| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ma TDA i T'Grel su ti zapravo najvece dobrice u klubu
fascinira ih paralelnih svemir jer nikad nisu bili takvi pa im je to nekaj novo i zanimljivo 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 12 vel, 2007 2:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: ma TDA i T'Grel su ti zapravo najvece dobrice u klubu  fascinira ih paralelnih svemir jer nikad nisu bili takvi pa im je to nekaj novo i zanimljivo 
... ipak je to sveopće poznato...  ...
| pon 12 vel, 2007 2:34 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: Uniforme
1.Bolje bi se ja snašla u Terran Empire-u nego vi 2.Dvoumim se između onih uniformi iz TOS-a i ENT-a 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 08 srp, 2007 4:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TOS filmovi. prelegendarno. klasika nad klasikom. veca klasika od same klasike. uuu... (zasto stupid nova ne prikazuje i TOS filmove?!)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 09 srp, 2007 12:29 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a možda hoće... ...malo kasnije...
...njihove uniforme mi nisu baš nešto...
| pon 09 srp, 2007 12:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kako to mozes reci? one crvene?! pa to je prefekcija! joj, i jucer su se mogle vidjeti!!!
puno su mi bolje uniforme koje su manje vise iste za sve ljude, a ne da bude sve onako sareno. zato volim i one iz FCa pa na dalje. ali tos filmovi su i dalje nasjbolji.
|
| pon 09 srp, 2007 1:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...nekako si mi prekičaste, previše je detalja na njima... ...pa mi to sve zajedno u kombinaciji nije baš nešto...
| pon 09 srp, 2007 2:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja volim sareno... ali ne presareno zato je meni Voy uniforma najbolja... (valjda sam to vec negdje spomenuo na ovoj temi... ali ne skodi ponoviti)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 09 srp, 2007 11:16 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
najdraže su mi zapravo one iz star treka sa spockom i kirkom, a najbolje dizajnirane one iz enterprisea
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 10 srp, 2007 1:26 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
modesty blaise je napisao/la: najdraže su mi zapravo one iz star treka sa spockom i kirkom, a najbolje dizajnirane one iz enterprisea ...imamo slične majice u udruzi... ...hm, mogli bi ti poslati jednu... ...ako bi bili dobri... 
...i meni su uniforme Voyagera i enterprisa odlične...
| uto 10 srp, 2007 3:09 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
i meni su cudo na voyager- zapravo i imam jednu takvu, ali nosim one nove sive iz DS9
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 13 srp, 2007 3:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
daso je napisao/la: i meni su cudo na voyager- zapravo i imam jednu takvu, ali nosim one nove sive iz DS9 kolko tih uniformi ti to imas? 
|
| pet 13 srp, 2007 3:50 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pet, samo mi jos fali iz TOS-a + imam jos i svecane casnicke uniforme i radne tj za svaki dan.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 13 srp, 2007 3:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
daso je napisao/la: pet, samo mi jos fali iz TOS-a + imam jos i svecane casnicke uniforme i radne tj za svaki dan. aaa!!! odkud ti sve to?! ne, imam i bolje pitanje: kolko si to sve skupa platio?! (sad si mi narusio moj fanovski ponos  )
|
| pet 13 srp, 2007 3:55 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
posto imam osiguran krov nad glavom stednjom od deparca + posao koji imam i sve utrosim na uniforme. obicne su me sve dosle oko 200 KM( 800 KN)-ova a svecana me sama dosla 250 KM(1000 KN) +imam super prijateljicu koja radi kao krojacica i voli to raditi i osobito pazi na detalje. Samo mi fali dobra znacka.
|
| pet 13 srp, 2007 4:02 pm |
|
 |
|