|
Sada je: sub 08 kol, 2026 12:52 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Godišnja doba
Danas je bilo za kratke rukave... 
| sri 02 stu, 2011 3:38 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Eh, lako vama tam na moru Tam temperatura padne ispod 10 stupnjeva svake prijestupne, a tu zna bit i -10 po par dana
No najveći problem je prekomjerna vlaga, jer višak nje preko ljeta uzrokoju sparinu, a preko zime da bude extra uber hladno
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 02 stu, 2011 4:06 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jao, za ovo doba godine ovo je prestrašno...toplo ljudi toplo!!!!!!!!!! 
| sri 02 stu, 2011 4:34 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
pahuljica je napisao/la: jao, za ovo doba godine ovo je prestrašno...toplo ljudi toplo!!!!!!!!!! Možda u Rijeci jest, al u Zagrebu definitivno nije toplo!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 02 stu, 2011 5:08 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Sov ne voli vlagu khnj khnj 
|
| sri 02 stu, 2011 6:05 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Miki je napisao/la: Sov ne voli vlagu khnj khnj Ja sam mislio da ne trebam specificirat da se radi o vlagi u zraku

|
| sri 02 stu, 2011 6:14 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
eh Sov, trebao si biti na Kampusu danas u podne...bilo je mnogo studentica kojima je bilo jako vruće... 
| sri 02 stu, 2011 7:57 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Sovereign X je napisao/la: Eh, lako vama tam na moru Tam temperatura padne ispod 10 stupnjeva svake prijestupne, a tu zna bit i -10 po par dana In your dreams, babe!
 |
| Šalim se, Sov! To znači da T nikad nisu tako niske. |
| sri 02 stu, 2011 8:45 pm |
|
 |
|
Overlord
|
pahuljica je napisao/la: eh Sov, trebao si biti na Kampusu danas u podne...bilo je mnogo studentica kojima je bilo jako vruće... Eh, vjerujem da bi bilo lijepo. Al našao sam si jednu studenticu već tak da mi je svejedno
@Spet: Znam da 'T' nisu nikad tako niske, ja sam samo karikirao

|
| sri 02 stu, 2011 9:37 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Fakat, kaj je tak vruće u Rijeci? Kod mene sunca nema danima  Samo mawgluh i awblutzi.
|
| sri 02 stu, 2011 11:10 pm |
|
 |
|
fluffy
|
jep, u podne, jedan je baš bilo toplo gore na Trsatu 
| sri 02 stu, 2011 11:24 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
pahuljica je napisao/la: jao, za ovo doba godine ovo je prestrašno...toplo ljudi toplo!!!!!!!!!!  Barem se mos prosetat po gradu ..ili sisti u park ..vani na pice ili lezat na plazi i odmarat se ..a sve to bez puno znojenja 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 03 stu, 2011 2:43 am |
|
 |
|
fluffy
|
mogu učiti 
| čet 03 stu, 2011 3:53 pm |
|
 |
|
Number One
|
captain je napisao/la: Barem se mos prosetat po gradu .. ili sisti u park ..vani na pice ili lezat na plazi i odmarat se ..a sve to bez puno znojenja  Tvoj način izražavanja me katkad zabrinjava... 
| čet 03 stu, 2011 4:52 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Oblačno, tmurno, lagana kiša... Cold desolate winds howl As the rain strikes my flesh alike the blade The leaden sky torn Fractured by autumn decay
The dead leaves wept so silently All words - empty, unspoken Drowning within the black depths of misery The cold void gathering
Another severance, another scar As meaningless as a tear to an ocean Misery will await, alike the seasons and the tide
So shall Death await...
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pet 04 stu, 2011 10:18 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|