Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Re: bible code i skeptici
Sto se mene tice, slucajnost.... Isto kao i Nostradamus...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
....Hm.... Pa, ako se potrudimo, vjerujem da bi u Emmanueli pronašli "tajne" kodove koji će nam objasniti zašto se svako malo pojavi dežurni predvidilac odnosno postvidilac koji apsolutno SVE ZNA, odnosno može pročitati iz raznoraznih redaka.... A da im posudimo grah, možda bolje čitaju iz njega? Mrmlj.....Grrrrrr....
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
Picard je napisao/la:
....Hm.... Pa, ako se potrudimo, vjerujem da bi u Emmanueli pronašli "tajne" kodove koji će nam objasniti zašto se svako malo pojavi dežurni predvidilac odnosno postvidilac koji apsolutno SVE ZNA, odnosno može pročitati iz raznoraznih redaka.... A da im posudimo grah, možda bolje čitaju iz njega? Mrmlj.....Grrrrrr....
Cuj ovo s grahom uz dodatak suhog mesa i kiselog kupusa ne zvuci ni tako lose.... mljac....!
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Moja stara je procitala prvi i drugi dio te knjige, fora stvari se nalaze tamo no ja mislim na onu recenicu iz boolshita ono sto trazis uvijek nadzes. Npr kako da trazim nesto za sto neznam, pa mi sigurno nece nis znacit... no opet sve je moguce...
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
neki možda ne vjeruju u to...ali ako je Biblija nazvana d knjigom, ako je se bolje prouči (s idejom otvorenosti prema novom i novim idejama za one koji nisu vjernici, a s razumjevanjem za one koji jesu) može se uočiti da je primjenjiva na različita doba ljudske povijesti i da ima za svaku situaciju nešto. ona nije isključivo pisana kao vodič kroz katoličanstvo, nego je ipak kompleksnija.
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
modesty blaise je napisao/la:
ona nije isključivo pisana kao vodič kroz katoličanstvo, nego je ipak kompleksnija.
ona je napisana kao vodic kroz zivot... i zato je primjenjiva na razlicita doba... kao sto ce i savjeti iz cosma biti primjenivi za 50 godina...
sto ti je savjet opcenitiji to ce biti dugovjecniji
budi dobar prema bliznjima, ne ubij, nemoj varati partnera...
ali eto neke stvari ipak nisu prosle test vremena... npr. jedan od savjeta je da mozes zenu (ili kcer... nisam siguran) zamjeniti za toliko i toliko svinja (ili je bilo krava)... cisto sumnjam da je to danas primjenjivo
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.