| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Komentari na slike forumaša
Wildchild je napisao/la: HAH, ja znam KAK Miki izgleda!
A zapravo koga boli kok kak izgleda... Cure nemaju kok da ih boli.
|
| čet 23 kol, 2012 4:15 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Jedno je sigurno, fotka od Bliss savršeno je uhvatila njenu srž.
|
| pet 25 sij, 2013 3:47 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: Jedno je sigurno, fotka od Bliss savršeno je uhvatila njenu srž. Ti stvarno imaš nešto osobno protiv Bliss?
| pet 25 sij, 2013 4:12 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 31 srp, 2012 7:01 pm Postovi: 64 Lokacija: Zgb Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Koje si vrste?: Borg
|
najlakse se rugati..
|
| pet 25 sij, 2013 5:59 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Pa ja bih pohvalio kovrčavu kosu Al ono, fakat bi volio vidjet i lice
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 25 sij, 2013 6:43 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Pregledavajući slike, dosta postova nema slika. Možda bi admini mogli te postove maknut.., to je samo prijedlog...
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| ned 27 sij, 2013 8:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Illuvator je napisao/la: Pregledavajući slike, dosta postova nema slika. Možda bi admini mogli te postove maknut.., to je samo prijedlog... Ispravak: možda bi MODERATORI to mogli maknuti Ne da mi se pregledavati no pretpostavljam da smo tek naknadno razdvojili temu sa slikama i temu s komentarima. I da, koja je fora staviti pozadinu a ne i "naslovnicu"? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 27 sij, 2013 9:00 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Kad se samo sjetim da mi je ova tema priuštila jedan od najljepših trenutaka u životu.  Stvarno! 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 28 sij, 2013 1:16 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mimi Sky je napisao/la: Kad se samo sjetim da mi je ova tema priuštila jedan od najljepših trenutaka u životu.  Stvarno!  Aha, da "mimi fun club".... tko bi to zaboravio. 
| pon 28 sij, 2013 12:23 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: Kad se samo sjetim da mi je ova tema priuštila jedan od najljepših trenutaka u životu.  Stvarno!  Aha, da "mimi fun club".... tko bi to zaboravio. Haha...upravo tako
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 28 sij, 2013 1:45 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Sovereign X je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: Kad se samo sjetim da mi je ova tema priuštila jedan od najljepših trenutaka u životu.  Stvarno!  Aha, da "mimi fun club".... tko bi to zaboravio. Haha...upravo tako aha... čim se sjetim uključi mi se narcis mode... 
|
| pon 28 sij, 2013 6:22 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Mimi Sky je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Aha, da "mimi fun club".... tko bi to zaboravio. Haha...upravo tako aha... čim se sjetim uključi mi se narcis mode...  Svakome je dozvoljen narcis mode s vremena na vrijeme. 
| pon 28 sij, 2013 7:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ajme Wildchild 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 28 sij, 2013 8:48 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Wildchild...  ne znam se zadnji put tako nasmijala... 
|
| pon 28 sij, 2013 9:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: sub 04 vel, 2012 10:47 pm Postovi: 102 Spol: Muški Opis Stanja: Homeless Koje si vrste?: 1/2vilenjak
|
Sovereign X je napisao/la: Pa ja bih pohvalio kovrčavu kosu Al ono, fakat bi volio vidjet i lice FFN FTW FAP
| pon 28 sij, 2013 10:22 pm |
|
 |
|