| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
 Re: Izborna skupština 18.11. u 19 h
islim da za takve maloljetnicke udruge vrijede malo drugacija pravila, ali pravo zboris. Glasovanje bi trebalo omoguciti svim clanovima koji imaju osobnu iskaznicu. Isto vrijedi za iznosenje misljenja na skupstini.
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| čet 15 stu, 2007 4:58 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: Ezri je napisao/la: Ma ne vole to one, zapravo nitko od mojih prijatelja ne voli ST  a sto, mi iz udruge smo ti neprijatelji?  Ne niste. Vi ste zakon ljudi!
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 15 stu, 2007 5:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
hc... prvo pricas da bi trebalo dati mladjim clanovima da imaju pravo glasa jer kao oni su aktivniji itd. ... kao, sto ce nam granica u godinama i onda bubnes svoju granicu od 16 godina... zasto je 16 bolje od 18?  Jel ljudi sa 16 postaju pametniji? i argument da udruga sa pretezno maloljetnim clanova treba ukljuciti maloljetne clanove u odluke preko glasanja... da li onda vrtici trebaju dati klincima da odlucuju o svemu u vrticu (kad vec godine nisu vazne  ) 18 je po meni ok granica... no ako vecina punoljetnih clanova odluci sniziti granicu za glasanje.. onda ok, no... u zakonu o udrugama pise... Članstvo u udruzi
Članak 4.
(1) Svaka poslovno sposobna fizička osoba i pravna osoba može, pod jednakim uvjetima utvrđenim ovim Zakonom i statutom udruge, postati članom udruge.
(2) Osobe bez poslovne sposobnosti ili s ograničenom poslovnom sposobnošću mogu biti članovi udruge, ali bez prava odlučivanja u tijelima udruge. Način njihova sudjelovanja u radu tijela udruge uređuje se statutom udruge.e sad... neka mi netko kaze sto znaci da je osoba "poslovno sposobna fizička osoba"? Ako to znaci da je ossoba punoljetna onda nista od naseg smanjivanja granice za glasanje...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 15 stu, 2007 5:23 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ma to je ok da mi maloljetni nemamo glasa! 18 je zakon. Treba se znati red.
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 15 stu, 2007 5:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Chaky je napisao/la: e sad... neka mi netko kaze sto znaci da je osoba "poslovno sposobna fizička osoba"? znaci da je osoba pred zakonom poslovno sposobna-ima mogucnost dobivanja vlastitih primanja na svoje ime, i ima pravo sama odlucivati o tome. Što u nasem zakonu jest 18g.
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 15 stu, 2007 6:46 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Ja bih kandidirao i Suzanu Gracner za predsjednicu Udruge.
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| pet 16 stu, 2007 12:29 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Kontaktirao sam Suzanu. Bez premišljanja je rekla - ne. Dakle, ostajemo vi i ja. 
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| pet 16 stu, 2007 2:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Izborna skupština 18.11. u 20 h
za one koji nisu na mailing listi ili one koji rijetko provjeravaju svoj mail skupstina je u 20 h... a ne u 19 kako je prije bilo govoreno/pisano mapa ... kako do mjesta odrzavanja sastanka 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 17 stu, 2007 1:41 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: za one koji nisu na mailing listi ili one koji rijetko provjeravaju svoj mail ...uuuuuuuuu, da... sigurno su sad ovo vidjeli... Chaky je napisao/la: skupstina je u 20 h... a ne u 19 kako je prije bilo govoreno/pisano ...ok, što je utjecalo na promjenu termina radi kojeg sam ja popušio min. dva sata?? ...i tko preuzia odgovornost...? ...mislim nebrete se držati dogovora ni fucking 5 dana??
| ned 18 stu, 2007 8:53 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ok, što je utjecalo na promjenu termina radi kojeg sam ja popušio min. dva sata?? ...i tko preuzia odgovornost...? ...mislim nebrete se držati dogovora ni fucking 5 dana?? Znas onu: "HRT zadrzava pravo izmjene programa..." 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pon 19 stu, 2007 1:07 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ok, što je utjecalo na promjenu termina radi kojeg sam ja popušio min. dva sata?? ...i tko preuzia odgovornost...? ...mislim nebrete se držati dogovora ni fucking 5 dana?? pa jbga... nije do nas... sorry 

|
| pon 19 stu, 2007 1:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ok, što je utjecalo na promjenu termina radi kojeg sam ja popušio min. dva sata?? ...i tko preuzia odgovornost...? ...mislim nebrete se držati dogovora ni fucking 5 dana?? gle, zao mi je ...problema s prostorom uvijek imamo... no ipak si prezivio/odsluso skupstinu -svaka cast p.s. ovo mi dode taman kad sam htio napisat da se nadam da se nitko nije razocarao ili da je nesto previse nezadovoljan... da je sve bilo dobro.. 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 19 stu, 2007 1:31 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Chaky je napisao/la: za one koji nisu na mailing listi ili one koji rijetko provjeravaju svoj mail skupstina je u 20 h... a ne u 19 kako je prije bilo govoreno/pisano mapa ... kako do mjesta odrzavanja sastanka  Srecom pa si stavio kartu!? Trebao si ju sad staviti.. 
| pon 19 stu, 2007 2:12 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
ČAROBNJAK je napisao/la: Trebao si ju sad staviti..  ne kuzim... stvaio sam je na vrijeme ili prekasno?

|
| pon 19 stu, 2007 2:16 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
| pon 19 stu, 2007 2:20 am |
|
 |
|