| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Trebam vase misljenje!
Ant je napisao/la: nove vijesti treba dodavati barem po dvije tjedno! dakle, za svaki sastanak. barem u par redaka reci sto ce se raditi na sastanku, pa onda kad sto pocinje (recimo: sastanak standardno pocinje u osam, u devet ide kviz) a ako bude nesto zanimljivo na sastanku onda moze i koji natpis u vezi dojmora (report, kao sto je recimo frenky postao na forumu rezultat one literarne radionice prije par tjedana) jel se ti to javljas za pisanje reportova?  Ant je napisao/la: ako ce se dodavati jedna vijest na mjesec onda nam stranica ni netreba. pa nece stranica biti samo za trenutne clanove nego i za nove ljude  trebat ce im informacije gdje smo, kako do nas i kad se sastajemo
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 27 pro, 2007 2:46 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
...Idem zmisliti neki dizajn pa budete vidjeli kaj ja mislim da je najbolje za nas... Molila bih neke slikice brodova, planeta, likova... cozmika@gmail.comKASNIJE DODAH: Napravila sam jednostavan dizajn i ubacila unos vijesti probavam na serveru i ok radi... Samo treba srediti dizajn i stvar šljaka i ako vođe žele to staviti - super, ako ne - a jbga, imat ćemo ovaj dizajn i dalje...
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 27 pro, 2007 8:56 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Dizajn zgotovljen... Cijeli dan se je**em s tim ali gotov je... Još detalje trebam... Evo kako izgleda ( molim ocjene ) http://i269.photobucket.com/albums/jj41 ... og/sve.jpgP.S. Malo je slika zdrmana u uploadu
|
| pet 28 pro, 2007 2:55 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
daj ponovo uploadaj sliku  koliko lako se dodaju vijesti? Da li ih moze dodavati i netko tko nije web master? jel nuzno da stranica bude tako uska? vrh stranice mi se svidja jel moze ikako lcarsican izgled? (ili bar naznake istog?)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 28 pro, 2007 4:59 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Vjesti se lako dodaju, mogu se kreirati useri koji dodaju vijesti (i to prema privilegijama  ) Je Drago mi je ćuti Ima lcarsa... http://i269.photobucket.com/albums/jj41 ... /sve-1.jpghttp://i269.photobucket.com/albums/jj41 ... g/sv1e.jpg
|
| pet 28 pro, 2007 11:00 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ovaj je vec puno bolji no opet mi fale neke stvari.. kao da mi je taj skin nekako prazan bez skoro ijedne opcije...
| pet 28 pro, 2007 11:53 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Pa treba dodati neke detalje, to se može s vremenom... Onda... Jel se stavlja ovo ili ne?
|
| pet 28 pro, 2007 12:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
bit ce nesto od ovoga! @Ezri -poslao sam ti mail sa savjetima, pa sad eto cekam da vidm ocel bit kaj od njih  ...i sjetio sam se da fali jos jedan VELIKI gumb "kako do nas!"
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 28 pro, 2007 2:13 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
OK ideja...ali mala primjedba....možda je bez veze, ali zakaj NX-01? Previše je postova ovdje potrošeno na kanon-nonkanon temu da bi baš taj brod bio u zaglavlju....IMHO, ako već MORA biti ijedan, onda stavi neki koji je po SVAČIJEM kanonu, pa makar Defiant....
| pet 28 pro, 2007 2:52 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Nađi mi bolju sliku nekog broda i stavljam...
|
| pet 28 pro, 2007 3:57 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Picard je napisao/la: OK ideja...ali mala primjedba....možda je bez veze, ali zakaj NX-01? Previše je postova ovdje potrošeno na kanon-nonkanon temu da bi baš taj brod bio u zaglavlju....IMHO, ako već MORA biti ijedan, onda stavi neki koji je po SVAČIJEM kanonu, pa makar Defiant.... Da, možda slika zemlje sa one strane gdje se vidi oznaćena Hrvatska a iznad podebljano "U.S.S.CROATIA"... U orbiti neki brod....
| pet 28 pro, 2007 4:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Stranica treba definitivno biti neutralna, tj da bude zajednicka i da ima veze sa udrugom a ne sa pojedinim brodovima rasama itd... 
| pet 28 pro, 2007 5:36 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Ma nije bit brodova, rasa... treba neka grafika... Nije bitno koji je brod, glavno da je kvalitetna slika, ako se mene pita
|
| pet 28 pro, 2007 6:22 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ezri je napisao/la: Ma nije bit brodova, rasa... treba neka grafika... Nije bitno koji je brod, glavno da je kvalitetna slika, ako se mene pita apsolutno. gore moze biti i onaj shuttle iz TOSa, ako dobro izgleda.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 28 pro, 2007 7:40 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Jel se to može uplodatai na server da se isproba...Naravno u svom folderu...? Btw. Treba doraditi Picarda, ne paše ovakav... http://i18.tinypic.com/85408bn.png
|
| pet 28 pro, 2007 8:24 pm |
|
 |
|