Sada je: sub 19 ruj, 2026 9:34 am.

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 54 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
 Renoviranje web stranice Udruge 
Autor/ica Poruka
Inquisitor
Inquisitor

Post Re: Novi Web Site
Shadowmaster je napisao/la:
Sastanak je prijeko potreban, poprije radi Ezri i ostalim problemima vezanim za web, tema za pricati ima puno. Na sastank bi trebao doci kompletni tim koji je zaduzen za web, ukljucujuci i forum tim koji je isto zadužen za uss croatia dio web-a, a to su admin i moderatori, te ostali clanovi udruge koji bi se aktivno ukljucili u ovaj projekt, a imaju znanja koje mogu ponuditi udruzi. Mozda netko ima jos dobrih ideja koje niste saslušali. Zasto im ne dati priliku?

kaj je potreban sastanak da bi netko iznio ideju... pa nije da se predsjednistvo ne druzi sa clanovima... nismo mi direktori neke velike firme koji nikyd nisu u kontaktu sa zaposlenicima ... :)
ja se duboko nadam da je svima ocito da im se nece nista lose desiti ako pristupe maxu, zovnki ili meni na nekom sastanku :)

da li se administracija boji sastanka, pa ga uportno zeli ukunuti?

ja nisam administracija... a ja zelim izbjeci sastanak jer za rjesenje ovih problema nije potrebna forma sluzbenog sastanka...

Sto je tako lose u odrzavanju sastanka da se cuje sta tko ima za reci a ne da se ovako javno pise po forumu?

pa cek... ne kuzim te...
hoces sastanak di ce se cuti svakog da kaze sto zeli svima
ali ne zelis da bude ovdje javno di moze svatko reci sto zeli svima
:roll:

I da je sastanak vec bio organiziran nebi sada citao ovakve postove koje vidim... zar ne? ;) Zar nije istina da je dovoljno 5 aktivnih clanova koji apeliraju na sastanak da im se taj sastanak omogući?

o boze moj... jel se ti palis na tu ideju sastanka zato jer je to tvoja ideja ili zato sto iskreno mislis da ako necem das etiketu "sastanak" da ce problemi biti automatski rjeseni

ezri je ovdje javno, pred svima, rekla da joj se ne svidja sto joj je napravljeno od dizajna... nema tajni, nema beda...
sto god je zatrazila i zamolila, ispunjeno joj je odmah (umjesto da se ceka THE sastanak)

svi su upoznati sa situacijom... i ako netko nesto zeli reci nekome privatno ima pm... ako zeli javno ima forum

leo... opet si ti na ratnoj stazi :)

pet 11 tra, 2008 6:53 pm
Profil Web stranica
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

Post Re: Renoviranje web stranice Udruge
stranica nije bas toliko atraktivna ali je ok, samo me smeta sto se odma dolazi u podforum (pdf).
Glupo se je svadjati oko stvari na koje ne mozes utjecat..... Pogotovo stvarati klanove neke u udruzi.

http://www.kmt-ts.com

pet 11 tra, 2008 7:23 pm
Trill symbiont
Trill symbiont

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Onak, Isus..... Simba je webmaster ili što li već i kak je napravio tak je.... Zanemarite moje činjenice jer će biti svađe.... Fakat mi je već dosta natezanja oko toga....

pet 11 tra, 2008 7:35 pm
Profil ICQ
Inquisitor
Inquisitor

Ezri je napisao/la:
Onak, Isus..... Simba je webmaster ili što li već i kak je napravio tak je.... Zanemarite moje činjenice jer će biti svađe.... Fakat mi je već dosta natezanja oko toga....

ali ezri... sastanak... sastanak!... SASTANAK!! ... SASTANAK!!! KHAAAAAAAAN

:)

ezri... again, relax ;) ... ti si svoje misljenje rekla... daljnju komunikaciju usmjeri na simbu i maxa... ostalo te se ne mora ticati ako ti to ne zelis ;)

a nas budale ostavi da se prepiremo oko detalja :)

pet 11 tra, 2008 7:40 pm
Profil Web stranica
Lieutenant
Lieutenant

Danas sam se čuo s Maxxx-om (nešto se vrlo često čujemo u zadnjih par dana) i rekao sam mu da čitam forum i namjerno ne odgovaram na postove jer mislim da će samo produbit sranja nastala ovom temom. No, morat ću prekršit to obećanje. Barem neću počinjat nikakvu daljnju raspravu (nadam se).

Meni je, osobno, nevjerovatno kako post koji sam otvorio da se stavljaju mišljenja (o dizajnu i programiranju site-a) i eventualni bugovi može pretvorit u raspravu o tome tko je i što je i zašto je. To nije bio cilj ovog posta (provjerite moju originalnu poruku i vidjeti će te da nije).

Iskreno, trenutno sam u stadiju (a to sam rekao i Maxxx-u) da vratim stari sajt nazad, sve skupa što je trenutno gore (osim foruma) drag-dropam u Recycle Bin i zaboravim da se sve ovo ikad dogodilo i da sam ikad bio webmaster ove udruge. No, to neću (još) uraditi jer bi Shadowmaster svršio po ekranu.

U realnom svijetu stvaranja proizvoda (pogledajte National Geographic i sl. kanale ponekad) dve strane se uvijek sukobljavaju: dizajneri i tehničari. To se najbolje odrazilo na stvaranje novog BMW-a 5-ice gdje su se dizajneri i tehničari mučili gotovo 2 godine da usuglase sva sranja i da naprave proizvod koji je povećao BMW-ovu prodaju za gotovo 20%.

No, mi ne stvaramo BMW, Ezri nema vremena se više baviti site-om toliko jer ima pripreme za faks, školu i sl., Maxxx je rekao da želi site odmah, a cijela stvar nije radila kako je trebala kada smo je "gurnuli" na Avalonov server i stoga je portanje na ASP.NET bilo potrebno.

Ja sam možda idiot i kreten jer se je**m zadnjih 5 dana da cijelu stvar napišem u ASP-u i da dizajn minimalno promijenim (sorry Ezri u svojim očima jedinu promjenu koju vidim je automatsko širenje site-a koju smo i prokomentirali na sastanku, ako se ne slažeš e-mail i PM su uvijek tu - promijenit ću), dok se na forumu pišu ovakve stvari. Naime, moram napomenuti da trenutno jedini koji me razumiju su Maxxx i Chaky i stoga im hvala na podršci.

Problem je što sam se jedino ja htio uhvatiti u koštac s ovim, ovim.... ne znam ni kak da to nazovem (isključujem Maxxx-a koji je ipak započeo projekt i Ezri koja je napravila prve korake), a svi drugi su bili tulavi. No (po dobrom starom običaju), kada se nešto napravi svi su odjednom pametni i prepametni.

Stoga ovaj post završavam rečenicom "Najgori su ljudi koji misle da misle". Nije nitko prepametan rekao ovo, ovo je iz Sanatorija dr. Švanca, ali je rečenica pregenijalna i (na žalost) preistinita.

pet 11 tra, 2008 9:08 pm
Trill symbiont
Trill symbiont

Da se stranica sama širi to bi bilo ok ali ti si preokrenuo cijeli footer. Ne kužim kak si to išao raditi a da se ne konzultiraš samnom... Postoje neki standardi koje web dizajneri koriste i koje treba primijeniti na footer a i na formatiranje vijesti...

pet 11 tra, 2008 10:41 pm
Profil ICQ
Lieutenant
Lieutenant

JA SE NADAM DA CIJELA OVA STRKA NIJE OKO FOOTER-a! Jer ako je... ](*,)

Naime, pošto se radi o CMS-u (postoji login negdje u pozadini), footer se može prilagođavati preko dinamičkog editora koji postoji unutar CMS-a. Footer je ovakav kakav je jer mi se (bit ću iskren) nije dalo u pol jedan u jutro slagati ga. No, reci kakav hoćeš da bude i mogu ga popraviti ja, chaky ili maxxx jer imaju logine za CMS.

Što se tiče vijesti... zanemari to za sada. Vijesti su VRLO PRIVREMENA skripta koju trenutno ponovno pišem jer tu imam malo zeznutiju manipulaciju s bazom podataka. Obećao sam maxxx-u da ću mu složiti editor u kojem će moći mijenjati i formatting texta za vijesti. Za to mi treba malo vremena (bez brige ne spavam doma i gledam TV, fakat radim da provedem sve zahtjeve od ekipe koje sam dobio). Stoga, that's it. Ako imaš još kakve primjedbe.... znaš što treba učiniti.

Preporučio bih samo da što se tiče footera čujemo i ostale komentare predsjedništva da ne radimo dupli posao. Original tvoje stranice se može vidjeti na http://usscroatia.aco.hr , pa tko ima što pametno za reći - samo nek to učini.

pet 11 tra, 2008 10:59 pm
Trill symbiont
Trill symbiont

Ljudi, radite s tim što želite, ne želim trošiti živce za to... Ak je vama dobro - ok... I nije samo footer u pitanju... Više ne postam u ovoj temi ništa. Neću više ništa raditi za stranicu niti išta što se tiće dizajna... To je sve od mene - Bok

sub 12 tra, 2008 12:04 am
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

ova tema je besmislena od samog pocetka

-i prije otvaranja teme sam si otprilike mislio kaj se bit ezrina reakcija,
no nisam mislio da nece shvatit objasnjenje da ovo nije gotovo
-kuzim ezri jer i ja imam iskustva kad mi neko preuzme moje stvari
-ali kuzim i simbu koji radi kak sam mu naredio

-a posto sam naredio sam da se stranica digne pa makar ne
radio ni jedan gumb na njoj ..ova rasprava mi je dodatno besmislena
-ne znam zakaj sam uopce dopustio da nastane tj. zakaj je nisam
pobriso cim je nastala posto nisam ni htio da nastane...

uglavnom... ovo zakljucavam zbog bemislenosti razgovaranja o ovoj temi
i rasprave su samo kontraproduktive dok ne kazem da je nova stranica gotova...

fascinira me dizanje ovolko buke

-----------------------
:deda: Ili ćemo naći put ili ćemo ga napraviti.

sub 12 tra, 2008 2:11 am
Profil ICQ
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 54 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: