Sada je: čet 04 lip, 2026 3:52 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 313 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Sljedeća
 kućni ljubimci 
Autor/ica Poruka
Counselor
Counselor

Post Re: kućni ljubimci
nema grožđa :?
danas sam ih uspjela poubijat pomoću nekog spreja :)

pet 12 lis, 2007 7:38 pm
Über Trekker
Über Trekker

Mr.bobo je napisao/la:
Nightshoot je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
NS daj ne budi mimoza!!

...a najbolji je prvi video s hrčcima... LOL

sto je mimoza? biljka?

...hmmm.. nikad nisi čio za taj izraz?
...i da biljka je...

...prevest ću ti...
...daj ne budi osjetljiv! ;)

Nisam osjetljiv. Taj akvarij zbilja gadno smrdi

pet 12 lis, 2007 11:20 pm
Profil ICQ
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...onda je vrijeme da promijenite vodu ;) ...

sub 13 lis, 2007 4:13 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Nije skroz ontopic, ali glede riba i akvarija:
gledao sam prije neki dan emisiju gdje su znanstvenici proucavali ribe i skuzili da neke od njih "ispustaju vjetrove" (ne znam o kojoj se vrsti radilo)
Proucavali su to neko vrijeme i skuzili su da ribe skoro nikada ne prde dok su same, nego sto vise ih ima u grupi, vise ce se prdaca ispustiti po jedinki.
Dosli su do otkrica da im je to jedan od nacina kako ribe medjusobno komuniciraju.
I pita lik znanstvenika "znaci kod riba je drustvenoprihvatljivo prditi?" na sto dobije odgovor da je bas tako.
Umro sam od smijeha :lol: :lol: :lol:

Inace, sisterka namjerava nabaviti novu macku. Trenutacno trazi lijepog macica kojeg ce maziti i paziti :)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pon 15 lis, 2007 3:01 pm
anarho trekkie

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Znam da sam napisao 2 posta zxa redom na topicu, ali jeb*ga... moderatorice, pobrisite prosli post o ribama i "sejftiju" ako vam smeta

[mod1]
Danas sam odvezao sestre do starijeg bracnog para koji je dao oglas u novine da poklanjaju macica starog 3 mjeseca.
Odmah nakon dolaska sestre su isle vidjeti macka i odluciti da li ga zele posvojiti. Odlucile su da ga zele posvojiti.

Sada opet imamo macku (tj. macka) kod kuce.

Ljudi kod kojih smo bili su veoma zanimljivi.
Oni kod sebe, osim naseg novog ljubimca, drze jos nekoliko macaka.
Kad smo sjeli obasipali su nas nekolicinom albuma na kojima su slike svih macaka koje su ikada imali. A zaista su ih imali mnogo, odprilike sedamnaest-osamnaest komada. Pijuckam Ozujsko Cool i razgledavam slike.

Naseg novog ljubimca im je netko ostavio pred kucom dok je jos bio mali macic. Pretpostavljaju da je to zato jer susjedi znaju da oni vole macke. Sazalili su se i uzeli su ga k sebi.
Spominjali su neke od macaka koje su imali, i znali im tocan datum "rodjenja". Pricali su nam svoje dozivljaje s mackama, pricali o problemima koje muce macke i njihove vlasnike.
Dobili smo konzervu macje hrane da ne moramo odmah zuriti u ducan. Dobili smo i kreme protiv nametnika, pastu za zdraviju probavu i zdraviju dlaku i lopticu s kojom se voli igrati.
Saznali smo koju hranu najvise voli jesti. To je Darling s graskom i orginalna njemacka hrana za macke.
Pitali su nas kakve uvjete za drzanje macaka u kuci imamo, da li je uvijek netko od nas kod kuce, i koliko smo informirani o brizi za macke.
Trazili su, i sestra im je dala broj telefona i adresu da ga mogu doci posjetiti kada ce biti u blizini, i da s vremena na vrijeme mogu nazvati i cuti kako se uklapa u novoj sredini.

Mislim da se sada svo troje osjecamo puno spremniji za slucaj da cemo trebati posvajati djecu.
[/mod1]

----

[mod2]
O je*ote cudnog li Svijeta ko u najcudnijij pjesmu Bad Religiona.
Slusaj ovo:
Sisterke danas zabrijale "sad ili nikad" i takosu mi (usred smisljanja posta za "analize pjesama") uletile u sobu sa "buraz vozis nas po macka!"
Kaj je sestra? pa u nedjelju si rekla da ces ti malo vozit auto u ponedjeljak a u ponedjeljak si rekla u srijedu... vrag ti dal te tvoje strahove od auta ...
al, ajd dobro... strah u ocima nakon sto je omiljen pjevac poginuo u nesreci, i ujutro jedan susjed isto poginuo u nesreci radi svoje... ajd popusim jednu pa idemo...
Vozimo se tak mi, izbjegavamo tramvaje i zezam se kak sam sam cito na "prijatelji zivotinja" njuzgrupi kak ima frikova koji te kad se konacno rijese macka ili pesa viska, jos poslije gnjave na telefon i svako malo ga hoce posjetiti, i kak su vijrd i tak to...

Otprve smo nasli ulicu i zdruzno zapalismo jednu vani, pusimo mi tak minutu i svo troje skoro u istu sekundu kazemo "prohladno je", sinhronizirano bacamo pljuge na pod, gasimo ih i krecemo prema tom broju kuce koji trazimo ... usput zezam sestru kak si treba frizuru popravit za bolji dojam i ulazimo u kucu kod tih neko dvoje staraca...
Sisterke se "upoznaju" s mackom a ja gledam okolo da li ima na nekom stolu pepeljara da si mogu zapusit ako to potraje ...
Svidio im se macak (jos jedna stvar vise za razmisljanje u jutarnjem pohodu na ducan :roll: ) pa sjednu sisterke s jedne strane, ja s druge strane stola.... nude nas picem.... sokici i bezalkoholno pivo... ajmo prvi put probat to "cool" pivo. Popio sam ga uobicajeno brzo ko da i nije "cool" (stare navike....) .. sestra onak sokirano promatra da kaj sam ipak bio zedan... i nes spominjemo jel da da odem po kutiju za macke vani kad PAF! ... 5-6 albuma na stolu... sve puno macjih slika.... kao ono ajmo malo gledati kakve su macke imali zadnjih godina.... lik je spomenuo kako su ih imali jedno 17-18.... :shock:
Ovog zadnjeg su nasli pred pragom jer ga se netko zelio rijesiti u stilu "brigo moja predji na drugoga" i taj neki je uspio... :mrgreen:
I onda sat i pol pricanja o mackima - koja je macka koju na samrti polizala, kak su s jednom isli 50 (doslovno!) puta kod veterinara i na kraju kod lika koji vodi neku radio emisiju o zivotinjama a usput je veterinar al je opet uginula.... pa s vecom lakocom spominje datume "rodjenja" svih tih macaka nego ja stihove hladnog piva i bad religiona.... i tak jedno pola sata price o mackima.
Pocinje ispitivanje sestara (ja se nekak pokusavao ograditi u sali "one su nove gazdarice" i tak je sestra ispricala sve o zadnjoj macki koja je uginula sa 9 godina starosti, sta zna o brinjenju za macke, traze ju telefonski broj i adresu da mogu posjetiti (e vec sam u prvih 5 minuta skuzio da ce to na kraju pitati.... je*ate postajem vidovit! :lol: )
Pokazuju sisterki kak se ciste macja uha (friki.. jos nisam vidio da se macak dozvoli prckati po usima, to jest unutra u usi! :shock: )
Pricaju o hranjenju macaka i da ga NIKAKO ne smijemo previse hraniti da se ne zdeblja....
ajme,.... da nije bilo sisterki samnom, rekao bih "ma nemas bada, s nama bu macak naucio sta je to glad" :twisted: (*STABLU01)
Ne trebam ni spominjati sta sam skoro rekao na komentar da neki ljudi drze prascice kao kucne ljubimce ....... hint: :s18: :mrgreen:

I tako smo se s vrecom punom macje hrane i jos kojekakvih pi*darija uputili kuci.

Hje*ate, ovaj dogadjaj ide u kategoriju "characters an amateur would never dream up" iz mojeg siga.
[/mod2]

----------------

u prvom djelu namjerno nisam koristio smajlice, moj pokusaj ozbiljnog pisanja o 100% istinitim stvarima koje su se dogodile (s namjerom da ispadnu smjesne na kraju) nacin pisanja (mod1) kakav bih mozda trebao imati ako cu pisati za fanzin.... sad bih najradije pitao jedinu lektoricu koju poznajem da li je to barem malo blizu cistog gramaticki prolaznog hrvatskog ili ne... i koji nacin pisanja je vise zabavan
ali necu .. jer se ne usudim :) )

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 18 lis, 2007 3:22 am
Ensign
Ensign

0vo je moj jedini i najdraži ljubimac..
Zove se Nero, jako je razmažen i voli jesti jabuke...

slika

uto 27 stu, 2007 12:19 am
Profil Web stranica
Captain
Captain

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Biti će bolje!!!
REX iz Slavonije !!!

slika

uto 27 stu, 2007 1:20 am
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Opis Stanja: Sranje
Da vas ne zmaran slikama i "kratkim" replayima...
Moj najdrazi kucni ljubimac je janjac na raznju .... :mrgreen:

Pozdrav

Paska 33

Tehnika Pucanstvu !

uto 27 stu, 2007 2:20 am
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
buco je napisao/la:
Da vas ne zmaran slikama i "kratkim" replayima...
Moj najdrazi kucni ljubimac je janjac na raznju .... :mrgreen:

Pozdrav

Paska 33

...to ne spada u temu kućne ljubimce, već u onu ... što ima za ručak ;)

uto 27 stu, 2007 1:38 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Ja i moj zamorac imamo specificne odnose, kad je kod susjede pjeva i sere po kavezu na sve strane, a kad je kod mene šuti i sere u kut, cini mi se da imam totalni mind control nad njim. :lol:

sri 28 stu, 2007 10:44 am
Profil ICQ Web stranica
Captain
Captain

Spol: Ženski
Naj Serija: TOS
Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec
Koje si vrste?: vulcan/betazoid
Da vam ja divna krasna pokazem svojeg bivseg kucnog ljubimca..

Njuška
http://youtube.com/watch?v=M1kqzjJ4XrQ (ignorirajte moje komentare.. poneslo me u trenutku)

a tu su i neke sljikice..
slika
slika

doslo jednog dana preko prozora.. sada uziva u sumi..
pozz

= '-' =
(")-(")

sri 28 stu, 2007 11:10 am
Profil ICQ Web stranica
Environmentalist
Environmentalist

imam irskog setera (mužjak), a kornjaču (mužjak) su mi susjedovi klinci kindapirali ljetos :( nisu je vratili i nisu tražili otkupninu. tako sam ostala bez Agathe...da, ima žensko ime. kornjačama se razlikuje spol tek kad 'uđu u pubertet', pa smo prije toga mislili da je možda žensko. :lol:

sub 29 pro, 2007 3:06 am
Profil Web stranica
Über Trekker
Über Trekker

jedna od dvije ribice je brijem crkla. A sestre su sa starcima na putu, io sada neznam kjako da im to kazem. Valjda ce okriviti mene, a odrzavao sam ih tocno onako kako su rekle. Nisam 100% ziher dali je mrtva, ali vec 5-6 sati pliva naopako. U biti ne pliva nego pluta... ali nije skroz na povrsini...

Hranit cu je jos nekoliko dana za svakki slucaj ako je ziva, ali mislim da joj vise nema spasa...

sub 29 pro, 2007 9:30 pm
Profil ICQ
Trill symbiont
Trill symbiont

Naj Film: ST: XI
jedna od dvije ribice je brijem crkla. A sestre su sa starcima na putu, io sada neznam kjako da im to kazem. Valjda ce okriviti mene, a odrzavao sam ih tocno onako kako su rekle. Nisam 100% ziher dali je mrtva, ali vec 5-6 sati pliva naopako. U biti ne pliva nego pluta... ali nije skroz na povrsini...

Hranit cu je jos nekoliko dana za svakki slucaj ako je ziva, ali mislim da joj vise nema spasa...

Ma vježbaju leđni stil... :D

sub 29 pro, 2007 9:36 pm
Profil ICQ
Environmentalist
Environmentalist

prodrmaj je i pitaj je l živa :mrgreen:

sub 29 pro, 2007 10:10 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 313 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: