| Autor/ica |
Poruka |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Prekretnica next generationa
po meni nema epizode koja je prekretnica... mislim da je to blaga tranzicija kroz vise epizoda... 
| sub 15 ožu, 2008 10:57 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma kad su sad obukli ove nove, ljepe, uniforme...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 15 ožu, 2008 11:49 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Od epizode Q Who.
| sub 15 ožu, 2008 12:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
da nije mozda ovo prekretnica ... mozda i Treka opcenito
prilikom prelaska s druge na trecu sezonu TNG-a ... Cinematographer Edward R. Brown retires and is replaced by Marvin V. Rush, who continues to work on Star Trek for the next sixteen years. Rush's preference for a bright, vibrant color scheme (as opposed to the more subdued lighting used by Brown) heavily alters the look of the series from this season onwards.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 02 tra, 2008 12:48 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
od početka druge sezone se atmosfera polako mijenja
_________________ njanjanja
|
| sri 02 tra, 2008 8:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
koliko ja znam, mnogi sluzbenom prekretnicom smatraju upravo epizodu " Yesterday's Enterprise" (do te epizode je kao svaka 3. ili 2. epizoda bila dobra, a nakon nje svaka 1. ili 2.)  ali za mene, okorjelog, je mozda ipak prekretnica "Encounter at farpoint" TNG ruleZ -----------------------------  Fanatik je čovjek koji ne može promijeniti mišljenje, a ne želi promijeniti temu.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 03 tra, 2008 11:04 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
maX je napisao/la: ali za mene, okorjelog, je mozda ipak prekretnica "Encounter at farpoint" odlican odgovor 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 03 tra, 2008 1:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
maX je napisao/la: ali za mene, okorjelog, je mozda ipak prekretnica "Encounter at farpoint" da, da, vidjeli smo mi jucer kakva je ta tvoja okorjelost... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 04 tra, 2008 1:04 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: ned 30 ožu, 2008 4:35 pm Postovi: 12 Lokacija: Gdjegod me posalju...
|
Pocetak druge sezone, nakon sto su se malo uhodali u uloge i cijeli zanr.
_________________ "It's going to look pretty good, then, isn't it," said War testily, "the One Horseman and Three Pedestrians of the Apocalypse." --Sourcery
|
| pet 04 tra, 2008 1:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Ant je napisao/la: maX je napisao/la: ali za mene, okorjelog, je mozda ipak prekretnica "Encounter at farpoint" da, da, vidjeli smo mi jucer kakva je ta tvoja okorjelost...  moja okorjelost je kao u danasnjih pravih krscana, svi vjeruju, ali nitko nije procito bibliju (sala mala)trenutno zivim na staroj slavi... ali kako sam rasturo prije ufff... sad me starost ulovila...ali obnovit cu znanje jednog ljeta... budite sretni kaj vam malo puštam da dođete do izražaja! ---------------------  A što se umišljenosti tiče, kakva je korist od čovjeka koji nije umišljen? Nitko nema dobro mišljenje o čovjeku koji ima loše mišljenje o samom sebi.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 04 tra, 2008 2:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...to će se dogoditi kod mene kad Picard u 5 epizoda zaredim ispadne faca...
-(dakle , jako teško moguće) (no tko zna... )
| ned 06 tra, 2008 2:28 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kad se vec spominjalo i rasvjetu - zbilja se primjeti.
Inace, u to doba je i poceo napredovati CGI pa je i to doprinjelo kasnijem drugacijem vizualnom dojmu... (barem u eksternim scenama)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 07 tra, 2008 4:20 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Prekretnica je treca sezona i to sada nakon odgledanog TNG-a znam (uduplo odgledanog) i sad cekam kad ce opet TNG bit na tv-u da mogu opet gledat tu prekretnicu 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 06 sij, 2009 3:10 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Teško je izdvojit jednu epku kao prekretnicu, ali ja bi rekao da je prekretnica bila negdje tokom druge sezone.

|
| uto 06 sij, 2009 3:15 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Prekretnica je Best of Both Worlds.
Prva sezona je krep Druga sezona je krep, ali ima dobru doktoricu Treca sezona je losa, ali ima par odlicnih epizoda (Defector, Ensigs of Command, Survivors, Transfigurations, Yesterday's Enterprise) Cetvrta, peta, sesta i sedma su vrlo dobre, ali ni jedna nije u rangu Voyagerovih najboljih sezona (3-6)
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 07 sij, 2009 10:41 pm |
|
 |
|