| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 SF vs. Fantasy
da, lotr je definitivno sf film... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 27 lip, 2008 3:59 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: Najave SF filmova
| pet 27 lip, 2008 8:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
al' dobro, ajde, bitna je namjera. (doduse, meni zna prigovatati oko naziva podforuma, moram sad ja malo njega kurit  )
|
| sub 28 lip, 2008 9:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: al' dobro, ajde, bitna je namjera. (doduse, meni zna prigovatati oko naziva podforuma, moram sad ja malo njega kurit  ) ...a gle, dodaj ti SF&Fantasy... i sve bu ok...  ...sve je to znanstvena fanatastika... 
| sub 28 lip, 2008 11:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
je, je, the one ring je narocito znanstvenofantastican. 
|
| ned 29 lip, 2008 1:19 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ant.. pazi ti sto pricas... uopce ne sumnjam da ima skvadre koja ima "znanstevno" objasnjenje za sve iz LOTR-a  pa pogle nas trekkije kaj smo sve u stanju objasniti 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 01 srp, 2008 10:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
pa, cuj, mogu ti ja dati i fantasy objasnjenje za warp pogon 
|
| čet 03 srp, 2008 12:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Ant je napisao/la: pa, cuj, mogu ti ja dati i fantasy objasnjenje za warp pogon  Pa da , to i je najlogicnije, Dwarfovi su izradili masine, a unutra je vilinska prasina koja se plasma conduitom provodi u nacelle, i formira elfovske subspace mjehure. Savrseno SF&F objasnjenje star treka.  Edit: samo nemam podatak , koliko se potrosi 'Zvoncica' za ulazak u warp. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 03 srp, 2008 1:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
nenadg je napisao/la: samo nemam podatak , koliko se potrosi 'Zvoncica' za ulazak u warp.  jel ovo samo meni zvuci preverzno? 
|
| čet 03 srp, 2008 2:28 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
nenadg je napisao/la: Pa da , to i je najlogicnije, Dwarfovi su izradili masine, a unutra je vilinska prasina koja se plasma conduitom provodi u nacelle, i formira elfovske subspace mjehure. Savrseno SF&F objasnjenje star treka.  Edit: samo nemam podatak , koliko se potrosi 'Zvoncica' za ulazak u warp.  hahahahahaha  ovo je super,SF je bolji njanjanjanja makar volim i fantasy
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 04 srp, 2008 12:04 am |
|
 |
|