| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Najbolja Picardova faca
...evo , dragi moji, ja sam izvukao samo 12 Picardovih poza... ...ima ih nogo više, no odabrane su ove... ...a na vama je da odaberete koja je od njih najbolja...
...imate dvije opcije za glasanje i mogučnost promjene glasa... ...navalite Picardovci... !!! Engage  Iznenađen  Nasmijan  Nejasan  Nestrpljiv  Oštar  Razočaran  Sjetan  Sretan  Zadovoljan  Zapanjen  Zbunjujuć 
| sri 16 srp, 2008 1:38 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Najbolja Picardova faca
Pa birao sam nasmijan i nestrpljiv. Ne znam, nasmijan zato što to je jedna od njegovoih faca koje rijetko vidimo i baš mi ga je zato ludo tako vidjet a nestrpljiv... heheh iskopa takvu nekakvu facu ko neko nafureno dijete... ono fakat presmiješno. 
| sri 16 srp, 2008 2:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...meni su dobre inenađen i Oštar... ...i oboje su iz iste epizode...
...Iznenađen - kad ga je Wesley pitao čije je inicijale urezao na hrast u akademskom arboretumu... i faca... predobro...
| sri 16 srp, 2008 2:29 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
...teška odluka...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pet 18 srp, 2008 7:49 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
iznenađen, zapanjen, sjetan čudan mi je zapravo kad se smije.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 20 srp, 2008 2:20 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
zbunjujuć,nejasan,nestrpljiv sve su za krepati od smeha
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 26 srp, 2008 10:34 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, bobo, gdje iskopa te face?! al' najbolja mi je ona zadnja!  (i engage, daka, to je klasika.)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 28 srp, 2008 4:52 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
engage ipak vodi,ipak je to klasična faca 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 01 kol, 2008 2:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Nejasan i zbunjujuć 
| pet 01 kol, 2008 2:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
alien she je napisao/la: engage ipak vodi,ipak je to klasična faca  ali zbunjujuc naprosto fascinira visinom te obrve! podigao ju je do pola cela, a kad imas celo ko Picard to zahtjeva divljenje! 
|
| uto 05 kol, 2008 1:34 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
zapanjen i iznenađen. ova gdje je sjetan malo čudno izgleda. 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 05 kol, 2008 2:33 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
modesty blaise je napisao/la: ova gdje je sjetan malo čudno izgleda.  je. ko da je sjeo u nesto 
|
| uto 05 kol, 2008 2:34 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ant je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: ova gdje je sjetan malo čudno izgleda.  je. ko da je sjeo u nesto  ...pa njegove face su sve takve... ...no, dbro , barem većina... ...ima dobre mimike lica... no ipak nije bolji od Date... 
| čet 07 kol, 2008 1:52 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Oštar i zapanjen.
| sub 06 ruj, 2008 10:15 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajme teska odluka... Manje-vise sve su odlicne  ali ipak nestrpljiv i zbunjujuc 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 07 ruj, 2008 12:12 pm |
|
 |
|