| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 2x19 - Manhunt
Manhunt ("Lov na muškarca")Sezona: 2 Epizoda: 19 Datum premijere: 06.19.1989. Prikazano na HRT-u: 06.03.2008.  Redatelj: Robert Bowman Scenarij: Terry Devereaux Gostujući Glumci: Diana Muldaur - Katherine Pulaski Mick Fleetwood - Antedean Dignitary Majel Barrett - Lwaxana Troi Robert Costanzo - Slade Bender Carel Struycken - Homn Rod Arrants - Rex Colm Meaney - Miles O'Brien Robert O'Reilly - Scarface Rhonda Aldrich - Madeline Wren T. Brown - Transport Pilot Stardate: 42859.2 Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST Centra) Dok prevozi izaslanike na posebnu federacijsku konvenciju na Pacifici, na Enterprise se ukrcaju i dva predstavnika sa novootkrivenog planeta Antede III. Neprilagođeni za svemirsko putovanje, tuđinci dolaze na brod u samoizazvanoj komi da tako prebrode traumu njihovog putovanja. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: Star Trek Minutiae
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 06 ožu, 2008 5:36 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 2x19 - Manhunt
Strasno smijesna i zabavna epizoda s lwaxanom i njezinim alkoholicnim slugom Ovaj put je picard uspio i nju 2 puta nadmudrit , prvo uz pomoc date a onda ne govorec joj da je muskarac njezinih snova zapravo kompjuterska projekcija Nije mi jasna u ovoj epizodi bila worfova fascnacija antedeancima , zasto su oni tako graciozni ?
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 06 ožu, 2008 6:15 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
epizoda je urnebesna.lwaxana je genijalna kao i uvijek.a i homn, neprestano pije i pije i pije XD.već sam na početku epizode umirala od smijeha čim sam vidjela picarda u onoj fancy  svečanoj uniformi(podsjeća me na haljinu  ). najbolje od svega je što se deanna uvijek ponaša kao da je ona mama, a ne obratno  .a tek datine anegdote o patuljcima  i lwaxanin pogled ''najradije bih umrla nego slušala klepetanja ovog dosadnog androida  ''.sve u svemu,epizoda je super.jedna dobra 7 čisto zbog toga što mi je picardova holodeck dixon hill pričica pomalo dosadna. btw novi sam član foruma, posjećujem ga već nekih 2 mjeseca i jako mi se sviđa 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 06 ožu, 2008 7:44 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Trojka. Humor nikad ne škodi i kad je još Lwaxanna u pitanju, zna biti urnebesno, ali kad se cijela epizoda fokusira na nju, to završi kao u ovom slučaju. Da je epizoda imala još neku pravu radnju, zaslužila bi veću ocjenu, no zbog tolikog prenemaganja neće moći. Antedianci su totalno nepotrebni i beskorisni u epizodi. Jedina zasluga im je Worfova provala da su zgodna rasa i izgledaju dostojanstveno. Picardov bijeg u holodeck bila je dosadna melodrama. Da je Dixonovu tajnicu glumila Doris Day, dojam bi bio potpun. U tom svemu, gledajući i prijašnje susrete, rezultat Lwaxanninog barenja Picarda i njegovih izbjegavanja nakon ove utakmice iznosi 4:2 za Lwaxannu. Loš dojam dopunjava blesava stvar na kraju epizode. Kad je već rastavljena na atome, Lwaxanna i dalje laprda za vrijeme teleportacije. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 07 ožu, 2008 1:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...malo dosadnjikava epizoda... ...niš se posebno ne događa... ...Lwaxana donisi malo humora... ...kad je bacila oko na Rikera...
4/10
| pet 07 ožu, 2008 4:04 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma Rikerove face su mi najluđe! koja je taj lik legenda! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 07 ožu, 2008 5:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
humor (data prica "anegdote", baba troi bari picarda, ANTedianci opcenito...)+ nedostatak prave radnje (malo dixon hill, malo stara troi u ponfaru, malo ribaljudi)
bilo je fora pogledati u klubu ovu epizodu pa zato 7
nadam se da i sljedeca epizoda nece biti bazirana samo na humoru ...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 07 ožu, 2008 10:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Chaky je napisao/la: ANTedianci ovo nisam ni skuzio ajde, nek im bude. kad je Worf rekao da izgledaju dostojanstveno... ima nesto u tom imenu...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 07 ožu, 2008 10:58 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
7, presmiješno mi je bilo. lwaxanna se tjerala i picard se jedva izvuko  a tek ono na početku kad se riker onako muški ponudio da joj nosi kofer, pa ga je na kraju jedva pomaknuo...  i deannine face kad se stara prešaltala na rikera  i rikerove face kroz cijelu epizodu  i pijandura homn...i 'food!food!food!food!' antedianci...i data koji je skoro uspavao lwaxannu svojim anegdotama...  uglavnom, dobro sam se nasmijala (i zbog toga visoka ocjena), ali osim toga nije bilo ničeg posebno pametnog..
_________________ njanjanja
|
| sub 08 ožu, 2008 2:59 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Jedno veliko "blah" za ovu epizodu. Poslovicno iritantna Lwaxanna, stvar spasava njen sluga koji bi mogao biti dobra konkurencija Mornu. Radnja 0. Sve skupa cetvorka.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 09 ožu, 2008 3:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dat cu 7 jer je bilo tih zabavnih detalja koje ste spomenuli. A i epizodu sam gledao taj dan dvaput - prvo poslijepodne doma, a onda navecer i u udruzi s ekipom pa smo gledali i komentirali, primjetio detalje koje nisam vidio pri prvom gledanju, tako da ce mi i radi toga epizoda ostati koji postotak bolje u sjecanju. Inace bih dao 6.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 11 ožu, 2008 10:29 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ajde petica. Nije odveć pretjerano uzbudljiva radnja, ali je zato humoristična Lwaxana, a i Rikerova faca kad dozna od Deanne da se spolni nagon Betazoiđanki učetverostruči 
|
| pet 09 lis, 2009 10:45 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 7. Pojavljivanje Lwaxanne mi poboljšava svaku epizodu.
|
| sub 17 lis, 2009 8:04 pm |
|
 |
|