| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Re: 2x22 - Shades of Gray
Ova epizoda je takva kakva je zbog strajka pisaca u '88. pa su zbog toga skratili sezonu, a valjda i nisu imali kvalitetnih pisaca da im nesto bolje napisu.
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 12 ožu, 2008 6:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
a, cuj, ponekad je bolje nista nego ista 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 12 ožu, 2008 6:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
MacGyver je napisao/la: Ova epizoda je takva kakva je zbog strajka pisaca u '88. pa su zbog toga skratili sezonu, a valjda i nisu imali kvalitetnih pisaca da im nesto bolje napisu. eh sad to ima smisla...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 12 ožu, 2008 6:52 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
sve što sam naučila u ovoj epizodi je da riker ima bogati CV a, ništa...malo smo ponovili gradivo.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 12 ožu, 2008 10:58 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
maX je napisao/la: @Chaky tek sad sam glaso! i naravno -> 1 najlosija TNG epizoda, nema ni treka ni dobrog treka ni neznam cega sve ne po svim mojim cudnim definicjama.. nema nicega zbog cega gledam trek,TNG ..ok sad kad je prosla, mozemo se opustiti i uzivati u TNGu  Možemo guštati do epke "Sub rosa", ona mi je na razini ove epke po katastrofalnosti. MacGyver je napisao/la: Ova epizoda je takva kakva je zbog strajka pisaca u '88. pa su zbog toga skratili sezonu, a valjda i nisu imali kvalitetnih pisaca da im nesto bolje napisu. Ja sam pročitao da je problem bio u potrošenom budžetu za sezonu, zato su kemijali stare materijale i skemijali ih kao flasheve.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 12 ožu, 2008 11:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
TerNek je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Ova epizoda je takva kakva je zbog strajka pisaca u '88. pa su zbog toga skratili sezonu, a valjda i nisu imali kvalitetnih pisaca da im nesto bolje napisu. Ja sam pročitao da je problem bio u potrošenom budžetu za sezonu, zato su kemijali stare materijale i skemijali ih kao flasheve. neznam, na memory alphi pise da je zbog strajka
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 12 ožu, 2008 11:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Nije baš nešto epizoda bila. Više kao prisjećanje na Rikerova iskustva od kad je došao na brod.
Hm, da je to Riker danas pokupio, vjerojatno bi mu amputirali nogu, umjesto da se kockaju s njegovim životom… 
3
| čet 13 ožu, 2008 3:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kak ste ovoj epizodi mogli dat tak lose ocjene, to je zadnja epizoda u kojoj se pojavljuje Pulaskica Nije mi jasno koji idiot je htio ovu iritantnu Crushericu nazad 
|
| pon 18 kol, 2008 7:04 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pet 19 ruj, 2008 3:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ima jedan čudan glasač ... ili saboter epizoda... ...dobrima daje vrlo loše ocijene... ...a slabima neočekivano visoke...
...hmmm... tko li je to?
| pet 19 ruj, 2008 4:41 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ima jedan čudan glasač ... ili saboter epizoda... ...dobrima daje vrlo loše ocijene... ...a slabima neočekivano visoke...
...hmmm... tko li je to? da, bobo, pa nemoj se u bucu pretvoriti. zasto bi svugdje trebala biti teorija zavjere? a ako vec i postoji zavjera, nije li logicno da ona bude bolje prikrivena od ovoga? jer, ako ju svatko moze prozrijeti kakva je tonda zavjera?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 ruj, 2008 6:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mislim da ja, zato jer je zadnja epizoda s Pulaskicom (iako nisam siguran, ne sjecam se davanja, ali mislim da jesam)
|
| pet 19 ruj, 2008 9:32 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
MacGyver je napisao/la: Mislim da ja, zato jer je zadnja epizoda s Pulaskicom (iako nisam siguran, ne sjecam se davanja, ali mislim da jesam) Kako onda objašnjavaš ovo: MacGyver je napisao/la: Pocetak i kraj su dobri. sve ostalo je lose. 3 Tvoj je komentar odmah prvi.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 20 ruj, 2008 11:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Lore je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Mislim da ja, zato jer je zadnja epizoda s Pulaskicom (iako nisam siguran, ne sjecam se davanja, ali mislim da jesam) Kako onda objašnjavaš ovo: MacGyver je napisao/la: Pocetak i kraj su dobri. sve ostalo je lose. 3 Tvoj je komentar odmah prvi. Da, al vidis da nema nijedna trojka. Sad se sjecam, prvo sam dao 3, a kasnije mi je bilo zao sta je Pulaskica otisla pa sam promjenio u deset
|
| sub 20 ruj, 2008 12:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hmmm... i ja sam dao 3... ...no nema je u anketi... ...jel se to netko igrao s glasovima...?
| uto 23 ruj, 2008 10:55 am |
|
 |
|