| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Utrka oko opatijskog trga
Znam tko je on! Vidjela sam ga.
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 03 lis, 2007 10:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ezri je napisao/la: Znam tko je on! Vidjela sam ga. Hmm... ocito ja tebe onda nisam vidio  Ona cura za koju sam te mozda zamjenio nema bas viska kila.... ili si anoreksicna ili sta vec pa ti svi izgledaju mrsaviji od tebe..... ja imam skoro trocifreni broj kila  Lil'Mee je napisao/la: ja mislim da bi ezri smlavila cvičeka nije sve u veličini, bitna je i tehnika  Ocito bi, vec sam rekao da bi mi bilo bad uzvratiti udarac 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 03 lis, 2007 11:32 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Mr.bobo je napisao/la: General Chang je napisao/la: Nece biti utrke oko opatijskog trga !!!
Predsjednik M.O. Pongracevo....... ...zašto? ...objašnjenje bi molio... Zato jer ja tako kazem !
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| čet 04 lis, 2007 12:07 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...bojiš li se da bi te TedDea pobijedila??
| čet 04 lis, 2007 2:17 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ja u tom ne sudjelujem 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 04 lis, 2007 4:40 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
A shit... Sutra pišem povijest pa nemrem ni ovaj četvrtak doći... Bloody history...grrrrr
|
| čet 04 lis, 2007 4:58 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"A shit... Sutra pišem povijest pa nemrem ni ovaj četvrtak doći..." Hmm.. neznam ja to meni mirisi na izgovor ...za nedolazak !?  Jel joj virujete vi ostali sudionici...? Pozdrav Garakova 88

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 04 lis, 2007 6:23 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Je ziher bi izbjegavala... Jedva čekam da nađem vremena da ponovo dođem...
Zašto ti ne dođeš ( a komentiraš druge)???
|
| čet 04 lis, 2007 6:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..Zašto ti ne dođeš ( a komentiraš druge)???.." Pa da san iz Zagorja ja bi dosa ali... nisan.. a i iskreno nisam bas za trcat neki ...pa je bolje da se ne guran di mi ni misto .! Poslije da moran mamu ispricnicu trazit da se opravdan...ee..! A komentiranje , pa moras puku ukazat na moguce "cudne pojave" ! Pozdrav B.Suseca 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 04 lis, 2007 7:01 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Bilo je dosta zanimacije u klubu pa nitko nije ni pomišljao na trčanje. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 05 lis, 2007 1:00 am |
|
 |
|