Sada je: sri 10 lip, 2026 1:50 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 43 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
 Liburnicon 2010. 
Autor/ica Poruka
fluffy

Spol: Ženski
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
Post Re: Liburnicon 2010.
haha, ljudi ono najglavnije ste zaboravili!!!!!!! :roll:
...ćemo im reći sada ili sutra kada ja napišem cijeli report i stavim par sličica
:P

...ja danas idem samo radi predavanja, ajde kada sam već platila i mogu doći zašto ne ;) od 18-22h bi trebala biti predavanja koja će se naravno rastegnuti :mrgreen: no nakon toga ću vjerojatno doma :|

sub 21 kol, 2010 1:56 pm
Profil YIM Web stranica
Desolate

Spol: Muški
Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Kad napišeš cijeli report! :mrgreen:

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

sub 21 kol, 2010 2:12 pm
Profil ICQ Web stranica
fluffy

Re: Liburnicon 2010.
pa eto, vrijeme da napišem "kratki" report na ova dva dana koja sam provela u Opatiji :D

DAN PRVI

Erste banka-18h, Wildchild čeka mene i frendicu. Krenuvši iz grada odlučili smo svratiti do _Oz-a kako bi ga izvukli iz stana i odvukli na Liburnicon :mrgreen: mission complete te krenuli mi dalje prema Opatiji :D
Cijelo vrijeme smo slušali Gaginog Alejandra u nekih tri/četiri različite verzije :facepalm: a taman se odviknula od te pjesme :whatever: kako god eto nas u Opatiji, dečki bi lijevo ja kažem desno i srećom što su me slušali jer bi inače bilo veselo :zubo: odmah preko puta Bille eto ti Osnovne škole \:D/
Parkirali na igralištu i laganini krenuli prema školi...vani nas dočekali
Image (čevapi i fažol) te Image(cuga)
Ajde nabava akreditacija, pa razglabanje što da napišemo na nju i eto nas napokon unutra u Atriumu :veselje2: Image Image prvo što je upalo nam u oko bilo je ovo -> Image :mrgreen:
Imali smo nešto vremena do prvog predavanja pa smo ga ubili u cugi i fotkanju Image :zubo:

I tako upali mi na prvo predavanje D.Jadrijević: Lov na Slobodnu energiju...što je to slobodna energija/što nije, gdje u tražiti itd...Zatim u toj istoj prostoriji točnije u Librariumu smo ostali slušati predstavljanje knjige K.Mišak: Sretan vam kraj svijeta...kakvog ste poznavali...sva svoja znanja koja je uspio skupiti kroz svo ovo vrijeme pokušao je složiti u tu knjigu koja je bila snižena na 120kn :) od 8 komada koliko sam uspjela vidjeti većinu je uspio prodati :thumbs2: Do slj. predavanja je bilo dosta vremena pa smo lutali okolo sve dok Wildchildu nije puklo u jednom trenu i rekao nam da se odemo slikati sa Mišakom :shock: da tako ostali ali on je bio uporan i eto stvarno se slikali \:D/ \:D/ \:D/ Kako mi je aparat malo u banani slike nisu nešto ali dokaz je tu Image Image :baeh:
I tako, nakon što smo se slikali sa legendom slj. na redu bilo je predavanje K.Korlević: Pitanje civilizacijskog opstanka Image malo smo se zapričali vani tako da smo poslušali samo zadnjih pol sata ali ajde barem nešto :wink:
Nakontoga napokon dočekali predavanje koje smo silno čekali :zubo: M.Ban: Govorimo klingonski :navijanje: :navijanje: :navijanje:
naučili smo stvarno puno toga, poput abecede i brojeva ImageImageImage ...bilo je tu još svega toga no eto zabilježila ono najzanimljivije :wink: Postoji klingonski rječnik koji se može besplatno skinuti sa neta, u Americi se on na fakultetima predaje kao izborni jezik...fora 8-[ :zubo:
Image Image ufurali se dečki :lol:
Nakon toga opet se muvali okolo igrali za 5kn igru u kojoj možeš osvojiti cugu tj. ocisi na što si se kolo zaustavi...sreća nas je pratila tako da sam ja osvojila 0.5 pivo a _Oz 3x0.5 pivo :mrgreen: išlo nas je :P Image
Odgledali još par kvizova poput Ki ča zna vezano za Matrix trilogiju te nešto malo Guess the Song-80´s ...i tako se oko dva sata lagano pokupili prema doma :) _Oz-a izbacili na kantridi a Wildchild i ja do grada na krumpiriće koju na žalost više nisu radili tako da sam i ja ubrzo doma došla :mrgreen: Sve u svemu tako prođe dan prvi, najbolji mi je bio Wildchild koji je vidio puno poznatih i svakome se opravdavao kako on nema veze sa star trekom i star warsom :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: ...drago mi je što smo uspjeli _Oz-a izvući van...bio je umoran od drva koje je slagao što već no ajde uspio je biti do dva sata :mrgreen:

DAN DRUGI

Eto i subote, dečki me pustili samu tako da sam ja sa frendicom i još jednom curo krenule prema Opatiji oko pet i pol. Ja sam htjela do štst biti tamo jer je u 18h trebalo početi prvo predavanje. I tako krenuli sa predavanjem S.Zelenika: Znanstveno fantastična primjena nanotehnologije ...meni je to bilo jedno od boljih predavanja :thumbs2: pokazivao nam je primjere što sve nanotehnologija omogućuje, koji materijali se koriste itd... :D Nakon toga sam poslušala predavanje N.Mendeš: Po svjetskim morima...spominjao je najstarije riječke jedrenjake i njihove putove po svjetskim morima...bilo je fora za poslušati :) Zatim je usljedila rupa po pitanju predavanja di sam se ja muvala okolo glasala za neki najbolji SF crtež i tako...gubila vrijeme dok nije došlo ono glavno predavanje Znanost za budućnost, talk-show Krešimira Mišaka di su gostovali dr.sc. Davor Pavuna Image tip je jak, onako...lagano nervčik ali fora :zubo: te dr.sc. Ivan Šimatović Image
Tema je bila Energetska budućnost civilizacije...puno toga je rečeno, kasnije kada su se postavljala pitanja bilo je svega od neke cure koja je obojicu znanstvenika popljuvala zbog toga što nije dobila odgovor na neka pitanja pa to nekog čovjeka koji je odlučio odgovoriti na pitanje koje je u sklopu konteksta Pavuna pitao (Zamislimo da se nalazimo u Opatiji 20godina kasnije, kako mi ona izgledala) ...taj čovjek je rastjerao pola Aule-sportska dvorana :lol:
Image

Nakon toga krenula sam doma i stigla u pol noći...glava me boljela pa sam išla ravno u krevet, valjda je to bilo previše znanstvenih predavanja u dva dana koja sam odslušala :zubo:

Eto, to je sve od mene...tj od nas Image
8-[

ned 22 kol, 2010 8:29 pm
Profil YIM Web stranica
Overlord
Overlord

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Odličan report Fluffy =D> :thumbs2: Sad mi je još više žao što nisam mogao doć, al nadam se da ću to nadoknadit sljedeće godine :)

slika

ST battles audio/video tribute!

ned 22 kol, 2010 9:00 pm
Profil YIM Web stranica
fluffy

evo snimila ovo pa rekoh da vam i to pokažem :mrgreen:

ned 22 kol, 2010 10:50 pm
Profil YIM Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Šta je to 'nervčik'? :lol:

ned 22 kol, 2010 10:59 pm
fluffy

Miki je napisao/la:
Šta je to 'nervčik'? :lol:

nervozan :zubo:

ned 22 kol, 2010 11:16 pm
Profil YIM Web stranica
Desolate

Dobar report! :D A gdje je ostatak slika? :zubo:

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

pon 23 kol, 2010 1:24 am
Profil ICQ Web stranica
fluffy

Wildchild je napisao/la:
Dobar report! :D A gdje je ostatak slika? :zubo:

na faceu :mrgreen:

pon 23 kol, 2010 1:25 am
Profil YIM Web stranica
anarho trekkie

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Svaka čast za pisanje reporta, pahuljice =D>

Korlević i Mišak znaju napraviti zanimljiva predavanja, a i Banova znaju biti zabavna :)
Joj da je bila i repriza trojca Paar, Mišak i Korlević i da sam to propustio, totalno bih se ubedirao :)

pahuljica je napisao/la:
svratiti do _Oz-a kako bi ga izvukli iz stana i odvukli na Liburnicon :mrgreen:
Loše, loše, treba ga IZVLAČITI da se ide na konvenciju [-X :P

pahuljica je napisao/la:
najbolji mi je bio Wildchild koji je vidio puno poznatih i svakome se opravdavao kako on nema veze sa star trekom i star warsom
Wildchild je jedan od onih koji se srame što su viđeni na konvencijama? :thumbs3:
Baš me zanima kako bi mu izgledalo da na metal večeri sretne frenda koji mu počne govoriti da ne sluša on te Marduke i Rammsteine i ostale bedastoće, da samo pravi društvo ekipi :P

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 26 kol, 2010 3:36 pm
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Cvicek je napisao/la:
pahuljica je napisao/la:

Nonsense, nije me uopće trebalo nagovarat. :P

Cvicek je napisao/la:
pahuljica je napisao/la:
najbolji mi je bio Wildchild koji je vidio puno poznatih i svakome se opravdavao kako on nema veze sa star trekom i star warsom
Wildchild je jedan od onih koji se srame što su viđeni na konvencijama? :thumbs3:
Baš me zanima kako bi mu izgledalo da na metal večeri sretne frenda koji mu počne govoriti da ne sluša on te Marduke i Rammsteine i ostale bedastoće, da samo pravi društvo ekipi :P

LOL, tako bi i ja pričao da idem s njime na neki heavy metal event, čisto da izbjegnem sramoćenje kad ne budem imao pojma o čemu se priča u društvu... :zubo:

No da, Wildchild se još nije pomirio sa činjenicom da je geek pa osjeća da se mora opravdavat... No proći će to, siguran sam. :wink:

čet 26 kol, 2010 3:48 pm
Profil Web stranica
Desolate

Cvicek je napisao/la:

Ne sramim se ja što sam viđen, samo je ekipi koja me tamo vidjela bilo čudno, u smislu što ja radim ovdje... :mrgreen:

_Oz je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:
pahuljica je napisao/la:

Nonsense, nije me uopće trebalo nagovarat. :P

Ovo je istina, kad sam ga nazvao, odmah je skočio i rekao "ok". :lol: Doduše u prvih nekoliko sekudni je i izmrmljao da tamo neće biti nitko poznat. :mrgreen:

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

čet 26 kol, 2010 5:33 pm
Profil ICQ Web stranica
fluffy