| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 ST - najvaznija sporedna stvar?
da li je vama ST trenutno najvaznija sporedna stvar u zivotu?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 04 ožu, 2008 8:19 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: ST - najvaznija sporedna stvar?
Dijeli mjesto sa jos par stvari ali u biti je 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 04 ožu, 2008 8:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
captain je napisao/la: Dijeli mjesto sa jos par stvari ali u biti je  potpisujem 
| uto 04 ožu, 2008 8:25 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Vodi žestoku bitku da bude br. 1. Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 04 ožu, 2008 8:56 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
U mome životu Star Trek i Prison Break imaju 1. mjesto u sporednim stvarima
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 04 ožu, 2008 8:57 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Meni nije. To mjesto cvrsto drzi moj komp. 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 04 ožu, 2008 11:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...istina ...
...uz atletiku, definitivno najvažnija sporedna stvar...
| sri 05 ožu, 2008 11:52 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nije istina, ipak ima važnijih sporednih stvari u mom životu
_________________ njanjanja
|
| uto 11 ožu, 2008 6:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lil'Mee je napisao/la: nije istina, ipak ima važnijih sporednih stvari u mom životu Kao sto su...? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 11 ožu, 2008 6:47 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Nije.
|
| uto 11 ožu, 2008 7:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
u mom zivotu nema sporednih stvari. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 11 ožu, 2008 7:27 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Ant je napisao/la: u mom zivotu nema sporednih stvari.  ah hm, meni se cini da mi udruga postaje najvaznija sporedna stvar u zivotu  prije par mjeseci kad sam usetala u podrum s kartom u ruci i pitala "a jel ovo star trek udruga?" nisam zamisljala ovakav razvoj situacije...
| uto 11 ožu, 2008 7:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, da, da, Udruga! neki dan sam bas ksuzio kako mi je bilo bad sto ovaj prosli cetvrtak nisam bio na sastanku. skroz nekako sam se bezveze osjecao, nesto mi je falilo sve do nedjelje. ok, Udruga je, dakle, jedna od malo vise nesporednih (od svih ostalih nesporednih) stvari u mom zivotu 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 11 ožu, 2008 7:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ant je napisao/la: neki dan sam bas ksuzio kako mi je bilo bad sto ovaj prosli cetvrtak nisam bio na sastanku. skroz nekako sam se bezveze osjecao, nesto mi je falilo sve do nedjelje. Znam taj osjecaj. Nije da patim kad ne mogu doci u udrugu  , ali tjedan se nekako cini nepotpun ako ne dodjem u cetvrtak (pa se ponekad dogovorimo i za pivu ili biljar u petak), i onda opet nedjelja ne bude kao crna rupa iz jedne pjesme Hladnog piva, nego mjesto gdje mozes odigrati koji board game, popricati s ljudima i sl 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 11 ožu, 2008 9:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Svakako jest jedan od najvažnijih sporednih stvari. Da nije, nebi bila na ovom forumu. 
|
| sri 24 vel, 2010 12:52 am |
|
 |
|