Sada je: ned 03 svi, 2026 11:58 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 656 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 44  Sljedeća
 Rat Entovaca i TNG-ovaca 
Autor/ica Poruka
Defender of Earth

Spol: Muški
Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Post Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
_Oz je napisao/la:
Ali vrijeđat kolegu Trekkera... ENT-ovca štoviše... Na taj način, na koji si ti mene upravo izvrijeđao...

Šta se tiče Bobe, to neću komentirat... jer ponekad i sam zna pretjerat u branjenu ENT-a i Archera...
no ipak na ovu podrcrtanu stvar bi obratio pozornost malo...
Bez ikakve sumnje i pogovora ću reći da si Trekki, ali ovo da si ENT-ovac, u vezi te teze bi morao razmislit... pogotovo kad se pogleda da si za više od par epizoda ENT-a napisao dosta negativnih stavova, pa ideći tako daleko da neke nastavke ići nazivati sramotom za Trek...
To po meni nije odlika jednog ENT-ovca...

pet 14 svi, 2010 1:56 pm
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Cvicek je napisao/la:
@Trap, nije bilo opomene za prvi put, Tgrel je jedno 10-15 puta izvan topica namjenjenih tome pisao kako bobo nije objektivan, kako ga treba smjeniti, i tak to :)
Reci ti meni kako bi se na tako nešto reagiralo na... ovaj.... nevermind 8-[

Ma šalam se... i ti to dobro znaš bobo... ovaj, Cvicek... :zubo:

108

pet 14 svi, 2010 1:57 pm
Profil Web stranica
Defender of Earth

Cvicek je napisao/la:
Budite sretni što nitko do sada nije na taj način vrijeđao DS9 i Siska, i davao jedinice epizodama poput "In the pale moonlight" riječima "da to ne dolikuje jednom Starfleet kapetanu" :twisted: :mrgreen:

Da možda za razliku što govoriti protiv Archera nije isto kao govoriti protiv Picarda ili Siska, gdje je kritika protiv njih tabu u trekerskom svijetu...
Ta dvojica (zajedno s Kirkom) imaju doslovce status vjerskih božanstava, i bilo tko bi se usudio izložiti bilo kakvu kritiku protiv tog "svetog trojstva" bi bio izložen jednakoj kritici kakvoj je npr. imao onaj nizozemski karikaturist kad je ismijavao proroka Muhameda. :|

pet 14 svi, 2010 2:06 pm
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Ovaj... ja sam htio reći da bih možda i ja... failao.... u tom smislu.... kada bi se tako tako krenulo pričati o Sisku i DS9...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 14 svi, 2010 2:08 pm
Defender of Earth

Cvicek je napisao/la:
Ovaj... ja sam htio reći da bih možda i ja... failao.... u tom smislu.... kada bi se tako tako krenulo pričati o Sisku i DS9...

Ma kužim što si htio reći...
No ja sam mislio na to da si mnogi dopuštaju tako olako govorenje protiv Archera upravo zato što on nije stekao taj status "božanstva" kojeg ova trojica imaju...
Kod njih su njihove mane i njihova odstupanja od naučenog ponašanja starfleet kapetana ignorirana, kod Archera se pak svaka sitnica gleda i pridodaje prošloj. Ukratko kod Trekkija u vezi ENT-a koji je očito crna ovca vlada velika dvoličnost, jer ih ovdje smetaju stvari koje ih nebi smetale u recimo TNG-u ili DS9-u...

pet 14 svi, 2010 2:16 pm
Kingslayer
Kingslayer

Tako je! Recimo da neolakom govorenju protiv Archera! [-( :mrgreen:

106

pet 14 svi, 2010 2:31 pm
Profil Web stranica
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
:-k a ne znam baš Suiko, al niti Kirk, niti Sisko, a kamoli Picard nebi išli ugrožavat prijateljske odnose s drugom rasom i svoj brod zbog jedne obične đukele. To je Archerov teški fail :thumbs3:

slika

ST battles audio/video tribute!

pet 14 svi, 2010 2:52 pm
Profil YIM Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...a je malo... nije ga ni trebao voditi s sobom...:roll:
...to je Archerov najveći fail u cijelom Entu...
...a što sad... njegovo nelogičnost probali si popraviti humorom... što mi se sviđa...

Cvicek je napisao/la:

...da se RaiTara počne inatiti u DS9...i da je sad aktualno prikazivanje istog... te da cijeloj sezoni zakelji jedinice i da samo šuti bez obrazloženja...
...da li bi uzeo njezine glasove u obzir...?

Suikotreki je napisao/la:
Šta se tiče Bobe, to neću komentirat... jer ponekad i sam zna pretjerat u branjenu ENT-a i Archera...

...pa kad sam ja to pretjerao...?? :shock:
...Ja samo ispravljam netočne navode... :) O:) O:)

...a što se tiće Oza... da i meni je nelogično kako jedan Entovac toliko jedinica zalijepi epitodama... ako tako voli Ent... onda najlošijoj epizodi treba dati barem 2. po mojoj logici...

pet 14 svi, 2010 3:30 pm
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
To po meni nije odlika jednog ENT-ovca...

Ako je su potpuna neobjektivnost i slijepa pristranost karakteristike ENT-ovaca, onda se stvarno ne želim kitit tim nazivom. I TNG ima epki koje smatram sramotom za Trek, a bome i Voyager, i kad naiđem na jednu takvu, reć ću to na glas jer imam pravo na mišljenje, pogotovo kad imam validne argumente kao u ovom slučaju. Argumente koje neću više ponavljat, jer ne želim počet zvučat kao znate već tko...

Sovereign X je napisao/la:
:-k a ne znam baš Suiko, al niti Kirk, niti Sisko, a kamoli Picard nebi išli ugrožavat prijateljske odnose s drugom rasom i svoj brod zbog jedne obične đukele. To je Archerov teški fail :thumbs3:

Pogotovo u situaciji kad je svako novo prijateljstvo sa novim inteligentnim oblicima života vrijedno kao suho zlato.

Nije problem u tome što Archer ne zna kako, problem je u tome što uz sebe ima osobe koje znaju, ali ih ignorira iz čiste arogancije i sebičnosti. J*bo ka bigl, ostvarivanje prvog kontakta je sama srž i svrha Starfleeta, u tim situacijama mu pas ne bi trebao bit ni u podsvijesti, a kamo li na pameti.

Citat:
...a što se tiće Oza... da i meni je nelogično kako jedan Entovac toliko jedinica zalijepi epitodama... ako tako voli Ent... onda najlošijoj epizodi treba dati barem 2. po mojoj logici...

To ti je kao kad si učitelj u školi, pa imaš jednog klinca koji je glup ko daska i nikako ne kuži koliko je 2x2, ali mu ne daš jedinicu nego dvojku jer ti je previše drag.

I piše se "tiče," ne "tiće." :baeh:

pet 14 svi, 2010 3:33 pm
Profil Web stranica
Defender of Earth

Majke ti mile...
Kao prvo Porthos Archeru nije bio "obična đukela" već njegov prijatelj...
drugo i sam Kirk je išao ugrožavat cijelu posadu kako bi spasili Spocka.... u čemu je tu razlika???

pet 14 svi, 2010 3:33 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

_Oz je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
...spustio si se na RaiTarinu razinu... :aaa: :aaa:

Bobo... Tvoja objektivnost je čuvena kad je ENT u pitanju, a pogotovo kad je njegovo veličanstvo Archer posrijedi... Pa nije ni čudo da i u neukusu vidiš humor, u lakrdiji kvalitetu itd...

...pa zar nije... ja sam vrlo objektivan...
...samo kadkad ne tražim i najmanju nelogičnost u epizodi koja bi kao trebala biti VELIKI argument zašto epizoda ili postupci posade ne valjaju... pa onda poslije dramiti i razlagati što se zapravo trebalo napraviti... na taj način gubi se smisao...

...i gdje je tu uživanje u epizodi... ?

Archer je cool... i kad je nelogičan... :)
...sad o ukusima se ne raspravlja previše... jesno je da smo različiti... lakrdija je kadkad potrebna da se razbije rutina i pokazuju pojedine mane osobnosti...

_Oz je napisao/la:
Ali vrijeđat kolegu Trekkera... ENT-ovca štoviše... Na taj način, na koji si ti mene upravo izvrijeđao...

...pa ako si se ti našao toliko povrijeđenim... (đizus imam osjećaj da s T'Grelom pričam) ...onda mi je žao...
...što sam ozdrmao tvoje osjećaje...

_Oz je napisao/la:
Samo ću ti reć da si ti taj koji se spustio na njenu razinu, ne ja. Jer ono što su njoj VOY i Janeway, tebi su ENT i Archer i po tom pitanju ste potpuno isti. Ne vidite šumu od drveća.

LOL... sad bi se i ja trebao uvrijediti... :-k :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: neeeeeh... LOL...

...napisao si veliki FAIL... da li je ona kad priznala da je Janeway pogriješila...? ne vjerujem... Da li ona vidi dalje od Voyagera...? teško... to što se tebi ne sviđa što je meni Ent tako super... e stari moje taj problem moraš riješiti sam sa sobom... ;) ...i ja i Rai definitivno nakon svega nismo isti...
(ja ne želim biti manekenka) :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

_Oz je napisao/la:
Samo se nadam da u bližoj budućnosti nećeš počet propovijedat evanđelje o petoj torpednoj cijevi na NX-01 il neš...

...ma neće biti o tome jer Ent nema petu torpednu cijev...
...ali evanđelja bi moglo biti...
:twisted: :twisted:

_Oz je napisao/la:
To ti je kao kad si učitelj u školi, pa imaš jednog klinca koji je glup ko daska i nikako ne kuži koliko je 2x2, ali mu ne daš jedinicu nego dvojku jer ti je previše drag.

I piše se "tiče," ne "tiće." :baeh:

...a jesi našao usporedbu... :roll: :roll: btw. u školi ima ocijena samo do 5... pa ti teorija s dvojkom baš ne drži vodu... ;)

...a vidim da i Mirna ima utjecaj na tebe... :lolsmjeh:

pet 14 svi, 2010 3:48 pm
Profil ICQ Web stranica
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian

Majke ti mile...
drugo i sam Kirk je išao ugrožavat cijelu posadu kako bi spasili Spocka.... u čemu je tu razlika???

Sorry, al ja fakat ne kužim da ne razumiješ razliku između ljudi (tj. u ovom konkretnom slučaju Vulkanca) i psa koji nema svijest :facepalm:

slika

ST battles audio/video tribute!

pet 14 svi, 2010 3:58 pm
Profil YIM Web stranica
Kingslayer
Kingslayer

Majke ti mile...

Gawd, ovo je šabanluk skoro na razini onog pas = voljena osoba. :facepalm:

Pa eto, za početak Spock zna pričati. I još jedan bitan detalj Spock _NE_ piša po drveću na stranjskim planetima prilikom prvog/drugog kontakta. :lol:

Sad bi smislio još koji primjer, ali ima li uopće smisla? :zubo:

105

pet 14 svi, 2010 4:01 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

T'Rapavi je napisao/la:

Pa eto, za početak Spock zna pričati. I još jedan bitan detalj Spock _NE_ piša po drveću na stranjskim planetima prilikom prvog/drugog kontakta. :lol:

Sad bi smislio još koji primjer, ali ima li uopće smisla? :zubo:

105

NO shit Sherlock !!
WOW ...koje li spoznaje...
...ajde još primjera... osjećam se žedan mudrosti koje proizlaze is tvojih postova...

...ok Spock ne piša po drveću ali skaće po njemu... :lol:
...kad mu se zalomi... :lolsmjeh: :lolsmjeh:
...to bi ovi isto migli protumačiti kao uvredu... ;)

pet 14 svi, 2010 4:13 pm
Profil ICQ Web stranica
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Mr.bobo je napisao/la:

NO shit Sherlock !!
WOW ...koje li spoznaje...
...ajde još primjera... osjećam se žedan mudrosti koje proizlaze is tvojih postova...

...ok Spock ne piša po drveću ali skaće po njemu... :lol:
...kad mu se zalomi... :lolsmjeh: :lolsmjeh:
...to bi ovi isto mogli protumačiti kao uvredu... ;)

Ovakvi postovi su čista kapitulacija. Kad počneš gubiti u normalnoj raspravi, okreneš se lošem humoru...

pet 14 svi, 2010 4:17 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 656 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 44  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: