| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Re: Slikanje za novine!
I kak je bilo , kolko vas se uslikalo , jel ima koja fotka za tu postavit?
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 19 ožu, 2008 12:26 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nisam ovlašten da govorim, no ipak ću reći. Na slikanje smo išli: Max, Chaky, TedDea i Ja. Budući da je dan bio prilično loš išli smo u studio, a kako nismo imali svu potrebnu Trek opremu, slikanje je odgođeno za drugi puta. No kolega Novinar navodno dolazi na Istrakon i tamo će bit napravljen arsenal slika od kojih će najbolje izići u Man's Healthu.
Bilo je priče i za slikanja po gradu, u tramvaju što mi se izuzetno sviđa, a i ElPresidente je za.
| sri 19 ožu, 2008 12:30 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
damn...morat ću kupiti men's health, a sustavno bojkotiram takve časopise 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 19 ožu, 2008 12:32 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...he, he... ...i ja vjerujem da će biti bolje slike na istrakonu...
...još bi bilo i fora da se novinar učlani u udrugu...
| sri 19 ožu, 2008 4:34 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
|
| čet 20 ožu, 2008 3:23 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
....dakle, pon ili utorak.. fotić nemre u pondjeljak, a u utorak vjerojatno može iza 12... ali kažu da će u uto bit kiša... srijeda?? kako vam paše?
|
| pon 14 tra, 2008 12:14 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Novinar je napisao/la: ....dakle, pon ili utorak.. fotić nemre u pondjeljak, a u utorak vjerojatno može iza 12... ali kažu da će u uto bit kiša... srijeda?? kako vam paše? meni sad pase radnim danom jedino iza 5, pol 6
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 14 tra, 2008 12:29 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...meni paše srijeda, ali za tjedan dana...  (no, ja sam nevažan)
...ja sam mislio da će te na Istrakonu to srediti...
| pon 14 tra, 2008 10:36 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Da, trebao sam ić na Istrakon, ali nisam mogao Maxxo bi mi trebao donest fotke s IStrakona pa ćemo odabrati najbolje od njih, objaviti, a fotke slikanje "u živo" trebale bi biti one noseće, glavne fotke priče... Maxxo, oćemo sutra (ako ne bude kiše)??
|
| pon 14 tra, 2008 11:25 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Pa ja bi sutra ili jos bolje u srijedu oko 5 popodne (neki ljudi rade pa eto) a volio bi da se jave jos oni koji su voljni i mogu doc Dakle jos cu stavit obavijest u ovu temu, zato pratite!  ---------------------------  Izvjesno je jer je moguće.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 14 tra, 2008 3:50 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ak bude srijeda nakon 17h ja mogu, sutra nemrem
_________________ njanjanja
|
| pon 14 tra, 2008 7:29 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja isto mogu u srijedu poslijepodne, ali ne previše kasno, tako da budu sunčane slike.
Nešto sam razmišljao. Prošli put fotograf je htio da budemo u punoj opremi.
Meni se čini da bi originalnije bilo da smo samo u gornjem dijelu uniforme, a ostalo da smo civil, tako da ljudima ostane dojam da nismo freekovi, nego obični ljudi koji vole Star Trek.
| pon 14 tra, 2008 7:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pocinjem razmisljati da vam se i ja pridruzim u slikanju... jer lijepo je moci reci da ti je slika izasla u Men's Healthu (  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 14 tra, 2008 7:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
DAKLE, kako sad stvari stoje - SUTRA (15. 4.) bi trebalo biti slikanje! Sastanak kod Cibone u 5 popodne. ALI ako bude kiša... onda se vjerojatno odgada -tak da bum vas nazvo na telefon i javio vam. Trebali bi ponjeti crne hlace obavezno -da se poklapa s uniformom (u klubu postoje jos 2 uniforme koje bum ponio) znaci cujemo se! ------------------  Nitko ne voli donositelja loših vijesti
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 14 tra, 2008 8:07 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
e jebga  have fun!
_________________ njanjanja
|
| pon 14 tra, 2008 8:29 pm |
|
 |
|