| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Milijun razloga zašto nabosti Wesleya Crushera na kolac?
Wesley je zakon! ...njemu sam se bar mogao nasmijati...
| uto 04 ruj, 2007 10:29 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
hmm.. cudno.. a decec je sve to ozbiljno radil ..i tako ga i Picard dozivljava ..a za te' je komedijas..neznam...ak te cuje @T'grel naj*a si...! Pozdrav Kontradjiri 8

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 04 ruj, 2007 2:06 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
wizli je jedan iritantni mali prcek. mrzim ga zbog njegove frizure, rumenih obraza, pederske uniforme i prepotentnih preglumljenih spika... najgore od svega... Kira (koja mi je takoder iritantna, ali malo manje i na drugaciji nacin) ima u prvoj sezoni DS9 istu frizuru ko wizli!!! (oni su to namjerno...  )
| pet 21 ruj, 2007 11:27 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Kiru ne bi nabola na kolac...pa samo ima PMS svaki dan i to joj je jedini grijeh...dok s druge strane onaj mali iritantni85698z75p0izhkuhjkotz
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 21 ruj, 2007 11:30 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
E, ima li neki lik koji vama NE IDE na živce? Oko Wesleya bi se čak i složio i to zbog istih razloga koje je naveo Buco, ali ovdje ste spomenuli toliko likova da moram postaviti jedno pitanje: Zašto uopće gladate ST? Da bi se nervirali?
| uto 27 stu, 2007 2:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm, i ja se to pitam... ...svaki lika je poseban na svoj način... ...neki nam malo draži, neki malo omrženiji, no bez jednih i drugih ST nebi bio ono što jest... 
| uto 27 stu, 2007 3:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Picard je napisao/la: E, ima li neki lik koji vama NE IDE na živce? Oko Wesleya bi se čak i složio i to zbog istih razloga koje je naveo Buco, ali ovdje ste spomenuli toliko likova da moram postaviti jedno pitanje: Zašto uopće gladate ST? Da bi se nervirali? pa ne mora nam se sve iz STa svidjeti... svako ima nesto sto ga smeta... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 27 stu, 2007 3:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Picard je napisao/la: E, ima li neki lik koji vama NE IDE na živce? Oko Wesleya bi se čak i složio i to zbog istih razloga koje je naveo Buco, ali ovdje ste spomenuli toliko likova da moram postaviti jedno pitanje: Zašto uopće gladate ST? Da bi se nervirali? i ja se ponekad to zapitam. meni je jedino doticni Wesley bas iritantan. naravno, smatram da ima bolje i losije odrađenih likova, i neki mi se sivđaju vise od drugih, ali bas da bih koristio rijeci poput "nemogu smisliti" to nikako ne.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 27 stu, 2007 9:46 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
dosadan,pametuje(ala ja sam vunderkind,mislim pametan je al ipak  ),iritantan,mamina mujca ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 16 ožu, 2008 4:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
alien she je napisao/la: dosadan,pametuje(ala ja sam vunderkind,mislim pametan je al ipak  ),iritantan,mamina mujca ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ...ma nije mamis boy... ...samo takvu facu ima... 
| pon 17 ožu, 2008 11:25 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
alien she je napisao/la: dosadan,pametuje(ala ja sam vunderkind,mislim pametan je al ipak  ),iritantan,mamina mujca ](./images/smilies/eusa_wall.gif) mogu ga opisat u dvije riječi... dijete kreten
| pon 17 ožu, 2008 12:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ok, kreten sigurno nije, jer ima nadprosječnu inteligenciju... 
...cijene se djela i zasluge, a ne ono što kaže... 
| pon 17 ožu, 2008 12:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ok, kreten sigurno nije, jer ima nadprosječnu inteligenciju... 
...cijene se djela i zasluge, a ne ono što kaže...  Zaboravio si reć nerealno nadprosječnu inteligenciju... Ma de treba njega i njegovu staru stavit u shuttle, šuknit s broda i okinut jedan fotonski... Torpedo, čini život lakšim
| pon 17 ožu, 2008 12:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...zar ti misliš da ljudi za nekoliko stoljeća neće moći razviti toliku inteligenciju u tako ranoj dobi?
...pa lik (trenutno u seriji ima 17g)...
...pa imaš geekova po svijetu u tim godinama koliko hoćeš... 
| pon 17 ožu, 2008 12:29 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ovako u seriji da ali da sam ja u star treku , wesley bi mi bio dobar prijatelj (mislim da je taj lik lose obrađen i da su ga trebali napravit vise kao jakea siska ili cak nekakav nog karakter)
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 17 ožu, 2008 1:05 pm |
|
 |
|