|
Sada je: uto 22 ruj, 2026 5:05 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
3x17 - Sins of the Father
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
"Sins of the Father""(Očevi grijesi)"Sezona: 3 Epizoda: 17 Datum premijere:19.03.1990. Prikazano na HRT-u: 04.04.2008. Scenarist: Drew Deighan Redatelj: Les Landau Gostujući Glumci: * Charles Cooper as K'mpec * Tony Todd as Kurn * Patrick Massett as Duras * Thelma Lee as Kahlest Stardate: 43685.2 (2366) Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST Centra) U programu razmjene časnika na Enterprise stiže Klingonac imenom Kurn da se okuša u ulozi prvog časnika na Federacijskom brodu. Cijela posada ga zamrzi za jedan dan. Ipak, on se sprijatelji s Worfom i kaže mu da su njih dvojica braća, razdvojeni za vrijeme romulanskog napada na Khitomer. Worf, kao stariji brat, također doznaje da je njegov otac optužen za izdaju i pomoć Romulancima koja je dovela do smrti 4000 Klingonaca. Worf odlazi pred klingonsko Visoko Vijeće da obrani čast svoje obitelji. Detaljnije informacije: LINK
| pet 04 tra, 2008 4:31 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 3x17 - Sins of the Father
8 Politicka epizoda Zanimljivo je koliko su ti klingonci koji drze do casti , zapravo necasni i koliko muljaju Svaka cast kmpecku i njegovom nemanju izbora ali ovo prisucivanje durasove krivnje je cisti sukob interesa i politikanstvo prve klase hrvatski sabor ih se nebi posramio Ovaj put je picard bio faca i nije posustao pa je na kraju razrijeseno bas zbog njegove umijesanosti u sve ovo Inace ona luda baba je bila baza , stara prvo place da je umrla na khitomeru a onda lijepo nozem ubije jednog od durasovih ubojica  i zivne ko da se ponovno rodila O durasu necu nit pricat , tipicna kukaviac i jadnik Hrabrije su mu sestre nego on 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 04 tra, 2008 4:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ne sviđa mi se baš epizoda...
...Picard je bio ok... čudno mi je to malo...  i Kurn je bio fora kao prvi časnik... 
...klingonci su mi inaće dosta antipatični... ...korupcija i zataškavanje... sve da se ostamoti obitelj...
...ono, možda nitko ne primjeti...
... 5 ...
| sub 05 tra, 2008 12:37 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
devetka. jedna ozbiljna i ozbiljno dobra epka.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 05 tra, 2008 1:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
1
Sama epizoda je bila relativno dobra, ali iziritiralo me to sta svaka epizoda ima neki isforsani hepiend gdje neki likovi koje prvi i zadnji put vidimo i zao koje nikog nije briga dobro prodju, spase se, odnosno prvada bude zadovoljena, a sad kad se radi o Worfu kojeg volimo i pratimo svaku epizodu pravda nije zadovoljena i on na kraju ispadne negativac, a pokvareni Duras se spasi i ispadne faca.
Nemogu se sjetiti sta se kasnije dogodilo s Durasom, ali pretpostavljam da ce istina izaci na vidjelo, a Duras biti ubijen, ali svejedno, ovo epizoda me naljutila
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sub 05 tra, 2008 1:19 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
worf je ubio durasa u 4 sezoni serije 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 05 tra, 2008 1:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
hvala na spoileru 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sub 05 tra, 2008 2:03 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
MacGyver je napisao/la: Sama epizoda je bila relativno dobra, ali iziritiralo me to sta svaka epizoda ima neki isforsani hepiend gdje neki likovi koje prvi i zadnji put vidimo i zao koje nikog nije briga dobro prodju, spase se
A jeli? Kao npr. epizoda prije ove? Al se Lal dobro izvukla, spasila se nema sta  I Tasha Yar iz alternativne proslosti. Ansata pobunjenici. Admiral Jarok. A tek promelijanci, njima je bas sjekira u med upala. Marla Aster. Kolonisti sa Tau Cygne. Douwd i Husnoci. Sve hepiend do hepienda.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 05 tra, 2008 12:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Gul Remal je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Sama epizoda je bila relativno dobra, ali iziritiralo me to sta svaka epizoda ima neki isforsani hepiend gdje neki likovi koje prvi i zadnji put vidimo i zao koje nikog nije briga dobro prodju, spase se
A jeli? Kao npr. epizoda prije ove? Al se Lal dobro izvukla, spasila se nema sta  I Tasha Yar iz alternativne proslosti. Ansata pobunjenici. Admiral Jarok. A tek promelijanci, njima je bas sjekira u med upala. Marla Aster. Kolonisti sa Tau Cygne. Douwd i Husnoci. Sve hepiend do hepienda. Dobro, ajd ne bas svaka al vecina. A i ovi s Tau Cygne su se spasili na kraju. Husnoci su poumirali, ali oni su i tak bili negativci. Sad se nemogu sjetiti svih, al ona klinka iz "Pen Pals" je dobro prosla (i njihov planet). I oni Klingonci koji su bili u hibernaciji 75 godina, i njih nisu poubijali na kraju. Roga Danar i supervojnici su se izvukli. Bilo ih je dosta s glupim hepiendom
|
| sub 05 tra, 2008 2:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
MacGyver je napisao/la: A i ovi s Tau Cygne su se spasili na kraju. treba pitat te koloniste da li je to bio hepiend  MacGyver je napisao/la: ... Bilo ih je dosta s glupim hepiendom dude... you got issues with happy ends  kaj je uspjesno rjesavanje nekog problema tako losa stvar da utjece na tvoj dozivljaj epizode/filma/knjige?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 05 tra, 2008 2:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Chaky je napisao/la: MacGyver je napisao/la: A i ovi s Tau Cygne su se spasili na kraju. treba pitat te koloniste da li je to bio hepiend  Je. ne hepiend bi bio da su ih poubijali sve Chaky je napisao/la: MacGyver je napisao/la: ... Bilo ih je dosta s glupim hepiendom dude... you got issues with happy ends  kaj je uspjesno rjesavanje nekog problema tako losa stvar da utjece na tvoj dozivljaj epizode/filma/knjige? Da, ako je hepiend nerealan. Sins of the Father je ustvari imala dosta dobar i realan kraj, ali mi je bilo glupo sta je najebao jedan od glavnih likova, a neki sporedni likovi se cesto izvuku
|
| sub 05 tra, 2008 2:33 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
MacGyver je napisao/la: treba pitat te koloniste da li je to bio hepiend  Je. ne hepiend bi bio da su ih poubijali sve[/quote] pa po nekim ljudima sa ovog foruma to bi bio hepiend jer bi ti ljudi umrli za svoje ideale  MacGyver je napisao/la: Da, ako je hepiend nerealan. Sins of the Father je ustvari imala dosta dobar i realan kraj, ali mi je bilo glupo sta je najebao jedan od glavnih likova, a neki sporedni likovi se cesto izvuku hmm.. daj mi reci jedan primjer nerealnog i realnog hepienda... ako ti se da...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 05 tra, 2008 2:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
MacGyver je napisao/la: Da, ako je hepiend nerealan. Sins of the Father je ustvari imala dosta dobar i realan kraj, ali mi je bilo glupo sta je najebao jedan od glavnih likova, a neki sporedni likovi se cesto izvuku dakle... ti bi htio realan happy end, ali kad se on pojavi onda ti je zao sto u realnim okolnostima i pozitivci znaju nahebat pa ti se to u biti nesviđa?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 05 tra, 2008 3:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Chaky je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Da, ako je hepiend nerealan. Sins of the Father je ustvari imala dosta dobar i realan kraj, ali mi je bilo glupo sta je najebao jedan od glavnih likova, a neki sporedni likovi se cesto izvuku hmm.. daj mi reci jedan primjer nerealnog i realnog hepienda... ako ti se da... Realan je iz epizode The Hunted, gdje je Picard doveo supervojnike na planet da pregovaraju, ali nije nista rjesio, nego je ostavio vladu da to sama rjesi ako moze ili da poginu. Nerealni bi mogli biti iz epizoda "Samaritan Snare" gdje Geordi i Worf s malo technobabblea zbune Paklede... tu mi ustvari uopce nije bilo jasno sta se desavalo... Ili npr iz epizode "Pen Pals" gdje sa par sondi spase planet. Ovo mi sad pada na pamet, iako to mozda nisu najbolji primjeri, ali to mi tesko mi se sad sjetiti svega sto se desavalo u tim epizodama pa cu u buducim epizodama napisati gdje je realan hepiend, a gdje nerealan, kad ih primjetim Ant je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Da, ako je hepiend nerealan. Sins of the Father je ustvari imala dosta dobar i realan kraj, ali mi je bilo glupo sta je najebao jedan od glavnih likova, a neki sporedni likovi se cesto izvuku dakle... ti bi htio realan happy end, ali kad se on pojavi onda ti je zao sto u realnim okolnostima i pozitivci znaju nahebat pa ti se to u biti nesviđa? Ovo nije bio hepiend nego realan i tuzan kraj, i nemam ja nista protiv toga da i pozitivci nekad nastradaju, ali ovo je bio prvi put da sam primjetio neki izrazito tuzan kraj, gdje je potpuno nevina osoba nastradala, a pokvareni gad je ispao pozitivac i nije mu nista bilo i naljutilo me sto se to dogodilo Worfu, a ne nekom epizodnom liku, a u slicnim situacijama su se epizodni likovi dosad uvjek izvukli
|
| sub 05 tra, 2008 4:25 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
MacGyver je napisao/la: Ili npr iz epizode "Pen Pals" gdje sa par sondi spase planet. heh... a da li ti je nerealno da se jednom iglom i nesto tekucine moze sprijeciti toliko puno bolesti? ili pomocu nesto zica i struje biti u kontaktu sa cijelim svijetom... zasto je jednostavnost ideje ili plana losa stvar? MacGyver je napisao/la: Ovo mi sad pada na pamet, iako to mozda nisu najbolji primjeri, ali to mi tesko mi se sad sjetiti svega sto se desavalo u tim epizodama pa cu u buducim epizodama napisati gdje je realan hepiend, a gdje nerealan, kad ih primjetim posteno... MacGyver je napisao/la: Ovo nije bio hepiend nego realan i tuzan kraj, i nemam ja nista protiv toga da i pozitivci nekad nastradaju, ali ovo je bio prvi put da sam primjetio neki izrazito tuzan kraj, gdje je potpuno nevina osoba nastradala, a pokvareni gad je ispao pozitivac i nije mu nista bilo i naljutilo me sto se to dogodilo Worfu, a ne nekom epizodnom liku, a u slicnim situacijama su se epizodni likovi dosad uvjek izvukli a cuj... problem sa nefer situacijama je to sto nisu fer  netko je jednom morao izvuci deblji kraj nisi se bas puno bunio kada je tasha umrla (ili mozda jesi... ako jesi onda se unaprijed ispricavam)... a to je jako tuzan kraj bio za nju 

|
| sub 05 tra, 2008 7:52 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|