|
Sada je: sub 22 kol, 2026 6:56 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Picard je zakon... (JLP fan club)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
 Re:
TerNek je napisao/la: Na to sam mislio da mu je bilo posebno teško jer je kapetan flagshipa jer su ga uzimali kao sliku i priliku Federacije, ali bar 5% više osjetljivosti na okidaču bi mu super pasalo. Ja ga nebi dirao. legenda je kakav je. Dodaš li pet posto na njegov okidać, oduzimaš pet posto od njegove staloženosti. Onda se gubi ta balanca
| pet 05 lis, 2007 12:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Re: Picard je zakon...
evo sjetio sam se jos jednog aforizma koji odlicno opisuje Picarda.. i objasnjava zasto je bolji od drugih kapetana (a posebno od babe đeinvej)
"Svaka inteligentna budala može stvari učiniti većim, složenijim, opasnijim. Potrebna je doza genijalne lucidnosti i puno hrabrosti krenuti u suprotnom pravcu."
zato je Picard faca koja je.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 28 pro, 2007 7:52 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Kad malo bolje razmislim; "Imaš ti pravo!"
| pet 28 pro, 2007 7:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa, ok, no dal je zbog toga naj naj... naznam baš... ...možda jednog dana kad ponovo pogledam TNG malo promijenim mišljenje...
...čekam Hrt, da počne s prikazivanjem...
| sub 29 pro, 2007 12:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
pa naravno da je naj zbog toga  ..ostali kapetani spadaju pod "inteligentne budale" (moj vrlo strogi kriterij  ) koje samo tu-i-tamo dosegnu Picardovu razinu, a to se najvise odnosi na babu 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 29 pro, 2007 2:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Picard je jedino dobar kad se Q sprda s njega... ...a ostalo... hm... ima li ostalo? ...tako ... prosječan...
| pon 31 pro, 2007 12:54 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ti mora da zivis okruzen vrlo inteligentnim ljudima ako ti je picard prosjecan... eh.. i zar je tebi archer po necem iznadprosjecan? klasicni amer... i klasicni glavni junak... muski, ne prestar, zgodjusan, bijeli amerikanac... kao i Jamie Bamber (BSG), cameron mitchell (SG, farscape), Tom Baldwin (The 4400), Nathan Fillion (firefly), Skeet Ulrich (jericho)... itd. itd. tak da... ako je netko prosjecan... to je onda archer 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 31 pro, 2007 2:19 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Chaky je napisao/la: ti mora da zivis okruzen vrlo inteligentnim ljudima ako ti je picard prosjecan... pa covijek se druzi samnom. jesu li ti sad neke stvari jasnije? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 31 pro, 2007 1:55 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: Chaky je napisao/la: ti mora da zivis okruzen vrlo inteligentnim ljudima ako ti je picard prosjecan... pa covijek se druzi samnom. jesu li ti sad neke stvari jasnije?  sad mi je u vezi mr. bobe sve jasno 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 31 pro, 2007 3:24 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...danas mi je palo na pamet da je on jednini kapetan koji je imao kapetansko iskustvo prije nego je došao na brod... (koji se prikazivao u seriji)
...no , kako mi se činilo... on se najlošije snašao u tome svemu... ...danas je blistao... ...zapravo cijeli TNG se može protumačiti kao Q-eva igra... ...jer sve počinje i završava s njeglovim zagonetkama... ....malo teške riječi ali povukao si me za jezik...
...gledamo većinu stvari s drugačije perspektive, pa nam je i ukus o idealnom kapetanu tako drastično različit...
| sri 02 sij, 2008 2:39 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa kaj nije blistao? izborio je odgodu presude... i uspjesno ju iskoristio sto bi po tvom misljenju archer napravio u situaciji u kojoj se picard nasao? eh, dok se archer muci sa njemcima picard se muci sa omnipotentnim bicima... 

|
| sri 02 sij, 2008 2:44 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: pa kaj nije blistao? izborio je odgodu presude... i uspjesno ju iskoristio sto bi po tvom misljenju archer napravio u situaciji u kojoj se picard nasao? eh, dok se archer muci sa njemcima picard se muci sa omnipotentnim bicima...  ...Wow to se slučajno dogodilo, jer nije htio da Tashu ubiju, pa je smislio i mali dodatak... na to svo njegovo iskustvo , to je najmanje kaj je mogao napraviti...
Ok, Dobra ti je epizoda All Good Thinks, a Archer i Njemci baš i ne... ...a mislim razlike... ...gotovo nikakve...
| sri 02 sij, 2008 3:00 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: ...Wow to se slučajno dogodilo, jer nije htio da Tashu ubiju, pa je smislio i mali dodatak... na to svo njegovo iskustvo , to je najmanje kaj je mogao napraviti... jos mi nisi odgovorio... da li bi archer zmislio nesto bolje... da li bi uspio i tu odgodu sredit? Mr.bobo je napisao/la: Ok, Dobra ti je epizoda All Good Thinks, All good thingS  Mr.bobo je napisao/la: a Archer i Njemci baš i ne... a znam 

|
| sri 02 sij, 2008 3:07 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...Wow to se slučajno dogodilo, jer nije htio da Tashu ubiju, pa je smislio i mali dodatak... na to svo njegovo iskustvo , to je najmanje kaj je mogao napraviti... jos mi nisi odgovorio... da li bi archer zmislio nesto bolje... da li bi uspio i tu odgodu sredit? Mr.bobo je napisao/la: Ok, Dobra ti je epizoda All Good Thinks, All good thingS  Mr.bobo je napisao/la: a Archer i Njemci baš i ne... a znam  ...pa Archer bi nešto drugačije izmislio, vjerojatno puno bolje...  ...nešto bi iskemijao u svom stilu...
...lapsus... 
...eto , stvar percepcije... ...osim što su Archer i njemci 3x zanimljiviji...
| sri 02 sij, 2008 3:17 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa Archer bi nešto drugačije izmislio, vjerojatno puno bolje...  ...nešto bi iskemijao u svom stilu... hehehe... a koji je to njegov stil? Mr.bobo je napisao/la: ...eto , stvar percepcije... ...osim što su Archer i njemci 3x zanimljiviji...  eh nijemci su bili zanimljivi 67.-68.-69. ... mozda... ali danas? 

|
| sri 02 sij, 2008 3:20 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|