|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 15 ruj, 2026 4:18 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 18.5. - nedjelja
Kevich mi je rekao da napisem ovdje da ce on ovu nedjelju dofurati novi board game koji je (mislim) danas kupio. Igra se zove: "Arkham horror"... radjena je prema horor romanima H.P. Lovecrafta. Posebna fora u igri je to sto se igraci ne nadmecu jedan protiv drugog nego da je igra kooperativna... dakle, igraci igraju zajedno protiv igre
btw. stigao je novi ST casopis iz Engleske pa cu ga dofurati ovu nedjelju
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 16 svi, 2008 9:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: 18.5. - nedjelja
...ima li šanse, da se nađe dobra duša, pa da mi skenira trek časpopis, ili jednostavno fotka ??
| sub 17 svi, 2008 1:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ima li šanse, da se nađe dobra duša, pa da mi skenira trek časpopis, ili jednostavno fotka ?? Sređeno, vec dogovoreno 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 17 svi, 2008 1:33 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zahvaljujem se... ...još uvijek vjerujem da ima dobrih ljudi... (osim mene, naravno)
| ned 18 svi, 2008 12:17 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|