|
Sada je: čet 25 lip, 2026 3:29 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Rikon 2008.
A jel ga filozofiras... sam si reko da je parket zeznut.. 
| sri 01 lis, 2008 11:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 02 lis, 2008 12:17 am |
|
 |
|
Ensign
|
| čet 02 lis, 2008 1:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Evo popisa dogadjanja na Rikonu (copy-paste sa njihovih stranica) Jos detaljnije za svako dogadjanje mozete procitati na ovoj stranici, a na ovom linku postoje i mape gdje se sta nalazi, kao i druge korisne informacije. Ekipa se zaista potrudila ... Predavanja:Igor Huskić: Alkemija mr. sc. Josip Ćirić: Mitsko i razumsko Ivica Ćiković: Projekt riječkog planetarija; Akademsko astronomsko društvo Kristian Iskra: Hrvatska mitska bića Aleksandar Žiljak: Ubiq Anivija Baldigara: Fizika i znanstvena fantastika dr. sc. Davor Horvatić: Što je Scotty rekao Kirku (ili što je realnost zapravo)? Marino Maljevac: Ghost in the Shell- nova revolucija Josip Nađ: Umjetna inteligencija i znanstvena fantastika Aleksandar Žiljak: Dinosauri, divovi iz davnina Nataša Bek: Život u svemiru Cyberpunk: moderna evolucija znanstvene fantastike ili mrtav žanr? Irena Rašeta: NOSF magazin Kvizovi:Guess the Song: Eliminator Guess the Villain Izazov Pictionary (SFF varijanta) RI – H2G2 Projekcije:Program u zasebnoj prostoriji koji uključuje igrane i animirane filmove u trajanju od 10 sati. Radionice:Chainmail Pisanje Biltena ™ Stara pisma Heraldika Žongliranje Igre i turniri:Game room Warhammer 40 000 RPG Magic: Shards of Alara Vampire: The Requiem LARP Call of Cthulhu LARP Call of Cthulhu CCG Vampire: The Eternal Struggle Ostala događanja:Streličarstvo Žongliranje s vatrom Baba gatara Krav Maga Black Dragon Game Rikon formalina Karaoke Građevinsko poduzeće “3. zmaj” Tražilica LRP, bez A Kamena s ramena Na šank s predsjednikom
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 03 lis, 2008 1:38 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
VAŽNO!!!SVI ZAINTERESIRANI ZA SMJESTAJ JAVITI SE CIM PRIJE MOGUCE MENI NA MOB.-sms je dovoljan tako da se moze rezervirati!!! 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 03 lis, 2008 3:52 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
A fcuk.
Pošto se ne radi u srijedu, predavanja mi prebacili za - surprise! - subotu. 
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| uto 07 lis, 2008 9:17 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Koja vas dogadjanja na Rikonu (od gore najavljenih) najvise zanimaju? Ja semozda odem nauciti pisati bilten, posjetim babu gataru i ako se ne zadrzim predugo s drustvom u blizini sanka, namjeravam odigrati poneki board game i poslusati koje predavanje... i polako se pocinjem pribojavati da cu opet nakon XX piva zavrsiti na Karaokama Mogao bih se i osramotiti u "Izazovu"  (mada mi je najslabija karika nekako vise fora kviz) LRP (bez A  ) je prosli puta kad sam se prijavio isto bio fora  Vidim da ce uz nasu Trekoteku od stvari koje imaju veze s trekom biti i Dr. sc. Davor Horvatić: Što je Scotty rekao Kirku (ili što je realnost zapravo)? c/p: Što moderna fizika može reći o realnosti svijeta? Koliko je naša realnost subjektivna i koliko uopće možemo shvatiti svijet oko sebe? Predavanje će pokušati dati odgovor na ova pitanja i dati pregled čime se to sve bavi moderna fizika čestica i kakve to veze ima sa Scottyjem, Kirkom, warp pogonima, crnim rupama, strunama i sličnim.A bit ce jos potencijalno zanimljivih predavanja... Mislim da se definitivno isplati otici, izgleda da ce biti puno vise zanimljivih dogadjanja nego prosle godine... @Naga da li ce biti jos koja poanta dogadjanja "Na šanku s predsjednikom" osim besplatne pive (nisam skuzio iz opisa) 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 07 lis, 2008 7:46 pm |
|
 |
|
Ensign
|
ovako, da te ispravim LRP (bez A) se još nije nikad održao igra na šank s predsjednikom će odabranoj osobi pružiti nezaboravno druženje s našim predsjednikom na šanku, ugodne razgovore do sitnih jutarnjih sati, držanje za rukice a ako sve bude kako treba, možda i odšetate u mrak. a udruga časti kako bi vam bilo što ugodnije 
| sri 08 lis, 2008 10:28 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Naga Sadow je napisao/la: ovako, da te ispravim LRP (bez A) se još nije nikad održao Ako se ne varam, na Rikonu 2000. godine je bilo nesto slicno. Koliko sam po opisu na stranicama skuzio, to bi bio live role playing bez actiona - znaci ides okolo i rjesavas "questove" da bi dosao do cilja, slicno ko stare Lucasartsove igre. Ne sjecam se najbolje detalja, znam samo da smo mi koji smo rjesavali taj 'quest' isli okolo po Rikonu trazeci tog i tog, pa da nam on kaze tajnu sifru moramo opet nesto za njega napraviti... npr otici do treceg "NPCa" po nesto... Sjecam se da smo trebali i recitirati neke stihove i sl  Uglavnom, da li ce i ovo na Rikonu biti na tragu toga ili sam skroz fulao? Naga Sadow je napisao/la: nezaboravno druženje s našim predsjednikom na šanku, ugodne razgovore do sitnih jutarnjih sati, držanje za rukice a ako sve bude kako treba, možda i odšetate u mrak. 
|
| sri 08 lis, 2008 6:16 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
male obavijesti vezane za današnji sastanak:
Tko god ima doma veliku klamericu (ja nemam), nek donese, treba zaklamat fanzine!
Vjerojatno danas duze radim, pa cu kasniti. Nadam se da cu stici do 9, pa neka netko bude u 8 vec pred klubom, jer cu tak dogovoriti otvaranje istog. Donijet cu 20 fanzina i jos neke vec spakirane stvari, pa cemo spakirat i ostatak i rasporedit sve po autima, te dogovorit i sve ostale detalje za Rikon...
Vidimo se...
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 09 lis, 2008 12:48 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Ako jedna osoba iz Zagreba treba prijevoz za Rikon, može se javiti meni - i to brzo, do sutra ujutro.
| čet 09 lis, 2008 11:27 am |
|
 |
|
Ensign
|
Hvala svima koji su došli, još veća hvala svima koji su pomogli da sve prođe prema planu i programu... Ako vam je bilo ok, super, ako nije slobodno prigovarajte, probat ćemo ispravit greške. 
| ned 12 lis, 2008 8:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja se nadam da smo našim štandom pomogli u podizanju atmosfere kona... iskreno meni je bilo super, po prvi puta da se na Rikonu nesto konkretno događalo, jest da su karaoke zakazale kada su bile najpotrebnije, ali eto mozda je baš sudbina tako htjela... šank je bio super, oduševio me grah i besplatna cedevita... nadam se da je i vas naš gagh oduševio...  Rikon po prvi puta polagano postaje legenda među konovima...
| ned 12 lis, 2008 10:48 pm |
|
 |
|
Ensign
|
| uto 14 lis, 2008 1:34 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|