestima... svaka vam cast na trudu ... Neke slike sam stavio na facebook
|
| uto 14 lis, 2008 11:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Rikon 2008.
Eh da onaj sricek iz OMV-a nas je krivo odveo na kraju nas je Daria odvela na pravi put... sve ostalo je vidljivo iz ovih slika gore. Meni je bilo zakon... idem sada vidjeti te facebook slike.. 
| uto 14 lis, 2008 11:57 pm |
|
 |
|
Trekkie
|
Citat: Isao sam se prijaviti za LRP, ali na zalost zakasnio sam,... potpisao sam se kao prvi rezervni kandidat, ali na moju zalost nitko nije odustao.... Budem prozujao po drugim forumima i sajtovima pa pogledao je li ce netko prokomentirati o cemu se tocno radilo.... Evo da ti olakšam posao. LRP je bio zamišljen tako da je ekipa trebala ići po faksu i pričati s ljudima kako bi dobili informacije koje su im bile potrebne. Plot je bio taj da je poznati lopov Jandori Celer (anagram od potpredsjednika jedne udruge  ) ukrao blago 3. zmaju. Jandori je uhvaćen, ali prije nego ga se dočepala zmajevska garda poznati "škverovci" on je blago ubacio u jedan portal. Kroz portal blago je bilo ubačeno u poseban svemir "Iza šanka". Ulaz iza šanka čuva mrzovoljni dwarf Mile Pelin aka Ludi Mile i on neda nikome iza šanka. Međutim Mile voli zagonetke. Svatko tko mu brzo odgovori (5 sekundi po zagonetki) na 5 zagonetki koje će mu Mile postaviti može ići iza šanka. Kako bi im bilo olakšano odgovoriti na te zagonetke igrači su trebali obići 5 punktova na faksu (šank, štand od udruge 3. zmaj, info pult, gatara i karaoke) da bi na njima dobili odgovore na zagonetke koje su poslije trebali posložiti po pravom redu da ispravno odgovore na sve miletove zagonetke. Igrači nisu znali koji su punktovi važni na faksu već su imali zagonetke koje su ih upućivale na njih. Također na punktovima su im informacije davali (ili barem trebali davati) tek nakon što su ispunili questove. Guestovi su bili slijedeći: Šank - naći tri tipa koji će kupiti cugu Štand - prodati 1 Eridan za 10 kn Info - naći Beljana (voditelj pictionarya za one koji ga ne znaju) i saznati gdje je stavio škare s info pulta Gatara - donijeti 3 vlasi kose različite boje Karaoke - pred ekipom u 210 otpjevati a capela pjesmu koju izvučeš. Ponuđene su bile zelene oči, ostala si uvijek ista, vrapci i komarci, hajde da ludujemo i ej, Ricky Martine Mislim da je ideja bila puno bolja od izvedbe. Ljudi iz 3. zmaja koji su trebali surađivati ili nisu bili najbolje upoznati ili nezainteresirani ili malo pijani  To je moja krivnja što im nisam ranije objasnio što je svakome zadaća. Unatoč tome što igra nije baš prošla kako sam ja zamislio ipak smo dobili pobjednika koji je bio iznimno sretan zbog toga. Cilj je bio da se zabavi i ekipa koja igra i ekipa koja s time nam veze. Čuo sam da je jedan igrač otpjevao hajde da ludujemo u 210, pa ga je ekipa čudno gledala. To je otprilike bilo to što sam htio postići. Ako se nekome dopada ideja i volio bi to probai izvesti na nekom drugom konu ima moju puno dopuštenje 
|
| čet 16 lis, 2008 7:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
@ejovrh, puno hvala na opisu! ejovrh je napisao/la: Cilj je bio da se zabavi i ekipa koja igra i ekipa koja s time nam veze. Čuo sam da je jedan igrač otpjevao hajde da ludujemo u 210, pa ga je ekipa čudno gledala. To je otprilike bilo to što sam htio postići. Da se nadovezem na Nagine i moje postove - da, igra mi po opisu jako lici na onu na kojoj sam sudjelovao prije vise godina. I ja sam (mislim da cak i u istoj 210 sobi) trebao otpjevati/odrecitirati neku pjesmicu, i jos smo radili hrpu bedastoca koje su zabavljale ostale sudionike konvencije.... ejovrh je napisao/la: Ako se nekome dopada ideja i volio bi to probai izvesti na nekom drugom konu ima moju puno dopuštenje  Tnx. Jos jedan kolega iz Udruge je spominjao da bi volio nesto slicno organizirati, pa nije nemoguce da tak nesto napravim(o) za Sferakon ili Istrakon 
|
| pon 20 lis, 2008 4:09 am |
|
 |
|
Trekkie
|
Želim vam puno uspjeha i nadam se da ću moći sudjelovati.
|
| pon 20 lis, 2008 7:04 pm |
|
 |
|
Ensign
|
 Rikon 2008. - Rikon Video Festival
Udruga ljubitelja fantastike “3. zmaj” će na ovogodišnjem Rikonu 2008. po prvi put organizirati i video festival. Prijavnicu i uvjete u .doc formatu možete skinuti ovdje. Pravilnik se nalazi i u nastavku teksta… PRAVILNIK RIKON VIDEO FESTIVALA1. RIKON VIDEO festival će se održavati u sklopu konvencije Rikon 2008., od 10. do 12. listopada 2008. godine. 2. Pravo sudjelovanja imaju svi autori video uradaka. 3. Sadržaj filma se mora odnositi na jedan od sljedećih žanrova: znanstvena fantastika, fantasy ili horor. 4. Godina proizvodnje nije bitna. 5. Trajanje i tehnika snimanja video uradaka nisu ograničeni. 6. Autori smiju slati isključivo vlastite radove. U protivnom odgovaraju za svoje postupke sukladno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima. Organizacija Rikona 2008. ne preuzima odgovornost za takve postupke. 7. Svaki autor može poslati neograničen broj radova. Svaki rad mora biti poslan u zasebnoj pošiljci, na zasebnom mediju i s ispunjenom zasebnom prijavnicom. 8. Radovi moraju biti na hrvatskom jeziku ili imati hrvatske titlove. 9. Filmovi moraju biti poslani na CD ili DVD mediju u bilo kojem video formatu. 10. Pristigle radove ne vraćamo. 11. Uz CD ili DVD medij, prijava mora sadržavati ispunjenu prijavnicu i adresu pošiljatelja. 12. Organizator zadržava pravo da pristigle radove koristi u promotivne svrhe. 13. Sve troškove, kao i rizik slanja video uradaka snosi pošiljatelj te time organizatora oslobađa svake odgovornosti. 14. Organizator zadržava pravo diskvalifikacije iz natječaja radove koji ne udovoljavaju uvjetima natječaja. 15. Organizator za pristigle radove ne isplaćuje honorare. 16. Radove će ocjenjivati žiri organizatora i publika. 17. Najbolji radovi će primiti simboličnu nagradu. Proglašenje pobjednika će se održati posljednjeg dana konvencije Rikon 2008. 18. U slučaju da autori nisu u mogućnosti osobno primiti nagradu, organizator snosi troškove dostave nagrade, ako je autor naznačio adresu pošiljatelja. 19. Radove s ispunjenom prijavnicom šaljite najkasnije do 15. rujna 2008. na adresu: Udruga ljubitelja fantastike “3. zmaj” Tihovac 13 51000 Rijeka20. Potpisivanjem prijavnice autor prihvaća sve navedene točke Pravilnika
| sub 10 tra, 2010 10:41 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|