| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: Vaša najdraža Picardova Rećenica
Ima i ova: Shut up Wesley! 
| ned 09 ožu, 2008 5:50 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
evo ja je prevedem Ako cemo bit prokleti neka budemo prokleti zbog onog sto uistinu i jesmo(valjda znate iz koje je ovo epizode) 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 09 ožu, 2008 5:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
captain je napisao/la: evo ja je prevedem Ako cemo bit prokleti neka budemo prokleti zbog onog sto uistinu i jesmo(valjda znate iz koje je ovo epizode)  Dobra. Samo što mi je to malo u magli pa se ne mogu sjetiti. Ali mi je jako poznata. Pa zaboravio sam ovu što piše ispod mojih postova. Let us make sure the history never forgets the name ENTERPRISE.
| ned 09 ožu, 2008 5:59 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Ne znam niti jednu rećenicu... znam samo rečenice  Al se ne mogu sad tocno sjetit...
| ned 09 ožu, 2008 5:59 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Marsoni je napisao/la: Ne znam niti jednu rećenicu... znam samo rečenice  Al se ne mogu sad tocno sjetit... Pa zar ni one čuvena: Tea, Earl Gry, Hot!
| ned 09 ožu, 2008 6:01 pm |
|
 |
|
Admiral
|
BrickTop je napisao/la: Pa zar ni one čuvene: Tea, Earl Gry, Hot! Ta je najpoznatija. 
| ned 09 ožu, 2008 6:02 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Da ali nema nekog posebnog smisla... tako da...
| ned 09 ožu, 2008 6:25 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
meni jedna od najdražih je zasigurno ova: Citat: It's said... if you travel far enough you will eventually meet yourself.
| ned 09 ožu, 2008 6:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Marsoni je napisao/la: Da ali nema nekog posebnog smisla... tako da... ...a :
engage make it so
??
| pon 10 ožu, 2008 4:03 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
a, ste skuzili neki dan dok su se vozili vesli i Picard u shuttleu pa je Piksi reko: "Wishing for a thing does not make it so." na to sam se strgo! jos samo da je dodao "but saying "make it so" does", e i to bi bilo prelegendarno (ovak je samo legendarno  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 10 ožu, 2008 2:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shut up Wesley
...ja sam mislio da više ovu volite...
| uto 11 ožu, 2008 1:43 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Picard (u holodecku, pucajući iz thompsona na Borgove): "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!"
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 11 ožu, 2008 3:26 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Engage We mean you no harm Tea, earl grey, hot Qapla' Svaki njegov Shakespearov citat 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 26 kol, 2008 10:20 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nije nit ova losa : mister worf dispatch a subspace messege to admiral hanson , we have engaged the borg 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 26 kol, 2008 11:58 am |
|
 |
|
Admiral
|
I'll look forward to your report, Mr Broccoli. Barclay.
Data, they were already dead. I mean, what more could have happened to them?
I refuse to believe that the afterlife is run by you, Q. The universe is not so badly designed!
| sub 06 ruj, 2008 10:23 pm |
|
 |
|