| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 1st year
|
 Priča o USS Croatia
Poštovanje! Suradnik sam mjesečnika Men's Health i nedavno sam svojem uredniku predložio da napravimo priču o Trekki zajedinici u Hrvata. Složio se. Put me, eto, nanio na ovaj forum, pa se obraćam "nadležnima" da se izjasne jesu li zainteresirani za jedan poveći tekstić o udruzi, motivima, ideji, Star Treku itd. Obraćam Vam se ovako, zbog toga što smatram da ću prije tu dobiti odgovor nego na mail  (a telefonske kontakte nisam uspio pronać  ) Živjeli!
|
| pon 03 ožu, 2008 1:39 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
 Re: Priča o USS Croatia
Lol...Men´s Health pishe o Star Treku...to mi zvuchi paradoksalno. Ali svaka chast za ideju...sigurno che htjeti i pokoju sliku nashih eminentnijih i shirih chlanova za "before" & "after" slike... 
| pon 03 ožu, 2008 2:07 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Black_Raven je napisao/la: Ali svaka chast za ideju...sigurno che htjeti i pokoju sliku nashih eminentnijih i shirih chlanova za "before" & "after" slike... prikini.
| pon 03 ožu, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Već vidim Maria na naslovnici Šala, Šala. Lijepo je kad se neki časopis zainteresira za nas trrekie. Pitam se koji je sljedeći na redu da o nama piše članke, opet se šalim. 
| pon 03 ožu, 2008 2:14 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Moje pitanje/obraćanje je vrlo ozbiljno, ali vidim da reakcije na njega nisu. Pa ću se ipak posvetiti korespondenciji via email, pa kolko god ona trajala Živjeli!
|
| pon 03 ožu, 2008 2:25 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ma nemoj se uvrijediti, to su samo šaljivi komentari. Možemo mi i ozbiljni biti kada to situacija zahtijeva od nas. 
| pon 03 ožu, 2008 2:26 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Novinar je napisao/la: Pa ću se ipak posvetiti korespondenciji via email, pa kolko god ona trajala Ne vidim zašto bi korenspodencija preko e-maila dugo trajala Iako pretpostavljam da ćeš i ovdje dobiti ozbiljan odgovor, čim se netko od "nadležnih" ulogira na forum.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pon 03 ožu, 2008 2:30 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
Moje isprike, mislim da je najpametnije da Max nastavi komunikaciju putem maila ili PM-a. Iako mislim da bi najbolje bilo ne koristiti blagodati danasnje tehnologije, pa jednostavno organizirati da Novinar dodje u udrugu gdje sve moze vidjeti i cuti iz prve ruke.
pozz
| pon 03 ožu, 2008 2:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
na mail odgovaramo vrlo brzo, i to je zapravo najbolji nacin da kontaktiras udrugu (jer ces dobit odgovor od ljudi koji vode udrugu, a na forumu su clanovi, ne clanovi itd.)
dakle mail (posaljem na pm još za svaki slucaj) pa se dogovorimo
predsjednik
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 03 ožu, 2008 2:31 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
maX je napisao/la: na mail odgovaramo vrlo brzo, i to je zapravo najbolji nacin da kontaktiras udrugu (jer ces dobit odgovor od ljudi koji vode udrugu, a na forumu su clanovi, ne clanovi itd.)
dakle mail (posaljem na pm još za svaki slucaj) pa se dogovorimo
predsjednik Ma, imao sam dosta negativnih iskustva s emailovima koje su ljudi ostavljali po sl. stranicama. Uglavnom, evo prebacujem se na mail, a što se tiče dolaska u samu Udrugu - APSOLUTNO! Naravno, ako vam se ideja sviđa i ako se dogovorimo oko njene provedbe.
|
| pon 03 ožu, 2008 2:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Novinar je napisao/la: Poštovanje! Suradnik sam mjesečnika Men's Health i nedavno sam svojem uredniku predložio da napravimo priču o Trekki zajedinici u Hrvata. Složio se. Put me, eto, nanio na ovaj forum, pa se obraćam "nadležnima" da se izjasne jesu li zainteresirani za jedan poveći tekstić o udruzi, motivima, ideji, Star Treku itd. Obraćam Vam se ovako, zbog toga što smatram da ću prije tu dobiti odgovor nego na mail  (a telefonske kontakte nisam uspio pronać  ) Živjeli! WOW... ovo je veliko iznenađenje... ...samo ima jedan malo problem... mi se svojom tjelesnom građom ne uklapamo u temnu časopisa... ...no s druge strane svaka reklama je dobro došla... i vjerujem da će vodstvo udruge dogovoriti jedam oblik suradnje...
...Kako bi taj članak trebao izgledati... tj. što sve sadržavati? Vjerojatno si došao na ideju zbog toga što su u Star treku svi savršeno tjelesno građeni... , (no mi odstupamo od te norme)
| uto 04 ožu, 2008 12:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ako ce biti prica o fizičkoj formi trekera ortkrit cete da smo fizički šareniji od bilo kojeg body building kluba.  No moram priznat da se neki od nas stvarno trude da izgube višak kilograma koji su dobili gledajući epizode. Dok su neki stvarno vrhunski sportaši poput Mr. Bobe iznad...  I vecina nas je probala i one ab-zap i sauna belt gluposti koje uopce ne pomazu u gubljenjenju tjelesne težine. Tako da je bolje da se prica koncentrira na klub i druženje ljudi, te čime se bavi naš klub, no ako prica vec ide u tom smjeru bili su tu i neki pokušaji šetnja po Maksimiru i Sljemenu, te vožnje biciklom po Jarunu no nekako baš i nisu prošle, dok recimo radne akcije čišćenja prostorija ili uređivanja prostorija uvijek dobro prođu, kao fizička aktivnost. 
| uto 04 ožu, 2008 6:53 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
ma dajte nebudite smiješni radim priču o Trekkijima zato kaj ste guba, a ne zato kaj imate mišiće ili ne znam kaj 
|
| čet 06 ožu, 2008 5:52 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Novinar je napisao/la: ma dajte nebudite smiješni radim priču o Trekkijima zato kaj ste guba, a ne zato kaj imate mišiće ili ne znam kaj  
| čet 06 ožu, 2008 6:42 pm |
|
 |
|
Captain
|
Novinar je napisao/la: ma dajte nebudite smiješni radim priču o Trekkijima zato kaj ste guba, a ne zato kaj imate mišiće ili ne znam kaj  E to si trebao odmah objasniti u prvom postu...jer Trekkiji i Men´s Health ne idu bash u istu recenicu...eventualno sa jednom negacijom. onda bi bila drugacija reakcija...a i dio nasheg "guba"-nessa je u tome da se zajebavamo po forumu 
| pet 07 ožu, 2008 9:16 am |
|
 |
|