| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Heroes
meni je epizoda isto prezakon  super je bila situacija kad je ted the radioactive guy skoro eksplodirao 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 20 svi, 2008 11:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ted i Parkman su malo loše isplanirali način da saznaju informacije od Beneta Pojavio se i George Takei , i i mali Hiro je bio fora. Saznali smo i na koji način je Clare završila kod Beneta, i kako je to sve počelo.. .cijela ta kompanija. Show kod Beneta doma je bio fora… Clare je uspjela zaustaviti Teda da još veći nered ne napravi i izašla iz kuće kao zombij. Kraj je dobar… mješavina različitih osjećaja… Benet se žrtvuje…
| čet 22 svi, 2008 12:38 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Hiro ne može do Lindermana , no Nathan mu pomaže, a akosnije i Ando Benet se nižeg ne sjeća, no lukav je on, ostavio si je znakove da objasni stvari koje će ga mučiti kad izgubi pamčenje… Peter se ponovo pojavljuje… Nathan radi s FBI-em… Syler-a je prokužio Suresh, konačno… no bojim se da ga neće uspjeti zadržati…. …i kao što rekoh… Candice ima cool moć… može se pretvarati u bilo koji lik… Spasili su Isaca da ga murjaci ne odvedu… Jessica i Nikki još vode ratove… Hiro i Ando se teleportiraju u budućnost Clare upoznaje svoju baku …konačno upoznajemo Lindermana, zanimljiv čovijek…
…dvoboj Petera i Sylera ostavljen nam je za sljedeći put… …što mislite tko će pobijediti… ?
| sri 28 svi, 2008 10:33 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Petrelli ce dobit 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 28 svi, 2008 11:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...zašto misliš da će netko dobit... ?
...možda će biti nerješeno...
| sri 28 svi, 2008 11:41 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Hm , sylar je evil i treba da se malo spusti -imas pravo , vjerojatno ce sva trojica prezivjet 
|
| sri 28 svi, 2008 11:47 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ostao sam dužan ovu sličicu... ...tablice auta kojeg vozi Hirov otac...  
| sri 28 svi, 2008 2:42 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Uss enterprise na 4 kotaca 
|
| sri 28 svi, 2008 4:25 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
jel to namjerno napravljeno u seriji pošto je george takei glumio sulua u TOS-u? 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 28 svi, 2008 5:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
alien she je napisao/la: jel to namjerno napravljeno u seriji pošto je george takei glumio sulua u TOS-u?  pa, ono, recimo da nije slucajno  inace, ok je bila ova prosla epizoda. jedino sto sam skuzio da mi ona Jessica vec polako ide na zivce. i steta za Benneta, ali bilo je malo preocito da mu je zena u biti ona cura koja moze mjenjat izgled. mislim, ima lik pameti i ima iskustva, mogao je zbrojiti jedan i jedan. al' dobro, sad bi u tom smjeru moglo biti zabavne price.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 svi, 2008 8:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Zanimljiv početak… baš su odabrali ključne scene za one koji su preskočili koji dio … Beneta pritišću… Linderman ima zanimljivu moć… baš bi mi odgovarala… Benet i Parkman rade na zajedničkom izlazu… Syler i Peter se pofajtaju… no Peter je trebao stati iz njega kad je ovaj podigao komadić stakla i rasuo ih po prostoriji. Mohinder je trebao ubiti Syera pištoljem… Clare i baka se upoznaju… Peter je mrtav , no samo za kratko. Clare mu je izvukla komad stakla iz glave i aktivirala moć regeneracije, te on oživi… Peterova i Nathanova majka zna više nego što se može naslutiti… …mislim da je ona jedna od prvih koji su u tome svemu… jer je Linderman rekao da su se neki id njih u početku našli koji imaju posebne moći, te su se trudili poboljšati svijet… …a kasnije se sve raspalo… Linderman na prijevaru otima Michu, treba ga za nešto… Syler ubija slikara Isaca… …pa pobit će sve likove!! Hiro i Ando su 5 godina u budučnosti… Syler slikanjem pokušava saznati što nosi budućnost…
| uto 03 lip, 2008 2:19 am |
|
 |
|
Make it so
|
Linderman me podsjeca na one james bond apokalipticne fanatike , kill the whole world so it can be better 
|
| uto 03 lip, 2008 12:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
da... hm... ova epka mi i nije bila nesto narocito. neznam, prosle dvije su bile bolje.
draze su mi epizode u kojima se radnja koncentrira na manji broj likova intenzivnije. recimo, ona posljednja scena sa Hirom na kraju mi je bezveze. ne da nije cool i sve, ali nekako bolje bi mi pasala na pocetku sljedece epizode. ovdje je ugurana samo da bi mogli reci da imaju clifhanger. neznam, takve stvari naprosto nevolim. e, da, i bio je dobar onaj fight Sylera i Petera. ali ocekivao sam vise od toga. malo je prebrzo sve to zavrsilo. (prebrzo su se oni tu Sylera rijesili)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 03 lip, 2008 1:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ant je napisao/la: .e, da, i bio je dobar onaj fight Sylera i Petera. ali ocekivao sam vise od toga. malo je prebrzo sve to zavrsilo. (prebrzo su se oni tu Sylera rijesili) Ma biti ce jos bitaka izmedju njih dvojice. Linderman me iznenadio sa svojom moci ocekivao sam nesto vise razorno, volim kada me iznenade! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sri 04 lip, 2008 8:02 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
a kmee isaac, isaac  ali još svejedno obožavam sylara meni je fight između petera i sylara onako, ma trebalo je dulje potrajati, a ne samo cak cak rijeseno na brzinu.inače fora epizoda.
|
| sri 04 lip, 2008 8:22 pm |
|
 |
|