|
Sada je: ned 03 svi, 2026 11:54 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
_Oz je napisao/la: Ali vrijeđat kolegu Trekkera... ENT-ovca štoviše... Na taj način, na koji si ti mene upravo izvrijeđao...
Šta se tiče Bobe, to neću komentirat... jer ponekad i sam zna pretjerat u branjenu ENT-a i Archera... no ipak na ovu podrcrtanu stvar bi obratio pozornost malo... Bez ikakve sumnje i pogovora ću reći da si Trekki, ali ovo da si ENT-ovac, u vezi te teze bi morao razmislit... pogotovo kad se pogleda da si za više od par epizoda ENT-a napisao dosta negativnih stavova, pa ideći tako daleko da neke nastavke ići nazivati sramotom za Trek... To po meni nije odlika jednog ENT-ovca...
| pet 14 svi, 2010 1:56 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: @Trap, nije bilo opomene za prvi put, Tgrel je jedno 10-15 puta izvan topica namjenjenih tome pisao kako bobo nije objektivan, kako ga treba smjeniti, i tak to  Reci ti meni kako bi se na tako nešto reagiralo na... ovaj.... nevermind  Ma šalam se... i ti to dobro znaš bobo... ovaj, Cvicek... 108

|
| pet 14 svi, 2010 1:57 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Budite sretni što nitko do sada nije na taj način vrijeđao DS9 i Siska, i davao jedinice epizodama poput "In the pale moonlight" riječima "da to ne dolikuje jednom Starfleet kapetanu" Da možda za razliku što govoriti protiv Archera nije isto kao govoriti protiv Picarda ili Siska, gdje je kritika protiv njih tabu u trekerskom svijetu... Ta dvojica (zajedno s Kirkom) imaju doslovce status vjerskih božanstava, i bilo tko bi se usudio izložiti bilo kakvu kritiku protiv tog "svetog trojstva" bi bio izložen jednakoj kritici kakvoj je npr. imao onaj nizozemski karikaturist kad je ismijavao proroka Muhameda. 
| pet 14 svi, 2010 2:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ovaj... ja sam htio reći da bih možda i ja... failao.... u tom smislu.... kada bi se tako tako krenulo pričati o Sisku i DS9...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 14 svi, 2010 2:08 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Cvicek je napisao/la: Ovaj... ja sam htio reći da bih možda i ja... failao.... u tom smislu.... kada bi se tako tako krenulo pričati o Sisku i DS9... Ma kužim što si htio reći... No ja sam mislio na to da si mnogi dopuštaju tako olako govorenje protiv Archera upravo zato što on nije stekao taj status "božanstva" kojeg ova trojica imaju... Kod njih su njihove mane i njihova odstupanja od naučenog ponašanja starfleet kapetana ignorirana, kod Archera se pak svaka sitnica gleda i pridodaje prošloj. Ukratko kod Trekkija u vezi ENT-a koji je očito crna ovca vlada velika dvoličnost, jer ih ovdje smetaju stvari koje ih nebi smetale u recimo TNG-u ili DS9-u...
| pet 14 svi, 2010 2:16 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Tako je! Recimo da neolakom govorenju protiv Archera! 106

|
| pet 14 svi, 2010 2:31 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
a ne znam baš Suiko, al niti Kirk, niti Sisko, a kamoli Picard nebi išli ugrožavat prijateljske odnose s drugom rasom i svoj brod zbog jedne obične đukele. To je Archerov teški fail
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 14 svi, 2010 2:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a je malo... nije ga ni trebao voditi s sobom... ...to je Archerov najveći fail u cijelom Entu... ...a što sad... njegovo nelogičnost probali si popraviti humorom... što mi se sviđa... Cvicek je napisao/la: Ovaj... ja sam htio reći da bih možda i ja... failao.... u tom smislu.... kada bi se tako tako krenulo pričati o Sisku i DS9... ...da se RaiTara počne inatiti u DS9...i da je sad aktualno prikazivanje istog... te da cijeloj sezoni zakelji jedinice i da samo šuti bez obrazloženja... ...da li bi uzeo njezine glasove u obzir...?Suikotreki je napisao/la: Šta se tiče Bobe, to neću komentirat... jer ponekad i sam zna pretjerat u branjenu ENT-a i Archera...
...pa kad sam ja to pretjerao...?? ...Ja samo ispravljam netočne navode...
...a što se tiće Oza... da i meni je nelogično kako jedan Entovac toliko jedinica zalijepi epitodama... ako tako voli Ent... onda najlošijoj epizodi treba dati barem 2. po mojoj logici...
| pet 14 svi, 2010 3:30 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Suikotreki je napisao/la: To po meni nije odlika jednog ENT-ovca... Ako je su potpuna neobjektivnost i slijepa pristranost karakteristike ENT-ovaca, onda se stvarno ne želim kitit tim nazivom. I TNG ima epki koje smatram sramotom za Trek, a bome i Voyager, i kad naiđem na jednu takvu, reć ću to na glas jer imam pravo na mišljenje, pogotovo kad imam validne argumente kao u ovom slučaju. Argumente koje neću više ponavljat, jer ne želim počet zvučat kao znate već tko... Sovereign X je napisao/la: a ne znam baš Suiko, al niti Kirk, niti Sisko, a kamoli Picard nebi išli ugrožavat prijateljske odnose s drugom rasom i svoj brod zbog jedne obične đukele. To je Archerov teški fail Pogotovo u situaciji kad je svako novo prijateljstvo sa novim inteligentnim oblicima života vrijedno kao suho zlato. Nije problem u tome što Archer ne zna kako, problem je u tome što uz sebe ima osobe koje znaju, ali ih ignorira iz čiste arogancije i sebičnosti. J*bo ka bigl, ostvarivanje prvog kontakta je sama srž i svrha Starfleeta, u tim situacijama mu pas ne bi trebao bit ni u podsvijesti, a kamo li na pameti. Citat: ...a što se tiće Oza... da i meni je nelogično kako jedan Entovac toliko jedinica zalijepi epitodama... ako tako voli Ent... onda najlošijoj epizodi treba dati barem 2. po mojoj logici... To ti je kao kad si učitelj u školi, pa imaš jednog klinca koji je glup ko daska i nikako ne kuži koliko je 2x2, ali mu ne daš jedinicu nego dvojku jer ti je previše drag. I piše se "tiče," ne "tiće." 
|
| pet 14 svi, 2010 3:33 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Sovereign X je napisao/la: a ne znam baš Suiko, al niti Kirk, niti Sisko, a kamoli Picard nebi išli ugrožavat prijateljske odnose s drugom rasom i svoj brod zbog jedne obične đukele. To je Archerov teški fail Majke ti mile... Kao prvo Porthos Archeru nije bio "obična đukela" već njegov prijatelj... drugo i sam Kirk je išao ugrožavat cijelu posadu kako bi spasili Spocka.... u čemu je tu razlika???
| pet 14 svi, 2010 3:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 14 svi, 2010 3:48 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: a ne znam baš Suiko, al niti Kirk, niti Sisko, a kamoli Picard nebi išli ugrožavat prijateljske odnose s drugom rasom i svoj brod zbog jedne obične đukele. To je Archerov teški fail Majke ti mile... Kao prvo Porthos Archeru nije bio "obična đukela" već njegov prijatelj... drugo i sam Kirk je išao ugrožavat cijelu posadu kako bi spasili Spocka.... u čemu je tu razlika??? Sorry, al ja fakat ne kužim da ne razumiješ razliku između ljudi (tj. u ovom konkretnom slučaju Vulkanca) i psa koji nema svijest
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 14 svi, 2010 3:58 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Suikotreki je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: a ne znam baš Suiko, al niti Kirk, niti Sisko, a kamoli Picard nebi išli ugrožavat prijateljske odnose s drugom rasom i svoj brod zbog jedne obične đukele. To je Archerov teški fail Majke ti mile... Kao prvo Porthos Archeru nije bio "obična đukela" već njegov prijatelj... drugo i sam Kirk je išao ugrožavat cijelu posadu kako bi spasili Spocka.... u čemu je tu razlika??? Gawd, ovo je šabanluk skoro na razini onog pas = voljena osoba. Pa eto, za početak Spock zna pričati. I još jedan bitan detalj Spock _NE_ piša po drveću na stranjskim planetima prilikom prvog/drugog kontakta. Sad bi smislio još koji primjer, ali ima li uopće smisla? 105

|
| pet 14 svi, 2010 4:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pet 14 svi, 2010 4:13 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ovakvi postovi su čista kapitulacija. Kad počneš gubiti u normalnoj raspravi, okreneš se lošem humoru...
|
| pet 14 svi, 2010 4:17 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|