|
Sada je: pet 18 ruj, 2026 11:47 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Heroes
Dobra epka jucer, Sylar je prezakon na kraju, kada isprobava moc. Hehe, bas me zanimalo kako je Hiro iz buducnosti naucio onako se boriti sa "kensei swordom". Pre ludo, ali jbt neda mi se svaki puta cekati ponedjeljak, da bar mogu pogledati sve odjednom! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 24 lip, 2008 8:14 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sylar je pravi negativac Sta je meni kod njega nevjerojatno je to da dolazi uvijek kao neko nevinasce i skriva svoje pravo lice a onda kad krene u akciju nema spasa , nikome tko mu se nađe na putu Inace onaj razgovor na japanski , između hira i oca mu je bio bas super osvjezenje ,za americku seriju 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 24 lip, 2008 12:13 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
fora epizoda,najbolji je sylar na kraju:Boom  i dok jede sladoled parkman i bennett pronašli su ''sustav za praćenje'' tj.malu molly,al ne vjerujem da će je ubiti.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 24 lip, 2008 1:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nit ja molly ce zivjet , ps jel to jos jedna poveznica sa star trekom ? 
|
| uto 24 lip, 2008 2:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
da, ta zadnja scena sa Sylerom je jedna od boljih u epizodi. (dakle, pouka na kraju price je da kad vam treba neka dramaticna scena samo bacite (anti)heroja na vrh zgrade usred noci i dajte mu adekvatni cerek na facu) uglavnom, opet se dosta toga događalo u epizodi, malo previse za moj ukus. cini mi se efektnije kad je veca koncentracija na jednu glavnu radnju. but than again, that's just me. a, da, i Hirov stari nam se opet pojavio! i ta je scena bila fora, je malo kliseinicna, ali to je ipak Sulu! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 24 lip, 2008 5:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Peter upija Ted-ovu sposobnost… i uspije ju kontrolirati… Linderman izliječi Nathanovu suprugu… Syler prati grupu heroja, te smišlja plan… tipično za njega… …pitam se , da netko sredi sylera… i onako mu odrubi glavu… jel bi automatski dobio i sve njegove moći?
Hiro razgovara s ocem… Syler pozove policiju, te oni uhite Ted-a Micah namjesti glasove na biralištu tako da Nathan pobijedi… …po meni on ima jednu od naj moći… zato jer može puno toga promijeniti, može utjecati na svjetski poredak, odlučiti tko će biti predsjednik… hmmm… tehnologija je moć…
Nikki i D.L. posjećuju Nathana te ga traže da im kaže gdje je Linderman… Benet i Parkman dođu do Molly, te ju imaju namjeru ubiti… Mohinder ju štiti…
Syler ima sve na dlanu, Ted mu ne može pobjeći… skrši auto u kojem ga prevoze, te ga ubija… Linderman pokuša okrenuti D.L-a protiv Nikki , ne uspijeva, no rani ga. On iskoristi svoju moć, te ubije Lindermana… - oboje umiru…
Linderman se ponašao malo nelogično… nije trebao toliko siliti stvari, i onako je već sve bilo gotovo… jer Nathan pobijedi na izborima za kongresnika…
Hirov otac podupire sina u težnji da spasi svijet - na njegovo iznenađenje, te mu daje poduke borbe…
U ovoj epizodi ostali smo bez 3 heroja…
| sri 25 lip, 2008 1:11 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
zadnja epizoda po mom mišljenju nis ne valja  . jako mi je glupo realizirana, očekivala sam više radnje oko borbe sa sylarom, al ne, na kraju dođe hiro s mačem, usmrti sylara i rijesena stvar, pa onda peter bi-nebi eksplodirao  pa na kraju dođe nathan i spektakularno se vinu i vis i čuje se BOOM, kraj 1.sezone. pa uvid u početak druge, hiro se vratio u prošlost u 17.st na područje japana, pa ugleda nekakvu čudnu pojavu na nebu(kladim se da su to peter i nathan i da se vraćaju k hiru u prošlost,ne znam kaj će se dalje događati,to je samo moja pretpostavka). i tako...uglavnom očekivala sam više od zadnje epizode, ali zato nestrpljivo isčekujem 2.sezonu  , nadam se da će je nova tv čim prije otkupiti i prikazati.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 01 srp, 2008 12:26 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Meni je zadnja epka bila super, tocno sam tako nesto i ocekivao jer se u najavama jos prije tjedan dana vidilo da ce eksplodirat iznad NY-a. Mozda jesam ocekivao vise cool borbe izmedju Sylara i Petera, ali kao sto ste vidjeli Sylar nije mrtav. hehe car je odgmizao u kanalizaciju, hm, mene vise zanima onaj deda, crnjo. Sjetite se sto je curica rekla, da kada ga gleda da on vidi i nju. Jos je napomenula da ga se boji i da je gori od Sylara, e sada nije sigurno da je mislila na tog crnju, ali svakako me zanima tko je taj novi "Bad ass". Mozda dedo ima veci plan, zato je i pomogao Peteru, kako bi Peter absorbirao sve moci i onda bi ih lako taj dedo mogao uzeti. Sjetite se da je dedo rekao da bi i on volio imati onu sposopbnost nevidljivosti. Mislim, to su samo neke moje pretpostavke, takvih imam jos barem deset u glavi. Napominjem da ne citate buduce radnje i ne stavljate ovdje kao neki protu odgovor mojemu postu, jel bi u tome slucaju bio spoiler, a to ja ne ocekujem od ove teme. 

|
| uto 01 srp, 2008 8:32 am |
|
 |
|
Make it so
|
Bila je zadnja epizoda okey , hirom je skoro spasio svijet a bathan je ipak pokazao da ima dusu Bas me zanima sta ce bit dalje 
|
| uto 01 srp, 2008 12:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Uvod je bio odličan! Parkman je smiješan, ići sam na Sylera uza sve njegove moći… Hiro je fora… opet je nadmudrio Sylera i spasio Anda… Clare je bila luda… koko se samo bacila kroz prozor zgrade… Hm… majka od Petera i Nathana… mislim da je ona jedna od prve generacije heroja… Molly locira Sylera i lov počinje… Da sam ja Hiro … ja bi raskomadao Sylera… Kraj je odličan ! … Nathan se ipak opameti… te odleti s Peterom… …(hm, pa Peter je mogao i sam gore odletjeti)…
| uto 01 srp, 2008 11:37 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Mislim da peter nemoze koristit 2 moci istovremeno 
|
| sri 02 srp, 2008 12:50 am |
|
 |
|
Admiral
|
captain je napisao/la: Mislim da peter nemoze koristit 2 moci istovremeno  hm, nisam bas siguran koliko ova izjava drzi vodu... Vidjet cemo s vremenom, ali mislim da on moze koristiti vise moci odjednom. Mislim da je cak jednom i koristio dvije moci, onda kada je Hiro otisao u buducnost u razoreni NY. 

|
| sri 02 srp, 2008 9:41 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
captain je napisao/la: Mislim da peter nemoze koristit 2 moci istovremeno  slažem se s ovim, ima smisla!
| sri 02 srp, 2008 8:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nisu to bile ni optimalne okolnosti. tesko je i za predpostaviti koliko moci istodobno moze koristiti covijek koji ce za nekoliko trenutaka postati atomska bomba. inace, kraj je bio predobar, kad su se svi skupili na onom trgu. i bas mi je drago da je Hiro bio taj koji je "pobjedio" Sylera, i da ga je samo probo macem (a ne da su ga nekakvim mocima gađali i sta ti ja znam) tak katana je bila puno efektivnija. inace, sam kraj mi je malo bezveze, totalno off topic, al' ajde. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 03 srp, 2008 12:05 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
hm, očito svi očekivaju da kraj mora biti spektakularan ... meni je bio odličan, počeli lagano sa serijom, upoznavali smo likove kojih je relativno dosta ... i glavnog negativca - Sylara, i vidjeli smo na kraju da su svi ti heroji imali utjecaj ... i nije tema bilo uništiti Sylara nego spriječiti bombu, što je na "kraju" bilo i učinjeno ...
no to uopće nije kraj Heroja ...
| čet 03 srp, 2008 12:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|