|
Sada je: čet 25 lip, 2026 1:42 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
|
 Rikon 2008
 11. konvencija fantastike i svega ostaloga "Rikon 2008."  Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Omladinska 14 (tzv. gornja zgrada), Rijeka Od 10. do 12. listopada 2008. Cijena ulaznice za Rikon će biti 50 kn za cijeli vikend, 30 kn za samo jedan dan ili 30 kn za udruge koje pristignu s minimalno 8 članova (popis nam pošaljite barem 3 dana ranije, inače bi moglo biti čekanja na info pultu a i stvoriti dodatne probleme volonterima). Besplatne ulaznice su osigurane za sve koji na neki način sudjeluju na Rikonu: 3 ulaznice za svaku udrugu koja bude imala svoj štand te ovisno o količini ponuđenog programa, adekvatan broj besplatnih ulaznica za voditelje aktivnosti. Ako ste od volje održati predavanje, radionicu, turnir, performans ili isprazniti naš šank (uz donacije  ), molimo da nas u najskorije moguće vrijeme i obavijestite o tome. Rok za prijavu je 1. 10. 2008. godine s opisom aktivnosti, predviđenim vremenom trajanja i imenima voditelja. Nakon toga ko zna da li ćemo biti u stanju odgovoriti na mejl a kamo li dogovoriti termin. A tu su i neki rokovi tiskanja koje bi bilo nezgodno propustiti. Na našem sajtu će se postepeno objavljivati preliminarni program (može biti samo veći od ovog koji je sad). Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, kontaktirati nas možete putem maila, foruma, ICQ-a, Skypea, MSN-a... Kako? Ovako...E da, apdejtali smo FAQ / ČPP rubriku Rikona pa sad nema izgovora "ne znam ja što je to", "ne piše kako se dođe", "to mi je skupo" i slično. E, i osigurat ćemo ekstra količine Zmajeve vodice a znate i sami da ne želite naljutiti prvog, drugog, a bogami ni trećeg zmaja. Održavanje Rikona potpomogli: Zaklada Sveučilišta u Rijeci Hoću to Web shop United Forces Črna luknja Fantasy-hr Radio Rijeka Boćarski klub "Brajda" Udruga mladih "Akcija" Aikido klub Rijeka
| pet 05 ruj, 2008 8:26 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: Rikon 2008.
Ja dolazim...već sam počela stavljati križiće na kalendar 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 29 ruj, 2008 12:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Jos uvijek trazimo smjestaj no bez uspjeha... 
| pon 29 ruj, 2008 2:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Shadowmaster je napisao/la: Jos uvijek trazimo smjestaj no bez uspjeha...  a kaj je s onim nekim hostelom kaj ste pricali prosli tjedan?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 29 ruj, 2008 2:44 pm |
|
 |
|
Ensign
|
javite se crvenom križu rijeka, oni imaju hostel u blizini rikona ako se ne varam. još nešto, samo čekam dokument potvrde, dobili smo sportsku dvoranu, ulicu ispod faxa za spavanje. ista ona koje je prošle godine tjedan prije rikona poplavila i digla parkete a tjedan nakon izgorio joj krov  bogovi konvencija su očito nešto htjeli poručit ha ha. e da, spavanje je i ove godine besplatno u toj dvorani. program je na sajtu već dugo, za par dana ide i satnica
| pon 29 ruj, 2008 3:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ako nis ne nadzemo se moze dignut sator unutar te dvorane? Tipa da ga zabijem u truli parket? 
| pon 29 ruj, 2008 6:30 pm |
|
 |
|
Ensign
|
možeš probat budi oprezan, ekipa s krav mage brine da sve bude ok. ne želiš te kolce nosit doma u sebi? ae ae, bit će sve kul da podsjetim, prošle godine ste imali jeftiniji upad jer vas je došlo 8+. ako to želite i ove godine pošaljite mi mejl s popisom ljudi. ne na ovaj u profilu jer ga izzzzznimno rijetko gledam. www.3zmaj.hr/kontakt
| pon 29 ruj, 2008 6:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Naga Sadow je napisao/la: [...] ili isprazniti naš šank (uz donacije  ), molimo da nas u najskorije moguće vrijeme i obavijestite o tome. Evo ja se javljam da, ako nista drugo, barem pomognem isprazniti sank Ehm.... ono kaj sam htio reci je da i ja svakako namjeravam doci i isto kao i TDA odbrojavam dane do Rikona Meni spavanje nije problem, ako nista ne nadjem - spavat cu kao i zadnjih par godina u vreci za spavanje (eh jos kad bi bilo mogucnosti ko na Domikonu da u spavaoni mozes spavati do kad se ne probudis, gdje li bi bio kraj? )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 29 ruj, 2008 9:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ant je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Jos uvijek trazimo smjestaj no bez uspjeha...  a kaj je s onim nekim hostelom kaj ste pricali prosli tjedan? Popunjeno  , vec sam se raspitao i u okolici Rijeke ako doznate nekaj javite!!! Naga Sadow je napisao/la: da podsjetim, prošle godine ste imali jeftiniji upad jer vas je došlo 8+. ako to želite i ove godine pošaljite mi mejl s popisom ljudi. ne na ovaj u profilu jer ga izzzzznimno rijetko gledam. http://www.3zmaj.hr/kontaktmislim da ce nas vise od 8 zasigurno doci (ali ne svi u petak  ) i koliko prije ti prije trebamo poslat popis???
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 29 ruj, 2008 11:27 pm |
|
 |
|
Ensign
|
barem 3 dana prije
| uto 30 ruj, 2008 12:23 am |
|
 |
|
Ensign
|
Dok svi očekuju objavljivanje satnice, mi smo još uvijek zauzeti dodavanjem novog sadržaja u program. A bit će ga još 
| sri 01 lis, 2008 10:43 am |
|
 |
|
Ensign
|
još jedan apdejt... satnica mi ovisi o još jenom pozivu predavaču 
| sri 01 lis, 2008 5:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Jel ima šupljina između parketa da potkopam igle od šatora... 
| sri 01 lis, 2008 6:59 pm |
|
 |
|
Ensign
|
budući ze zajebajemo obojica, dopusti da odgovorim na sljedeći način... postoji jedna iznimno prikladna šupljina između gornjeg dijela bedara za gurnut šiljak od šatora 
| sri 01 lis, 2008 8:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Evo potvrdio danas, sigurno idem smjestaj, anybody???  jel pitao tko, odnosno nekaj našao 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 01 lis, 2008 10:45 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|