| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Sisko vs picard
Pa kaj vidite u tom Picardu... Ok je, ali dizati ga u nebesa...
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 07 lip, 2008 4:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Srecha pa nisu svi tako übermoralni kao dragi vam Pike. Svijet bi vjerovatno bio ruzhichast. Ko bi s "hjumanima" izashao na kraj?
Pozdrav.
Savrshenstva bez mane bb
| sub 07 lip, 2008 5:26 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ezri je napisao/la: Pa kaj vidite u tom Picardu... Ok je, ali dizati ga u nebesa... pa ne dizemo ga u nebesa... nema potrebe... on je vec tamo 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 07 lip, 2008 5:28 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ezri je napisao/la: Pa kaj vidite u tom Picardu... Ok je, ali dizati ga u nebesa... Isto kao što netko diže Siska u nebesa.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 07 lip, 2008 7:11 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
T'Grel je napisao/la: Ezri je napisao/la: Pa kaj vidite u tom Picardu... Ok je, ali dizati ga u nebesa... Isto kao što netko diže Siska u nebesa. Ajd', ajd'... Sisko je najbolji, to se zna... No ova rasprava me asocira na rasprave Xp vs Vista i tako....
|
| ned 08 lip, 2008 9:10 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo, moj glas za Picarda. volim DS9 i volim Siska, i kao lik mi je on mozda cak i zanimljiviji od Picarda u nekim situacijama, i opcenito DS9 likove smatram najboljima u Treku, gledano globalno, ali na ovom pitanju naprosto "the line must be drawn here" i reci: da, Picard je najbolji 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 08 lip, 2008 10:45 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Ant je napisao/la: evo, moj glas za Picarda. volim DS9 i volim Siska, i kao lik mi je on mozda cak i zanimljiviji od Picarda u nekim situacijama, i opcenito DS9 likove smatram najboljima u Treku, gledano globalno, ali na ovom pitanju naprosto "the line must be drawn here" i reci: da, Picard je najbolji  Izdajico 
|
| ned 08 lip, 2008 11:53 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Chaky je napisao/la: Ezri je napisao/la: Pa kaj vidite u tom Picardu... Ok je, ali dizati ga u nebesa... pa ne dizemo ga u nebesa... nema potrebe... on je vec tamo  Kada se doslovno pogleda situacija, Sisko je u nebesima. 
| ned 08 lip, 2008 12:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja bi dodao opciju : obojica su jednako loši... ...no pošto je nema... ....pa da sad obojici ne dajem glas... ...ajd, ajd... nek bude Picardu (za rođendan)...
...ipak mi je karakterno bolji nego Sisko...
| pon 09 lip, 2008 4:11 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Glupo pitanje... Strafleet Captain je Starfleet Captain.
| uto 10 lip, 2008 8:39 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Picard je napisao/la: Glupo pitanje... Zar te moram podsjećat na općenarodnu izreku ! "Ne postoje glupa pitanja samo glupi odgovori"Pozdrav Mojsijeva 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 lip, 2008 11:19 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
buco je napisao/la: Picard je napisao/la: Glupo pitanje... Zar te moram podsjećat na općenarodnu izreku ! "Ne postoje glupa pitanja samo glupi odgovori"Pozdrav Mojsijeva 55 Netočno. Ne postoje ni glupa pitanja ni glupi odgovori, samo glupi ljudi. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 10 lip, 2008 12:08 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
netocno. ne postoje ni glupa pitanja ni glupi odgovori ni glupi ljudi. postoje samo on topic i off topic postovi, tako da... molio bih da se vratimo na temu  (citaj: daljnji off topic ide pravac trash bina)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 10 lip, 2008 2:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ant je napisao/la: (citaj: daljnji off topic ide pravac trash bina)
Ili se brisu svi ili nijedan off topic ! da ne ostne netko u "prednosti " @TerNek pa slazem se stobom , da postoje glupi ljudi ! Pozdrav Šimina 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 lip, 2008 9:01 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
picard mi je bolji od siska, oo da.
_________________ njanjanja
|
| pet 13 lip, 2008 3:25 pm |
|
 |
|