|
Sada je: pet 17 tra, 2026 8:13 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dobro, gdje su više slike s kona? Nikako ih vidjet... Nadam se da nečekam Godota.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 28 tra, 2007 9:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
evo ponesto slika:
Misak i trekkeri (tak sam zakon ispao ovdje  )
warser u trek uniformi i trekker u jedi obleci
darth TDA i darth Vader (iliti Bojan)
Survivorska pobjednicka ekipa na djelu - jos jedno svaka cast decki
Plavo je in
gatam buducnost el presidenteu ... nije mu se svidjelu kad sam mu rekao da ce ga uskoro smjeniti

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 29 tra, 2007 2:27 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
http://www.findmoreinfo.com/USSCROATIA/ ... iIstok.pps
S gornjeg linka možete skinuti moje predavanje sa Sferakona 2007. I to opet zahvaljujući Cvičeku! Živio Cviček i njegov web!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 29 tra, 2007 7:04 pm |
|
 |
|
Trekkie
|
haj, evo moj prvi post na ovom forumu, mah svima  ,meni je na sferakonu bilo sasvim o.k.,makar sam sudjelovala sa curama sa nakita snova obukla sam svoju uniformicu mijauuu,eto to je već gušt! samo se mora priznati da je upad bio preskup, a reklama nepostojeća,bar su mogli naljepiti koji plakat po gradu.ovako je to više izgledalo ko klupsko druženje.šteta jer trebalo bi asimilirati  više ljudi.
|
| sub 05 svi, 2007 8:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
A cuj ja nazalost nisam bio u organizaciji ali poznajem organizatore. Nazalost njihov budzet za reklame je bio jako mali pa su odlucili ljude koji su bili prosle godine obavjestiti postom i u medijima objaviti par priloga koje iskreno ni ja nisam uspio vidjeti. Ferovci su ove godine imali skroz besplatan upad, a cijena karte je ocito ostala ista sa popustom za udruge koje su imale štand tamo. Uglavnom uvijek ti se oglas svodi na isto, koga god znas da ga sferakon interesira pozoves ga usmenim putem i stvar rijesena. 
| ned 06 svi, 2007 12:49 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
annika_cat je napisao/la: haj, evo moj prvi post na ovom forumu, mah svima
eto da ja pocnem seriju pozdrava
pozdrav! dobro dosla... pocackaj po forum, nauci nesto o treku, nauci nesto o nama, pogledaj zoff i nacudi se, nasmij se.... i pridruzi nam se u raspravama i jos bolje... zapocni neku novu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 06 svi, 2007 2:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
vecernjakova snimka Sferakona
http://www.vecernji.hr/newsroom/culture/806156/index.do
(na toj stranici sa desne strane imate link na reportazu sa Sferakona)
imate TDu odmah na pocetku... mene kao gataru  i opet mene kao seljaČinu dok smo slikali sa Mišakom (i to 2x  )
a i pricaju ponesto o Sferakonu 

|
| sub 19 svi, 2007 3:18 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Čak sam se na klupskom kompu našao nekoliko lijepih slika na kojima sam.
|
| sub 19 svi, 2007 8:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|