| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Kralj komedije?
Data i Q 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 28 ruj, 2008 3:47 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
McCoy, Q, Quark, Neelix...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 28 ruj, 2008 4:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Neelixa si uvrstio na popis... on je na popisima iritantnih likova... ...dobar je on... ...no većini je on nepodnošljiv..., no ne i meni... meni je fora...
| pon 29 ruj, 2008 3:31 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Mr.bobo je napisao/la: Neelixa si uvrstio na popis... on je na popisima iritantnih likova... ...dobar je on... ...no većini je on nepodnošljiv..., no ne i meni... meni je fora... Od Star Trek likova mi nitko nije posebno iritantan... Najiritantniji lik ikada mi je bio Julian Bashir, ali samo u prve dvije sezone. Poslije mi se svidio. Otprilike nakon epizode Past Tense u trećoj sezoni. Negdje sam pročitao da je Sidig el Fadil skoro dobio otkaz jer je bio toliko omražen u prve dvije sezone.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 29 ruj, 2008 7:03 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ja volim Neelixa. Duhovit je, otvoren i dobroćudan.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 29 ruj, 2008 7:25 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Neelix, Quark, Data.
|
| sub 21 vel, 2009 6:55 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Uh, težak poll. McCoy, Data, Q, EMH... Teško se odlučiti za jednoga. Možda ipak Q?

|
| sub 21 vel, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Neelix je definitivno najsmiješniji lik u ST-u uopće. Zakon je lik, i ma ''oriđiđi'' fore Samo ona njegova faca, i kad još napravi neku glupost, ili kaže nešto ja UMIREM OD SMIJEHA
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 22 vel, 2009 7:01 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja umirem svaki put kada vidim Neelixa... 

|
| pon 23 vel, 2009 3:23 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 23 vel, 2009 4:50 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Osjećam se neshvaćen... Ali ajd, mogo bi se složit da je Rimmer kralj komedije. 

|
| pon 23 vel, 2009 6:32 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Neelix je fora. Pa to njegovo iritiranje posade Voyagera meni je zabavno. Posebno kad gnjavi Tuvoka, ili oni njegovi ljubomorni ispadi kad je mislio da mu Paris želi preoteti Kes.
|
| pon 23 vel, 2009 6:51 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: pet 24 tra, 2009 11:26 am Postovi: 9 Lokacija: Zagreb
|
doktor (voyager) mi je daleko nenadjebiv, iako mi i data dost visoko kotira
|
| pon 27 tra, 2009 9:04 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
EMH jadan i neshvaćen, uvijek ciničan. Odmah iza njega mi je Q. Zajebava Jean-Luca jer zna da može, ovaj mu pak spušta. 
|
| pon 27 tra, 2009 9:15 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re:
Nightshoot je napisao/la: Meni je data najbolji, posebice kada su u pitanje zenske... Zasto nema quarka Rom je bolji.
|
| pon 27 tra, 2009 9:23 pm |
|
 |
|