| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Borilačke vještine
Da li je to neka mistična sila ili iskorištavanje ljudkog tijela do zadnjih granica? Da li se tu radi samo o razbijanju cigli ili leprsanja okolo i pentranju po zidovima?
| uto 27 vel, 2007 1:21 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja sam tokom emisije samo 2 puta okrenuo glavu u smjeru TVa veceras... nije bila bas neka tema koja me zanima
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 27 vel, 2007 1:46 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Zanimljivo...
Mozda covjek postane ssj 
| uto 27 vel, 2007 10:29 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Dobijes bradu kao u Kill Bill-u. 
| uto 27 vel, 2007 12:18 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ja sam nekad trenira "budokai" , sudjelova u pripremi nasih takmicara za "ful kontakt" borbe , i u kondicionim dijelu i kao sparing partner .. Iskreno receno ja ne vidim nista "misticno" ni na "rubu znanosti" u tome !??
A i dobra priprema , bar za pocetak, je opca tuca u diskoteti jer tu nema planiranih napada i i broja napadaca i neznas s cim ce te napast .. itd..itd..!!!!
Po mom misljenu , da ponovim , neznam sto se to Kresi dogadja da pravi tako "cudne" emisije koje sa znanoscu nemaju bas puno veze ... !!
Moga je platit dvociji trojici da izaovu tucu u nekom "omiljenom" "Zagorskom" kaficu i to snimit i ima bi uvijerljiviju emisiju o borilackim vjestinama ..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 27 vel, 2007 2:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nije mi bila nesto ta tema jucer.
zaspo sam na pola emisije 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 27 vel, 2007 4:14 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kak nema nikaj misticno u borilackim vjestinama... pa kak ona skvadra iz "Crouching tiger hidden dragon" seta po drvecu? ha?

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 27 vel, 2007 4:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ili kako je u Kill Billu lik sa bradom skocio na mac. 
| sri 28 vel, 2007 1:10 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Već neko vrijeme gotovo uvijek zaspim uz NRZ, kakva god tema bila. O ovoj temi preporučujem Discoveryev dokumentarac "Ekstremne borilačke vještine" izašao je u nakladi Jutarnjeg lista pretprošle godine i odličan je, traje sat i 45 min.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 23 tra, 2007 1:09 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..pa kak ona skvadra iz "Crouching tiger hidden dragon" seta po drvecu? ha? ..."
@Chaky mora da su scenaristi gledali NG o "bicima" iz centralno africkih prasuma ...  .. a posto kazu da imamo veze s njima ..uza familija...  onda .. ce to bit...vijerojatno razlog da mogu setat po drvecu ..

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 23 tra, 2007 1:03 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: pon 21 svi, 2007 5:21 pm Postovi: 11 Lokacija: Sunčev sustav, Zemlja, Euroazija, Europa, Balkanski poluotok, Hrvatska frakcija, Zagreb, trnje...
|
 Re: Borilačke vještine
Shadowmaster je napisao/la: Da li je to neka mistična sila ili iskorištavanje ljudkog tijela do zadnjih granica? Da li se tu radi samo o razbijanju cigli ili leprsanja okolo i pentranju po zidovima?
To je usredotočenje uma u sam duh, te kontrola tijela kako bi tijelo pratilo sve. Um se oslobađa od ovoga svijeta, te je usredotoćen ka cilju za subjektivno dobro, te zboig toga tijelo uz mentalnu kontrolu uma uspjeva izvoditi svakojaka čudesa...
|
| pon 21 svi, 2007 5:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Što je onda ovo:
http://www.dumpalink.com/videos/Martial ... -e0e8.html
Ja mislim da je sve namješteno bilo na pocetku...
| pet 01 lip, 2007 12:10 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Borilačke vještine
kako ja prakticiram borilacke vijestine( stickfight i karate)mogu reci da to nije zabava ili rekreacija. To je stil zivota. Isto kao sto vegetarijanci ne jedu meso ili isto kao sto slikari svaki dan slikaju ili pisci svaki dan pisu ili svecenici posvecuju svoj zivot Bogu tako i borilacke vijestine zahtjevaju jedan stil zivota u kojem ili radis ili ne radis. I da to je puno vise od razbijanja cigli i leprsanju uokolo po zidovima ili sta vec tvrdite.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 15 srp, 2007 11:37 am |
|
 |
|