| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 ST Majice... (i clanarine)
Dakle, Udruga je dala napraviti neki ST merchandise Majice (kvalitetnije) s uštikanim znakovima iz STa i kape kao sto je bilo dogovoreno u klubu nakon kratke rasprave dali smo napraviti Redshirt majicu (crvena sa sljedecim znakom) jer se takva majica dobro prodavala proslih godina... (doduse bila je jeftina i lose kvalitete)  ( 30 komada) zatim, Klingon majicu (crna sa sljedecim znakom) (to je nesto novo, no cini se dosta fora i mislim da ce ici)  (30 komada) te šilterice za znakom UFP-a (tamno plave boje) (ovo je isto novo i nadaaaam se da ce ici.. kaj vi mislite? )  (30 komada) Ove majice su ispale dosta skupe, zbog cega se nasa blagajna potpuno ispraznila... ja bi zato malo potaknuo (molio) ljude... platite clanarinu... tko god treba...dobra vijest je da, ako se majice budu dobro prodavale (za sto je manja sansa jer ce cijena biti blizu 50 kn) onda bi kod sljedece narudzbe (za iducu konvenciju i za clanove) prosli puuuuuno jeftinije
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 12 ožu, 2008 11:13 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: ST Majice... (i clanarine)
Koliko komada tih majica je napravljeno i postoji li mogučnost da je dobijemo za određenu cijenu?
| sri 12 ožu, 2008 11:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ovak, pise svuda 30 komada (5 small, 9 M, 9 L, 5 XL, 2 XXL) bit ce gotove dan prije istrakona, a onda ih furamo na istrakon
nakon istrakona, kad povratimo barem jedan dio ulozenog novca, bi dao clanovima da ih kupe po nabavnoj cijeni, a mozda bi radio i novu narudzbu (ovisno o tome koliko ce se prodati)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 12 ožu, 2008 11:24 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
maX je napisao/la: nakon istrakona, kad povratimo barem jedan dio ulozenog novca, bi dao clanovima da ih kupe po nabavnoj cijeni, a mozda bi radio i novu narudzbu (ovisno o tome koliko ce se prodati) To će biti super, samo što za nas treba puno više komada sa puno ikseva. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 12 ožu, 2008 11:31 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
uopce me ne zanima, ja ocem odma S klingon majicu za 50 kn (ili koliko je vec "nenabavna" cijena). e. (S pod uvjetom da je to T-shirt a ne nesto manje, jelte)
| čet 13 ožu, 2008 12:11 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
je l imate u planu XS? 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 13 ožu, 2008 12:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
... super je obleka... ...nadam se da će se prodati... ...ako ostane koja M majca, možda je kupim prilikom sljedećeg posjeta 
| čet 13 ožu, 2008 2:30 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
mozda ova crna sa klingonskim znakom, no xl samo. jel to kratkih rukava?
| čet 13 ožu, 2008 8:33 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Mr.bobo je napisao/la: ... super je obleka... ...nadam se da će se prodati... ...ako ostane koja M majca, možda je kupim prilikom sljedećeg posjeta  ti nosis M???? 
| čet 13 ožu, 2008 11:25 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
vjerojatno ovisi o tome kakav je M. Ima majica gdje mi je M taman, a ima gdje mi je ogroman  pretpostavljam da je on dosad naletio vecinom na one velike M-ove 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 13 ožu, 2008 11:27 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ... super je obleka... ...nadam se da će se prodati... ...ako ostane koja M majca, možda je kupim prilikom sljedećeg posjeta  ti nosis M????  Da, sve majice M koje imam mi super pašu... ...zašto je to tako šokantno... ? ...ne volim da odjeća leprša po meni... 
| sub 15 ožu, 2008 2:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
mislim da budem uzeo kapu, od gore nabrojanog, no još neznam... 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 15 ožu, 2008 2:27 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja uzimam jednu majicu i kapu ziher
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 15 ožu, 2008 2:31 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja uzimam jednu majicu sa Klingonskim znakom, obavezno M veličine!
| sub 15 ožu, 2008 2:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ja bum si uzeo sve 3 stvari! to bu mi dobra uspomena 
|
| sub 15 ožu, 2008 3:37 am |
|
 |
|