Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
modesty blaise je napisao/la:
mislim da će za 10 godina svako dijete imati P.J.-a
on će zamjenit Play Station 6. kad se pojavi P.J. nitko se više neće htjeti igrati sa PS-om.
...a nije li 10 godina u budučnosti malo prerano za takve stvari?? ...ne vjerujem da će se puno mentalitet ljudi promijeniti...
...ali u svaku ruku bilo bi dobro da ga svatko ima... ...nekim ljudima (meni) treba nekog s da ga podsjeti na nešto s vremena na vrijeme...
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Ja bi recimo cekao da ga izume onda bi si ga poslao samom sebi u proslost, a paradox bi sprijecio tako da to nisam ja samom sebi poslao, vec sam ga samo poslao u proslost, a ja sam ga u proslosti slucajno nasao.
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Shadowmaster je napisao/la:
Ja bi recimo cekao da ga izume onda bi si ga poslao samom sebi u proslost, a paradox bi sprijecio tako da to nisam ja samom sebi poslao, vec sam ga samo poslao u proslost, a ja sam ga u proslosti slucajno nasao.
...ok ... ima slična šema u Quantum Leapu... ...malo je bilo zeznuto , onda su se dosjetili... te fore... ...i upalilo je... ...hmmm...
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Ja sam se te fore sjetio jos prije pomisli na paradox. To moze samo znaciti da sam ga vec jednom nasao ali sam ga morao ostaviti da nebude paradox, pa ga je mozda uzeo netko drugi i sada ima uspjesnu softwersku firmu.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Re: Djevojcica iz buducnosti
Ovo mi je jedna od najdražih serija a i prva sf koju sam gledala(očito). I dan danas se sjećam kako smo ju gledali u vrtiću prije spavanja. Uvodna pjesma je tako super i zarazna.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Obožavala sam ovu seriju. Čak su mi je roditelji morali snimati kad sam bila u školi ili vrtiću ne sjećam se više. Ali dugo sam imala snimljene epizode na VHS-u.
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
joj nikad čula za tu seriju
_________________ Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.