|
Sada je: ned 13 ruj, 2026 8:34 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
6x11 - Chain of Command, part II
6x11 - Chain of Command, part II
| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: 6x11 - Chain of Command, part II
Ma Kardasijanac je bio legenda.... Kako je perfektno izrekao onu rečenicu, i sa onakvom intonacijom.... to ne može puno ljudi...
Tell me, how many lights do you see?
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pet 25 srp, 2008 4:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
nenadg je napisao/la: captain je napisao/la: kvaris prosijek  He he , namjerno , zbog groznog Kardasijanca.  Moj dr. Neno... pa čemu kvariš prosjek. Zar ti nije nimalo bed zbog toga...zar te ta devetka ne kopka? Zar nemaš grižnju savjeti što si nam pokvario prosjek?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 25 srp, 2008 11:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
captain je napisao/la: Da , nema nijednu devetku za sada  Sad ima dvije Meni je ova epizoda daleko od Best of Both Worlds, Inner Light, Defector, Darmok i jos nekih...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 28 srp, 2008 2:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I ja sam dao 10, smo eto malo kasnim s komentarom.
Da ne pisem "there are four lights" hvalospjeve komentirati cu Jellica.
U zadnjih par mjeseci bas pratim da li je okej da crew member pita nadjedjenog (admirala, kapetana,...) da mu obrazlozi svoje odluke, i da smije dati svoje misljenje glede potencijalno krivih odluka nadredjenih. Jellico je bio prvi koji skoro i nije htio slusati suprotno misljenje, oglusivao se je na savjete, davao cudne zapovjedi, glumio svemocnog sefa koji radi po svom bez obzira na kakve ce to posljedice imati. Stvarao je losu atmosferu na brodu. Jedino sto ga opravdava je to sto je bilo gotovo ratno stanje pa je okej da neke stvari radi, ali svejedno ga to ne opravdava za onih par situacija kad je samo odbrusio na savjete podredjenih.
Dobro mu je Riker rekao: "As long as the ranks are down, Captain, let me say that I don't like you, either. You're arrogant and closed-minded. You have to control everything and everyone. You don't provide an atmosphere of trust, you don't inspire the crew to want to go out of their way for you, and you get everybody wound up so tight there's no joy in anything. I don't think you're a particularly good Captain."
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 09 kol, 2008 11:21 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mislim da je jelico dobar samo kad je rat u pitanju a kad je mir u pitanju i nije bas nesto , tako stjecem dojam Jednostavno to je kapetan za krizne situacije i nista vise 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 10 kol, 2008 1:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Slazem se... takve frikove bi sve trebalo zamrznuti u nekom laboratoriju i na vrata napisati "otvori u slucaju rata"  Jelico je i za nasa "primitivna" vremena los zapovjednik...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 10 kol, 2008 11:32 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ovo mi je jedna od najboljih kardasijanskih star trek epizoda. Plus muče Picarda. Ocjena 10. 
|
| sub 24 lis, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
I rai je epizoda vrhunska Inace u ovoj epizodi je riker nadmasio mnoge pilote u treku , kako li su samo kardassiancima uvalili mine 
|
| ned 15 stu, 2009 7:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
|
| ned 15 stu, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
joj....pa ne zaboravit ocjenu..uh...pa koju ocjenu nego 10 
|
| ned 15 stu, 2009 9:49 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Pa ovo je vrhunac kardassianskog ispitivanja ...madred uistinu na momente djeluje kao strasan karakter .....samo picard je ipak izdrzao do kraja...iako je priznao da bi se ipak slomio da je bio jos neko vrijeme tamo 
|
| ned 15 stu, 2009 11:35 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Rijetko da mi je i prva i druga epizoda tako dobra. Desetka.
Kad vidim tako dobre epizode, ne razumijem kako su ti isti ljudi u stanju proizvesti neka sra*a od epizoda koje smo viđali...
Odlična gluma Stewarta.
|
| pon 22 ožu, 2010 2:25 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Još jedna desetka! Čudim se da nitko još nije spomenuo al... There are FOUR lights!  Madred je uhh... za smrznuti se.

|
| pon 22 ožu, 2010 5:53 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ubilo madreda to 
|
| pon 22 ožu, 2010 6:06 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|