| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jako se teško bilo odlučiti , no zblja me rastužila reakcija Shrana i Talas...
...ostale stvari sam očekivao... da će tako završiti ,no kad je Talas preminula... hm... to me iznenadilo i rastužilo...
| sri 28 ožu, 2007 10:29 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
koliko ljudi toliko "trenutka" zala ili srece..no... zalijmo "tugu" za voljenima casom dobrog soka......i idemo dalje .. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 28 ožu, 2007 12:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 28 ožu, 2007 1:39 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
svakako 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 29 ožu, 2007 1:49 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Najpotresniji događaj u Ent-u
ja mislim da je to elizabeth koja umire. Pa zamislite samo Nakon što su izvukli svoju kcer iz ruku Terre Prime, Trip i T'Pol saznaju da je dijete osudeno na smrt zbog pogrešno provedenog postupka kloniranja koji je doveo do genetskih oštecenja. T'Pol je nazvala dijete Elizabeth, cime je silno dirnula Tripa, no njezin pokušaj da na neki nacin održi živim sjecanje na Tripovu sestru nije uspio, dijetre je uskoro umrlo, ostavljajuci i Tripa i T'Pol neutješne.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 14 srp, 2007 12:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Nakon onolko "tijesenja" mogli su i sami stogod ucinit !?  ..mislin zvuci grubo aj je fakat ... A tu in je Floks [ po nasi] da nesto iskemija ko triba pripomoc...a steta sto nismo blizi i mi bi sigurno zapeli da pomognemo drugar'ci T'pol ak bi se to trazilo ... Pozdrav Virtualna 3 P.S. nemoj samo tako sto srceparajuce ubacit u svoj scenarij , propa bi odma .. kak je @max reka , daj neku zezanciju da skrenes ljude , poglede , od "scenografije" i neefekata buduceg uradka .... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 14 srp, 2007 3:58 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
xindi attack
| sub 14 srp, 2007 4:33 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Osin sta je jedan o komicnijih u ST serijalu bia je i "potresan" na neki nacin , kad je Trip zatrudnija a T'pol ga pocela zezat ...ajme ...ni mu bila laka ...."potresno" mora se priznat ! Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 14 srp, 2007 6:13 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
on je legenda. uvijek bi upado u nekakve cudne situacije ali je bio jedna od svijetli tocki Ent-a.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 14 srp, 2007 7:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Re:
Chaky je napisao/la: i btw. Enterprise ne prica o ubermoralu... samo TNG  i TOS... kod ostalih se to vise manje izgubilo u prijevodu na jezik "specijalnih efekata"
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 15 srp, 2007 3:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Za mene definitivno Xindi napad. Mislim da bi se i kloniranje Tripa moglo svrstati u ovu kategoriju. Pogotovo kad je morao umrijeti da bi spasio pravog Tripa.
| uto 21 kol, 2007 7:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
neznam, mene taj cijeli Xindi napad i nije toliko potresao. bilo je, recimo, potresnije gledati kako se Trip nosi sa osobnim gubitkom koji je pretrpio u tom napadu.
definitivno najpotresniji trenutak je kraj Terra Prime-a. to je bilo nekako duboko na osobnoj razini, dobro odglumljeno, a male bebe uvijek upale kad treba dosegnuti do publike.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 22 kol, 2007 4:56 pm |
|
 |
|
Captain
|
Meni je daj dio sa bebom i cijeli zavrsetak Enterprisea prilicno bezveze. Pocetak i kraj (ne, ne mislim na zadnju epizodu) mi se ne dopadaju, sredina ima odlicne trenutke, s time da opet Affliction / Divergence cliff smatram potpuno nepotrebnim. Cudno kako fali Tripovo ubijanje, mozda ima veze sa time da bobo ignorira tu epizodu?  Mada meni osobno nije losa. Ionako su sami rekli da je Terra Prime kraj Enterprisea, a TaTV hommage neprekidnom emitiranju od 18 godina. Najjace su mi kritike epizodi zbog cijelog build-upa ka Archerovom govoru kojeg uopce ne vidimo. IMO, to je bio i cijeli smisao epizode, govor je najmanje vazan. Izrecitirao bi par spektakularnih recenica, svi bi se zamislili, yadi yada kraj. Eto, zanio se malo i skrenuo sa teme. Carry on 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sri 22 kol, 2007 7:38 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Glas za uništenje Zemljice nam drage ali ipak kad mi je umro ( njami  ) Trip. skoro sam pustila suzu  
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 22 kol, 2007 8:25 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Meni je najvaznije da T'pol ni staradala ! A Archerov govor pa bilo je jos nadobudnih govora flotinih kapetana ..cudnih svrsetaka ....[ bolje neocekivanih] ......pa sto ..... !? Pozdrav The end

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 22 kol, 2007 8:44 pm |
|
 |
|