| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Heroes moci
Ja bi najradije Hirovu. Mislim da s njom najvise moze napraviti (npr. zaustavi vrijeme pa zaviruje curama pod suknju). Inace ta fora da zaustavim vrijeme mi je pala na pamet i prije nego sam gledao Heroese
Stavio sam moci od svih kojih sam se mogao sjetiti, vjerojatno sam zaboravio nekoga. Petera i Sylara nisam stavio jer oni mogu uzet bilo ciju moc
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 15 lis, 2007 11:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Heroes moci
MacGyver je napisao/la: Ja bi najradije Hirovu. Mislim da s njom najvise moze napraviti (npr. zaustavi vrijeme pa zaviruje curama pod suknju). Da se nadovezem na tvoj post - nije mi neka fora zavirivanje pod suknje... znam sta se tamo nalazi. Biram citanje misli  Hirove moci isto nisu lose, a i regeneracija, izmjena percepcije, nevidljivost i letenje bi ponekad isto dobro dosle. Radioaktivnost, podvojenje licnosti i predobar sluh mi djeluju vise kao prokletstva nego kao pozitivne stvari.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 16 lis, 2007 1:27 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...definitivno letenje... ...to mi je san od malih nogu...
| uto 16 lis, 2007 2:39 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ja bih sve u kompletu pa da budem k'o Q. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 16 lis, 2007 9:46 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ne može se glasati 2 put ja bih htjela ovo zaustavljanje vremena i teleportacija, za to sam i glasala, a i ovo brzo učenje. to mi sve sad jako treba. ali, zadovoljila bih se i teleportacijom.  ovo s oživljavanjem mi je spuki. jeste gledali pet cemetery? što da se tako što dogodi?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 17 lis, 2007 2:37 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Gledao Pet Cemetery prije 10ak godina, mogao bih i ponovo. Muzika od Ramonesa u pozadini (posebno dojmljivo u sceni s kamionom) Heroesi su drugi "setting" pa se tako nesto kod njih vjerojatno nece dogoditi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 17 lis, 2007 12:47 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
aaaaa! ramonesi! ja ih jednostavno obožavam. puštat će ih intenzivnije ovih dana pred halovin. možda i stave film. za vikend ima neki treš wannabe punk mjuzikl. http://youtube.com/watch?v=8TR85UmYEyw
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 17 lis, 2007 1:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
TerNek je napisao/la: Ja bih sve u kompletu pa da budem k'o Q.  ...ti si onda poput Sylera... ...taj lik skuplja moći... ...nisi gledao seriju, zar ne? ... (ne možeš biti Q)
| sri 17 lis, 2007 1:53 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
obožavam tu seriju  nekak mi se najviše dopada hirova moć ali i isaacova,murjakova i claireina
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 09 ožu, 2008 7:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
alien she je napisao/la: obožavam tu seriju  nekak mi se najviše dopada hirova moć ali i isaacova,murjakova i claireina ...ček, ček nisi još sve vidjela... ...ima i drugih koje bi ti se mogle više svidjeti... 
| pon 10 ožu, 2008 4:36 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Hiro ftw. definitivno. jos od X-mena se palim na takve stvari.  al' fakat, to mi je ono, najbolja zamisliva stvar. cak bi rađe imao i samo to nego sve skupa. onako, super faca si, a opet nije nesto fizicki (supersnaga, regeneracija i te stvari me ne zanimaju uopce, dapace, cak su mi nekako i odbojne) ali ovo, vrijeme, teleportacija, ma cisto neka apstrakcija... uzvisene moci... joj... !!! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 10 ožu, 2008 2:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
U biti pomocu Hirove moci mozete dobiti efekte dosta drugih moci... npr. ako hocete letiti, teleportirate se u zrak, padate neko vrijeme (nije isto kao letenje, ali slicno) pa se ponovo teleportirate na zemlju. Ako hocete letiti da negdje brzo dodjete ili prolaziti kroz zidove da dodjete na neko nedostupno mjesto, samo se teleportirate tamo. Ako vam treba brzo ucenje da naucite za neki ispit, samo zaustavite vrijeme, potrazite odgovore u nekoj knjizi i ispunite... Ako zelite biti nevidljivi da zbrisete nekome ili se sakrijete od nekog, samo zaustavite vrijeme i odete sto dalje moguce od njega...
Uglavnom, teleportacija mi cak i nije tolko bitna, ali ovo zaustavljanje vremena bi bila uzasno cool stvar... Vec prije dosta godina sam pomislio da bi to bilo super imati, puno prije nego su Heroesi postojali
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 11 ožu, 2008 12:02 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Npr, na ispitu ti postave pitanje... ...zamrzneš vrijeme , u međuvremenu si pogledaš u bilježnicu... ...i ispadne sve dobro :):)
| uto 11 ožu, 2008 12:53 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja bih bila kao Nikki.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 30 svi, 2010 11:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hrčak je napisao/la: Ja bih bila kao Nikki. onda definitivno moja sreca lezi u mocima crnca koji prolazi kroz zid 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sub 19 lip, 2010 2:22 am |
|
 |
|