| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: kućni ljubimci
Mr.bobo je napisao/la: ...moja teta živi u dubravi 100 metara od glevne prometne ulice i još ima kokoši... ...3 kuće dalje od nje sagrađena je zgrada sa 7 katova... ...koliko će još tako moći? Kod mene u kvartu jedna obitelj drži kokoši, patke, itd. Okolo njihove kuće su zgrade pa im nitko nikad nije ništa prigovorio. Postali su kvartovska atrakcija. OT: Imam hrčka. Zove se Anaksimandar i voli me gristi. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 27 sij, 2009 12:50 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa hrci vole grist inace 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 27 sij, 2009 12:59 am |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A znam ali nisam mislila da će mi raskrvariti prst 
|
| uto 27 sij, 2009 12:59 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 27 sij, 2009 1:03 am |
|
 |
|
|
bunnyema je napisao/la: kako udovoljiti roditelje da kupim hrcka.. kako ih bez puno muke "peveslati" i uspjesno objasniti da hrcak nije stetocina.. i da nece pobjeci i pregristi sve kablove u stanu.. i da mjesecno zahtjeva vrlo vrlo malo novcanih idataka??? I bilokoja informacija o ponasanju hrcka, o tome sto se smije i nesmije i sto je sve potrebno da bi jedan bio sretan bila bi veoma pozeljna.. Zahvaljujem.. Ovak, u vrijeme kad ti bude bio rođendan kupi hrčka i ostatak opreme. Dovedi ga doma i reci da si ga dobila na poklon i da se pokloni ne odbijaju.
|
| uto 27 sij, 2009 1:07 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: Ovak, u vrijeme kad ti bude bio rođendan kupi hrčka i ostatak opreme. Dovedi ga doma i reci da si ga dobila na poklon i da se pokloni ne odbijaju. Da ja na tu foru dovedem psa, mama bi ga bacila kroz prozor.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 01 vel, 2009 12:44 pm |
|
 |
|
|
Mislim da ne bi 
|
| ned 01 vel, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: A znam ali nisam mislila da će mi raskrvariti prst  Ne misliš li da je to možda zato jer mu se dereš na uho dok spava: ANAKSIMAAAANDAAAAAR!!! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 02 vel, 2009 8:05 pm |
|
 |
|
|
Ne derem se -.- To je bilo samo kad sam ga htjela probuditi da ga vidiš -.-
|
| pon 02 vel, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Imam jedan problem s mačkom (da ne otvaram sad novu temu...) Uglavnom, u zadnje vrijeme počeo je označavati teritorij.... nije baš da piša, nego samo štrcne malo.... uglavnom danas sam ga primjetio da mi je to počeo raditi po vratima od sobe.... ljut sam totalno.... E sad... nemam pojma šta napraviti.... za druge stvari kuži kad radi nešto to ne volimo (recimo da skoči na stol i sl) i pazi da to ne radi dok ga se gleda... ali ovo samo onak kak mu se sprdne..... možeš ga tući, gurat mu nušku na to, bilo šta, ali i dalje ne kuži da je to bad.... Ima li itko ideju kako to rješiti, jer u protivnom će vjerojatno već do kraja tjedna ostati bez muškosti.... ne bi ja to htio raditi (sisterka i ostali su skroz za) ali ne vidim drugog izbora.... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 02 vel, 2009 11:46 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cvicek je napisao/la: Imam jedan problem s mačkom (da ne otvaram sad novu temu...) Uglavnom, u zadnje vrijeme počeo je označavati teritorij.... nije baš da piša, nego samo štrcne malo.... uglavnom danas sam ga primjetio da mi je to počeo raditi po vratima od sobe.... ljut sam totalno.... E sad... nemam pojma šta napraviti.... za druge stvari kuži kad radi nešto to ne volimo (recimo da skoči na stol i sl) i pazi da to ne radi dok ga se gleda... ali ovo samo onak kak mu se sprdne..... možeš ga tući, gurat mu nušku na to, bilo šta, ali i dalje ne kuži da je to bad.... Ima li itko ideju kako to rješiti, jer u protivnom će vjerojatno već do kraja tjedna ostati bez muškosti.... ne bi ja to htio raditi (sisterka i ostali su skroz za) ali ne vidim drugog izbora....  Imaš za kupit sprej koji se inače našprica na dijelove namještaja gdje ti mačor grebe. Trebao bi poslužiti i za ovu svrhu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 02 vel, 2009 11:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
E slusaj Veljaca je to im je normalno . Jedino mozes na dva nacina rijesit da ga pustis van ,ako nemozes onda jedino opreracija . Samo sto ti poslje te operacije postanu neaktivni i samo jedu.
| pon 02 vel, 2009 11:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
4 od 1 je napisao/la: E slusaj Veljaca je to im je normalno . Jedino mozes na dva nacina rijesit da ga pustis van ,ako nemozes onda jedino opreracija . Samo sto ti poslje te operacije postanu neaktivni i samo jedu. Ide on van kad god želi, i ima pijesak u kući, ali nije poanta u tome nego baš u označavanju teritorija.... baš za "veliku i malu nuždu" je istreniran, i ne radi problema s time.... A za sprej - morao bih onda pošpricati cijelu kuću, svako "taktičko mjesto", nisam siguran da li bi to upalilo.... ali probat ću popričat sutra s ostatkom ukućana da probamo s time.... žao mi mačku uskračivat zadovoljstva....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 03 vel, 2009 12:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...va imam 4 mačke doma... i udvarača koliko hoćeš... ...veljača jako čudno djeluje na mačke... ...oš ti ja posudim medača da ga malo strenira... ovako... 
| uto 03 vel, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja imam patuljastog kunića, psa mješanca i mačka, a volio bih još si nabavit i kornjaču ili akvarij s ribicama 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 03 vel, 2009 6:16 pm |
|
 |
|