| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Fedcon 2008
Prije tjedan dana odrzavala se najveca ST konvecija u Europi: FEDCON. http://www.fedcon.de/index_en.phpVidio sam da su imali za goste hrpu glumaca iz ST. Dakle za godinu dana ce se opet odrzati ta konvencija. I ja bih rado otisao na nju - iako jos ne znam ni kako doci tamo i ni koliko bi me takvo sto kostalo. Vidim da je cijena upada 75 eura (najjeftinija karta). Sad bi jos trebao saznati cijene prijevoza i cijene hotela (i da li se uopce mora spavati u hotelima... vjerojatno mora no ne skodi pitati  ). Toj cifri bi jos trebao dodati cijenu klope i ponesto eura za ST stvarcice koje bi tamo kupio i onda bi znao otprilike koliko bi me sve to kostalo... i koje su mi sanse da odem na takvo sto. Kao trekker bi trebao otici bar jednom na pravu punokrvnu ST konvenciju. (Nesto slicno kao sto muslimani trebaju jednom u zivotu otici u Meku  ) E sad... da li netko od vas na forumu zna nekaj vise o cijenama (mozda ste vec sami gledali ili ste cak vec i bili) i da li ima jos ljudi zaintersiranih za takvo putovanje?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 29 svi, 2006 7:26 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
za mene već znaš da sam zainteresirana za svako putovanje
reko si da je to u njemačkoj, jel tak? reci di točno i raspitam se o cijenama kod frendice iz njemačke 
_________________ njanjanja
|
| pon 29 svi, 2006 7:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
grad Fulda... gdje god da je to
edit:
nasao sam
http://en.wikipedia.org/wiki/Fulda
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 29 svi, 2006 8:11 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Ja sam za 
| pon 29 svi, 2006 8:15 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Ja sam računao da je negdje deluxe posjet konferenciji oko 12000 kuna (smještaj u njihovom hotelu, gold ulaznica, putovanje prvom klasom i sl.), ali mislim da bi se dalo skrpati nekakav posjet i za 3000-3500 kuna (nekakav grupni prijevoz autobusom i dvije noći u nekakvom pansionu te silver ulaznica sa većinom autograma i naravno hrana u vlastitom aranžmanu) i to sa silver ulaznicom što dobivaš posjetu većini zanimljivih i prosječnih stvari 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| pon 29 svi, 2006 9:48 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
a dal možeš kod njih spavat uokolo u vrećama za spavanje kao na našim konovima? 
|
| pon 29 svi, 2006 10:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa zasto si racunao deluxe posjet... pa kaj ti je vazno da tamo putujes 1. klasom, da si u njihovom hotelu, pa onda i ti potpisi i sl.
ja bi cisto htio doci tamo za sto manje para... tak da nekaj ostane i za kupovanje gadgeta i sl. ti potpisi me i ne zanimaju ... osim ako nije od Picarda ili Date...  a vidim da se moze i pojedinacno kupiti potpis

|
| pon 29 svi, 2006 10:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sto manje para a vise muzike. 
| pon 29 svi, 2006 10:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Chaky je napisao/la: grad Fulda... gdje god da je to 
hehe sad vidim da ce tamo prije Svjetskog Prvenstva (4. lipanj) mozda igrati Hrvatska nogometna reprezenatcija
trebali bi igrati neku prijateljsku protiv momcadi hrvatskih igraca koji nisu u reprezentaciji
ipak nije to neki full nepoznati grad 

|
| pon 29 svi, 2006 11:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Javio mi se Jelak da je saznao da se sljedeca konvencija odrzava u Bonnu, da je upad sljedece godine 85 eura (najjeftinija ulaznica)... i rekao je da ce sljedeci cetvrtak napraviti malu prezentaciju (ne u powerpointu  ) koliko bi nas otprilike citav put kostao i kako bi to izgledalo... pa ako koga bude zanimalo neka svrati u cetvrtak u udrugu

|
| sub 03 lip, 2006 8:34 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Kewl...ja sam za  )
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| sub 03 lip, 2006 10:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja bih isto vjerojatno isao... sta se nisi sjetio na to prije 3 tjedna, mozda bi isli i ove godine 
|
| sub 03 lip, 2006 11:00 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
ti bi vjerojatno isao... ja nebi ni pod razno... meni ce bas trebat godina dana do sljedece konvencije da polako skupim lovu za to putovanje

|
| sub 03 lip, 2006 11:28 pm |
|
 |
|
Counselor
|
aj em in 
|
| ned 04 lip, 2006 12:06 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 08 tra, 2006 12:18 pm Postovi: 180 Lokacija: USS Pridelands (NCC-74622)
|
Kako sam jednostavno znao na koje ljude mogu računat za ovo putovanje 
_________________ Don't use the force. Use a hammer!
|
| pon 05 lip, 2006 9:31 pm |
|
 |
|