|
Sada je: sri 24 lip, 2026 4:14 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Iskoristivost ljudskog mozga
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Iskoristivost ljudskog mozga
Shadowh86 je napisao/la: To ti ima veze Pogotovo za amatere kao sto sam ja
Ni najbolji profic ti nemoze maknut nesto a da to prvo nevidi svojim ocima zasto?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 18 svi, 2008 11:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Jer se predmet osjeca s umom jer ga kao dodirujes u mozgom i svoju bioenergiju saljes na taj predmet I sto je put kraci prije ces vidjeti rezultat
Jer ako to netko moze napraviti onda je bolji od mind freaka
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 19 svi, 2008 8:33 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Shadowh86 je napisao/la: Jer se predmet osjeca s umom jer ga kao dodirujes u mozgom i svoju bioenergiju saljes na taj predmet sto je bioenergija? i kako se ona salje? Shadowh86 je napisao/la: I sto je put kraci prije ces vidjeti rezultat znaci ta energija sporo putuje? Nebi li energija trebala putovati brzinom svjetlosti? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 19 svi, 2008 1:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cekaj Chaky...
ako bih se ja mogao, cisto onako, laicki ubaciti.
uz predpostavku da covjek moze umom utjecati na predmete... to bi trebalo ukljucivati vizualizaciju (u biti neznam odkud mi ta ideja, ali to mi se nekako cini logicnim, i uvijek je taj element nekako prisutan...)
a vizualizirati na primjer letecu jabuku daleko je lakse ako stojis pred tom jabukom i gledas ju, nego u slucaju da piljis u zid i zamisljas si jabuku u susjednoj sobi.
isto tako je moguce da je potrebno predociti si cijeli prostor, dakel ne samo vizualnu sliku samoga predmeta, tako da je vjerojatno nemoguce pomicati stvari preko TVa recimo.
uz, dakako, predpostavku da je telekineza moguca.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 19 svi, 2008 2:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Sad to o 'iskoristivosti ljudskog mozga ' je vrlo delikatna tema , mislim.... previše bi se morala personalizirat a to bi povlačilo određene reakcije 'sustava za zaštitu poretka' ! No dobro slažem se s onim Chakyjevim pitanjem 'Zasto su onda neki ljudi inteligentniji dok su drugi retardirani?? ' Očito da to s iskoristivošću baš i ne drži vodu ....! A sad to o letećim 'papirima' , mislim i ja kad otvorim prozor koji put , ničim izazavan , mogu pokrenut papir , valjda snagom uma ili će bit da je ipak od bure , sad !? Pozdrav Leonardova 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 svi, 2008 2:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Stavi papir ispod staklene posude pa onda otvaraj prozor koliko hoces Ja sam uspio pomaknuti i tako papir Imam cak i dva svjedoka 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sri 04 lip, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ti svjedoci jesul' previse usmrkavasli ili ..je to od alkohola !? Pozdrav HEPova 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 05 lip, 2008 1:34 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
mi koristimo 100% mozga, ali ne odjednom, jer postoje određene aktivnosti koje kad obavljamo koristimo raličite djelove mozga... kad bismo uspjeli koristiti cijeli mozak imali bi neograničene ideje... mi se samo koristimo cijelokupnim moždanim živčanim putevima...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 05 lip, 2008 2:06 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|