| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Pozdrav ja sam novi i imam jedni ideju
Nista novo pod suncem
Znam da nije bas nesto ali eto..
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 25 ruj, 2006 1:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Prerada:
Hu'man pazi da ne skačeš malen preko Batleth-a.
Pikar-do , sTol-ni Nog-omlet ili Star-TerNek . 
|
| čet 05 lis, 2006 6:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Definitivno najbolji 
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pet 06 lis, 2006 11:40 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Po meni trebamo napisati u prvi stupac imena osnivača udruge, te glavnih ljud koji su bili i/ili su sada-predsjednik, potpredsjednik, tajnik, arhivar, i dr. To onda isprintamo i uokvirimo, te objesimo u Udrugu, te jednog godišnjem nadopunjujemo novim članovima, i mičemo bivše. 
| pet 06 lis, 2006 11:43 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Po meni je to preobicno i nije zabavno
Ipak je star trek zabavan i nije obican
Ali to sam ja
|
| pet 06 lis, 2006 11:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mislav je napisao/la: Po meni trebamo napisati u prvi stupac imena osnivača udruge, te glavnih ljud koji su bili i/ili su sada-predsjednik, potpredsjednik, tajnik, arhivar, i dr. To onda isprintamo i uokvirimo, te objesimo u Udrugu, te jednog godišnjem nadopunjujemo novim članovima, i mičemo bivše. 
...ali neke se stvari mogu iznenađujuće brzo izmjeniti...
...
| pet 06 lis, 2006 12:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Re: USS Croatia - Dedication plaque
hmmm... steta sto smo stali s ovim topicom i nismo jos nis napravili
...u biti jos uvijek trazimo nesto pametno sto bi napisali na plocu kao nas moto.. a posto sad ima dosta novih ljudi, mozda netko zeli dat neki prijedlog ili kometar
evo jos par mojih prijedloga: (recenica koje su mi se svidile)
I like the dreams of the future better than the history of the past. Patrick Henry
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams. Eleanor Roosevelt
The only way of finding the limits of the possible is by going beyond them into the impossible. Arthur C. Clarke
Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail. Harold R. McAlindon
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 23 sij, 2008 2:15 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Ili neka opaka zezancija, ko nes kaj keva kaže...
| sri 23 sij, 2008 9:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
"In space no one can hear you sc... Koja koljačina!!"
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 23 sij, 2008 9:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
I had the ambition to not only go farther than man had gone before, but to go as far as it was possible to go. - Captain Cook (orginalna verzija) Možemo preraditi ovo I u "We had tha...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 26 sij, 2008 12:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
mozda cak da stavimo pax-ovu recenicu "Udruga postoji radi ljudi, a ne obrnuto" ...ili neku varijaciju ove recenice 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 26 sij, 2008 12:55 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
SLAP
Teče i teče,teče jedan slap; Što u njem znači moja mala kap
Gle, jedna duga u vodi se stvara, I sja i dršće u hiljadu šara.
Taj san u slapu da bi mogo sjati, I moja kaplja pomaže ga tkati.
| sub 26 sij, 2008 2:03 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
a ispod sitnim slovima: "to boldly go where no slap has gone before..." 
| sub 26 sij, 2008 3:20 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
maX je napisao/la: mozda cak da stavimo pax-ovu recenicu "Udruga postoji radi ljudi, a ne obrnuto" ...ili neku varijaciju ove recenice  USS Croatia postoji radi ljudi, a ne obratno Federacija postoji radi ljudi, a ne obratno 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 26 sij, 2008 3:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
mmmm. svida mi se i ovaj citat kojeg je Pol napisao
"... Your job is to create a team and bring it up to the stars ..." (James T. Kirk)
nisamo bas razmatrali neke poznate citate iz ST-a ...kak to?
|
| pet 01 vel, 2008 3:01 am |
|
 |
|