|
Sada je: čet 27 kol, 2026 4:37 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Hrvatski sabor - 6x01 - Proračun
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Proračun ("Budget")Sezona: 6 Epizoda: 1 Datum premijere: 27.02.2008. Prikazano na HRT-u: 27.02.2008. Redatelj: Luka Bebić Scenarij: Hrvatska vlada Stardate: 27208.5 Kratak sadržaj:Sabor raspravlja o proračunu za sljedećih godinu dana. Detaljnije informacije: Wikipedia
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 27 vel, 2008 9:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
 Re: Hrvatski sabor - 6x01 - Proračun
LOL ovo je najbolesnija tema koju sam vidio... Gogo spamer king Ja mislim da je ova rasprava bila izvrsna (mos mislit), raspravljali su knjizevnim jezikom ("Ja ba bil ti malo para"), i sto je najbolje, niko zdrav to ne gleda... Ocjena 10/10
| sri 27 vel, 2008 9:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cista desetka!
tako dobrim SF duhom kakav karakterizira proracun rijetko se koja epizoda treka moze pohvaliti!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 27 vel, 2008 9:56 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
ja sam apsolutno odusevljena!!! toliko mastovitih vanzemaljaca, toliko fikcije u samo jednoj prostoriji! s takvim necim se definitivno ne moze pohvaliti niti jedna epizoda TNG-a ili DS9! + najjaca i najdraza sabor anomalija = najrade bi ovoj epizodi dala 47, al posto nema onda cista 10!!! moram to nabavit na dvd-u! 
| sri 27 vel, 2008 10:45 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
6 sezona mi je malo slaba... fale mi stari favoriti koji su znali napraviti zanimljive epizode... npr. rojs... a i nekak mi je sve lijevo ili desno... nema neceg izmedju... tak da je monotono... zbog ukupnog dojma dajem 6
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 28 vel, 2008 2:48 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ova epizoda je vizualno nadišla sve druge. koji kutevi snimanja, koja scenografija i kostimografija, vizažisti su zaslužili sve pohvale za vjerodostonost. osim toga, na jednom mjestu tolika plejada novih likova i vrsta. šteta što nije bila repriza iza ponoći da vide svi koji nisu gledali. a, epizoda je toliko zapanjila i naše medije da se odmah pojavila u svim novinama, na internet portalima i dnevnim emisijama. definitivno jedan od antologijskih SF-ova, kako smanjiti vanjski dug. sretno im 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 28 vel, 2008 1:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Odlicna epizoda 10/10! Konacno opet epizoda sa mjenjolicima... mnostvom njih!  Nije bilo previse akcije, ali je to ipak dobra mirror universe epizoda koja te ne ostavlja ravnodusnim i navodi te na mnoga egzistencijalisticka pitanja.... ("sta ja radim u ovoj drzavi?", "ima li u Hrvatskoj zivota prije smrti?" ... )Epizoda se je, kako se i pretpostavljalo, zavrsila sa cliffhangerom... i danas se nastavlja! Nikako propustiti! Mozda u novoj epizodi konacno saznamo tko su od njih bad guysi, a tko good guysi u cijeloj toj prici! (ako good guysa uopce ima  ) BTW, Zakon tema!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 28 vel, 2008 2:47 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mislim da si trebao napisat u ovoj temi , pod tema velika anketa star trek the old generation ionako su svi skoro u saboru stariji od 60 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 28 vel, 2008 2:48 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
 super ideja.... molio bi da se ova tema stavi na HRT forum... i naravno da se doda ovaj filmić
| čet 28 vel, 2008 4:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Locutus DM je napisao/la: :lolsmjeh: super ideja.... molio bi da se ova tema stavi na HRT forum... eh... slobodno ti to ucini... ja nisam registriran hrtov forum

|
| čet 28 vel, 2008 4:50 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Epizoda je fenomenalna, za čistu desetku! Ispravio bih kolegu Cvičeka, nije dobro okvalificirao rasu. Ne radi se o već viđenim Mjenjolicima, nego o novoj ubercool rasi Mjenjodušcima. Oni se razlikuju od Mjenjolika po tome što su uvijek istog lika, odnosno izgleda, a promjene se događaju iznutra i nikad ne znaš tko je od njih loš, a tko zao (dobri su vjerojatno izumrli ili su ih ove navedene dvije "alotropske modifikacije" davno istrijebile). 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 28 vel, 2008 7:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
1 Ljudi jeste li vi zdravi , pa govorite o izbacivacima ST-a. Ako se glasovi broje , jos ce ovakve epizode doci na vrh. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sub 01 ožu, 2008 7:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
nenadg je napisao/la: 1 Ljudi jeste li vi zdravi , pa govorite o izbacivacima ST-a. Ako se glasovi broje , jos ce ovakve epizode doci na vrh.  Predobro! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 01 ožu, 2008 7:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...joj strašno... ...bravo chaky... !!
Zvonko je legenda...
...10 za ideju 
| ned 02 ožu, 2008 2:17 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: Zvonko je legenda...
Zvonko? Mislim... on JE legenda... ali kakve to veze ima sa ovom temom?

|
| ned 02 ožu, 2008 2:58 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|