| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Prekretnica next generationa
Vidim da svima nekako ne pasu prve epizode next generation pa pitan , kad su van pocele bit one bolje nego sada, koja je epizoda prekretnica? meni ona di se prvi put srecu s romulanima 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 19 sij, 2008 5:05 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Prekretnica next generationa
captain je napisao/la: Vidim da svima nekako ne pasu prve epizode next generation pa pitan , kad su van pocele bit one bolje nego sada, koja je epizoda prekretnica? meni ona di se prvi put srecu s romulanima  hmm... negdje na pocetku 2. sezone mjenja se pozadinska glazba, snimka je puno kvalitetnija (vise epizode nemaju TOS feeling) ... a i tada smo vec upoznati sa likovima podosta (a i sami glumci)... i tako u 2. sezoni sve sjedne na mjesto
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 19 sij, 2008 3:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
prekretnica je epizoda Yesterdays Enterprise, nakon nje ima svega par losih epki.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 19 sij, 2008 6:26 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Meni je skoro nadolazeća epizoda "Skin of evil" bezvezna, sa jedinom svrhom da se riješe bezvezne Taše, a nakon nje gotovo da nema slabe epke. Trenutno mi ne pada na pamet loša epizoda, osim "Sub rosa" u 7. sezoni koja mi je jedna od najgorih općenito u Treku.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 20 sij, 2008 7:52 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
LOL. Kud baš tu izdvoji. Ali istina, ali recimo ja ću glasati tu za Bragin Threshold (VOY) kao najlošiju epku Treka 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| pet 25 sij, 2008 2:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja bih tesko mogao naci bas jednu epizodu kada dolazi do prekretnice. Pocetak druge sezone je drugaciji od TOSovske 1. i tu bih mozda mogao odrediti zadnje epizodu 1. sezone kao prektretnicu (povratak Romulanaca i sl), ali i negdje u sredini serije sam imao filing da su dosta toga promjenili. Likovi vise nisu tako ukoceni/ozbiljni kakvi su bili u pocetku, postaju vise ljudskiji, ima "character buildinga", vise radnje oko medjuljudskih odnosa... jes da malo krse 'kanon' postavljen u prvim epizodama, ali meni se vise svidja takav moderniji tip serije (daleko od toga da je prvi dio los, ima i on svoje drazi  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 25 sij, 2008 5:41 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da a i novi likovi dolaze na scenu : o brien , barclay ili nju nesmijem izostavit guinan 
|
| pet 25 sij, 2008 6:07 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
ovih prvih 15-20+ epizoda su tako abnormalno gay... 
| pet 25 sij, 2008 8:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Black_Raven je napisao/la: ovih prvih 15-20+ epizoda su tako abnormalno gay...  pa nisu bas nesto vesele 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 25 sij, 2008 9:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
TerNek je napisao/la: Meni je skoro nadolazeća epizoda "Skin of evil" bezvezna, sa jedinom svrhom da se riješe bezvezne Taše, a nakon nje gotovo da nema slabe epke. Trenutno mi ne pada na pamet loša epizoda, osim "Sub rosa" u 7. sezoni koja mi je jedna od najgorih općenito u Treku. ...slažem se s tobom... ...mogli su barem složiti da časno pogine u borbi... ...ono da da sve od sebe i zaštiti brod i posadu po cijenu svog života... ...a ovako je malo bezveze...
| čet 31 sij, 2008 1:17 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Mojih top 15 do sada 1-epizoda u kojoj putnik gura enterprise izvan nase galaxije 2-epizoda s binarcima 3-home soil 4-conspiracy 5-neutral zone 6- epizoda s nagilumom 7-elementery dear data 8-matter of honor 9-measure of a man 10-contagion 11-time squaerd 12-pen pals 13 q-who 14-the emissary 15-peak performance Inace jedinih 15 epizoda koje su mi se stvarno svidjele 
|
| sri 12 ožu, 2008 2:11 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Za sad največa prekretnica je kad zvuk za pozivanje nije onaj iz TOS-a, nego novi.
| sri 12 ožu, 2008 2:12 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Prvi susret sa Borgom, ali općenito početak 2.sezone.
|
| sri 12 ožu, 2008 4:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...neznam... još mi nekako to nije to...
Riker, Data , Wesley i Guinan su mi naj likovi...
...Pulaski je sad otišla, pa nisam baš zadovoljan...
...tak da još čekam... magičan trenutak...
| sub 15 ožu, 2008 3:26 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: ...neznam... još mi nekako to nije to...
Riker, Data , Wesley i Guinan su mi naj likovi...
...Pulaski je sad otišla, pa nisam baš zadovoljan...
...tak da još čekam... magičan trenutak... hehehe... imam feeling da ga ti neces docekati... nema bakule -> nema magicnog trenutka 

|
| sub 15 ožu, 2008 3:48 am |
|
 |
|