| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 3x11 - The Hunted
"The Hunted"" (Progonjeni)"Sezona: 3 Epizoda: 11 Datum premijere:08.01.1990. Prikazano na HRT-u: 27.03.2008. Scenarist: Robin Bernheim Redatelj: Cliff Bole Gostujući Glumci: * Jeff McCarthy as Roga Danar * James Cromwell as Prime Minister Nayrok * Andrew Bicknell as Wagnor * J. Michael Flynn as Zayner * Colm Meaney as Chief Miles O'Brien Stardate: 43489.2 (2366) Kratak sadržaj: (preuzeto sa HRT-a) Novi potencijalni član Federacije traži pomoć Enterprisea u potrazi za zloglasnim kriminalcem poznatim po svojoj okrutnosti. No, Picard ubrzo otkriva da se on u svojim akcijama ne rukovodi svojom voljom... Detaljnije informacije: LINK
| čet 27 ožu, 2008 6:07 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 3x11 - The Hunted
6 nije mi bas sjelo kako to da jedan covjek moze izbjec teleportiranej i sredit pola enterpriseova osiguranja 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 27 ožu, 2008 6:12 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
7 Igra mački i miša, s time da je ovaj miš nadmašio i Jerrya. Zanimljivo je bilo predviđati njegove poteze i slabost osiguranja na Enterpriseu. Teško da će ovi brzo ući u Federaciju, a tako im i treba kad odbacivaju sami sebe. Pitam se, kako netko može da pobjegne iz teleportacijske zrake i nestane pred očima nazočnih. 
| čet 27 ožu, 2008 6:17 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Zanimljiva epizoda, najvjerojatnije alegorija na vecinu ratnih veterana danas u svijetu. Dok je trajao rat bili su korisni, a poslije ih se zanemaruje i odbacuje...inache je rijec o genetsko-modificiranim vojnicima sa ko zna kojim sposobnostima tako da me ne cudi kak je frajer zafrknuo pola broda. Ocjena 7.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| čet 27 ožu, 2008 7:53 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Najveća mi je fora kada Picard onako šokirano kaže"Uspio je pobječi Enterpriseu?!" ...mislim,tu njegovu facu ne bum zaboravila  ...
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 27 ožu, 2008 11:43 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Ted;DeA je napisao/la: Najveća mi je fora kada Picard onako šokirano kaže"Uspio je pobječi Enterpriseu?!" ...mislim,tu njegovu facu ne bum zaboravila  ... Slažem se, bila je to nekako smiješno-zabrinuta faca. BTW bas lijepo što si nam se pridružila na komentiranju epki.
| čet 27 ožu, 2008 11:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ovo mi je nekak... cudna epizoda. bar mi je u takvom sjecanju ostala od zadnji put kad sam ju gledao. najrađe bi joj dao ocjenu "trokut", nikako joj nemogu pridodati broj.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 28 ožu, 2008 2:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Trebali bi uvesti fazore koji rade na dna u prstima pa ih uljezi nece moc sam tak overloadat. 
| pet 28 ožu, 2008 3:03 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
jos jedna epizoda TNG-a koja mi je prije promakla... tako da sam opet imao ponovno gust gledanja novog TNG-a  fora je bilo vidjeti ekipu enterprisea nadmudrenu... da jednom i oni budu "slabiji"... frajer se sam tak igrao sa njima  a worf je ispao pocetnik i pol... trci tamo, trci vamo... a nista obavio nije... ova sitaucija mu definitivno ne sluzi na cast ... ali ajde... sto te ne ubije ojaca te... mislim da ce worf i security kompletan imati posla preko glave sa usavrsavanjem  i sve bi to bilo super ... da nije bilo one brije sa prekidom teleportacije... sto je to bilo??? uz sve to... epizoda je dobro obradila zanimljivu temu ratnih veterana (kao sto je remal dobro primjetio)... ocjena vrlo cvrsta 8... blizu 9, ali ne 9
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 28 ožu, 2008 3:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...je dajem 8... ...nekao mi se svidjela pokuka same epizode, pa zato ocjena više...
| ned 30 ožu, 2008 12:57 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
8 Opet genetički inženjering i opet možemo raspravljati o njemu koliko hoćemo. Pred kraj epizode opet malo Prime directivea i eto još jedne zgodne situacije za raspravu. Zbog svega toga, a i zbog Danarovog izluđivanja Picarda i ekipe svojim bijegom, prilično kvalitetna epizoda. Onaj gaf sa blokadom teleportacije je zbilja blesav i nepotreban. Kad je Danar ispružio ruke izvan dosega teleporterske zrake, podlaktice su mu trebale otpasti, a ostatak tijela trebao je biti teleportiran. I što je još blesavije, ispada kao da je za vrijeme dok je blokirao teleportaciju, na neki način promijenio odredište, tako da nije teleportiran na angozijski transportni brod, nego na neku palubu Enterprisea. Zbog toga ocjena manje, inače bi bila devetka.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 31 ožu, 2008 3:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: I što je još blesavije, ispada kao da je za vrijeme dok je blokirao teleportaciju, na neki način promijenio odredište, tako da nije teleportiran na angozijski transportni brod, nego na neku palubu Enterprisea. pa... ja mislim da nije teleportiran negdje drugdje... nego da je zbrisao za vrijeme bljeska
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 31 ožu, 2008 9:25 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
7 i po, hmm...ma ne dam 8, nek bude 7...ili ipak...ajd zbog zadnjeg dijela epizode 8  tip ih je stvarno sve redom nadmudrio. svidjelo mi se kako je picard odreagirao na kraju, rekao im je da budu mirni i ne izazivaju, a tada je otišao sa svojim timom i pustio ih da sami rješavaju što su zakuhali. i meni je čudno kak može pobjeć samo tako za vrijeme teleportacije 
_________________ njanjanja
|
| sri 02 tra, 2008 8:34 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Wat, kakva je ovo fotka gore u uvodnom postu Epizodi bi dao sedmicu. Dosta zanimljiva radnja sa moralno upitnom pozadinom, no mogućnost bježanja iz teleporterske zrake je nešto prenategnuto.
|
| sub 10 lis, 2009 6:15 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 4. Dosadnjikava epizoda.
|
| ned 18 lis, 2009 11:44 pm |
|
 |
|