|
Sada je: pon 14 ruj, 2026 9:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Dogovor za 1.5.
Pošto sutra nema sastanka u klubu... ako je netko zainteresiran da sutra odemo na Jarun da organiziramo jednu roštiljadu... evo tko je neka napiše...slušam prijedloge...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 30 tra, 2008 6:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Dogovor za 1.5.
Ja sam se vec o tome raspisao na drugom topicu...  Sada za sluzbeno: Ja sam vrlo zainteresiran za organiziranje rostilja, i svakako idem ako nas se sakupi nekoliko... Sutra Getro radi do 14h, tako da se mozemo i tamo naci (npr. u 11h), kupimo sta trebamo (meso, cugu i rostilj+ugljen ukoliko nitko nema svoj) i za par minuta smo na Jarunu... Uzmem auto ako treba tako da prijevoz nije veci problem... Naravno, ako bi ujutro pocela kisa, to bi morali otkazati... Zainteresirani, javite nam se ovdje ili na PM/ICQ/telefon!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 30 tra, 2008 7:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
eh da dopisem; pitao sam i zmajchek-icu...ona je za (ak nam se ne pridruzi u raspravi)
|
| sri 30 tra, 2008 7:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
jab isto mogao doc.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 30 tra, 2008 8:04 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Odlicno, sada nas vec ima cetvoro... mozda i bude nesto od rostilja (  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 30 tra, 2008 9:05 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Cvicek je napisao/la: npr. u 11h well, meni bas i ne pase tak rano ujutro. Sutra u to doba vjerojatno debelo spavam  a i veceras su me zvali nes i sutra moram eksli nes radit jos  tak da negdje oko 4, 5 popodne vam se mogu pridruzit
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 01 svi, 2008 1:14 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... da. dakle, izgleda nis od ovoga?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 01 svi, 2008 1:31 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pitanje je da li ce uopce biti nesto od toga... ako se nitko sutra ne javi, otkazujemo...
|
| čet 01 svi, 2008 1:32 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
ok, pretpostavljam da nis od tog (a cak sam se i digla ujutro). A jel netko za neku pivu danas onda?
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 01 svi, 2008 10:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
eh i ja sam ranije ujutro provjerio jel se tko bio javio no nitko osim nas 3...stoga nista... zmajchek je napisao/la: A jel netko za neku pivu danas onda? ja sam uvijek za  , ostali.... (ali ajde ekipa da se cim prije dogovorimo jer mislim zgibat negdje popodne ak nis 
|
| čet 01 svi, 2008 12:12 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja sam se isto probudio ujutro i pogledao, i onda nastavio spavati... nista... ako budemo isli negdje na cugu (umjerenu, jer sutra vozim u stranu zemlju  ) javite...
|
| čet 01 svi, 2008 6:30 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|