Sada je: sub 12 ruj, 2026 9:47 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 1734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 116  Sljedeća
 Nogomet 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: VOY
Naj Film: First Contact
Post Re: Dinamo Zagreb
_Oz je napisao/la:
[ http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/297020_177784365628670_118249691582138_401460_5930286_n.jpg ]

Lijepo je ovakvo nešto napokon vidjeti i na jednom od domaćih terena (pa makar i na Maksimiru :zubo: )

Zaista lijepo, ove reklame me podsjećaju na tradiciju i na world cupu, no nažalost vidjeli smo prošlo prvenstvo u J.Africi one reklame su bile pokretne i dosta reklama nije bilo više tu.
Yao....ja i moje uočavanje detalja :zubo:

uto 16 kol, 2011 10:44 pm
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
alfa_Q je napisao/la:
Yao....ja i moje uočavanje detalja :zubo:

Pa te reklame su svojevrsni trademark Lige Prvaka i mislim da bi dosta izgubili na imageu da to maknu, kao što je napravila FIFA.

BTW, da su htjeli, već bi ih vjerojatno makli, jer one pokretne LED reklame omogućuju da se reklamira praktički neograničen broj sponzora zbog čega je FIFA to gotovo sigurno i uvela.

Na svjetskom su reklame uz teren uvijek bile star ogromnog prestiža i samo su si giganti mogli priuštit takvo što (Adidas, Philips, Canon, Hyundai, Yahooy Coca-Cola, McDonalds, MasterCard, JVC)... Dok smo na SP u Južnoj Africi mogli vidjet neke kompanije za koje ja npr. nikad nisam čuo... Nekako mi je, gledajući tekme, to svjetsko djelovalo, hm... Jeftinije. Manje prestižno.

Baš me zanima hoće li iduće godine na Europskom prvenstvu UEFA ostat dosljedna, ili će i oni ići FIFA-inim putem (lake zarade)...

uto 16 kol, 2011 10:54 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: VOY
Naj Film: First Contact
_Oz je napisao/la:
Na svjetskom su reklame uz teren uvijek bile star ogromnog prestiža i samo su si giganti mogli priuštit takvo što (Adidas, Philips, Canon, Hyundai, Yahooy Coca-Cola, McDonalds, MasterCard, JVC)... Dok smo na SP u Južnoj Africi mogli vidjet neke kompanije za koje ja npr. nikad nisam čuo... Nekako mi je, gledajući tekme, to svjetsko djelovalo, hm... Jeftinije. Manje prestižno.

Baš me zanima hoće li iduće godine na Europskom prvenstvu UEFA ostat dosljedna, ili će i oni ići FIFA-inim putem (lake zarade)...

da i meni je gledanje tog prvenstva bilo nekako neatraktivno upravo zbog tih reklama, nekako čovjek navikne na neku tradiciju, odnosno prepoznatljivost koje su te reklame imale tokom world cupa.
UEFA, nadam se da će ostat dosljedna. :)

uto 16 kol, 2011 11:06 pm
PARTIJA

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Od vuvuzela nisam vidio reklame. Da, zvuk mi je poremetio vid, okus pa na kraju krajeva i sluh.

EDIT: Nakon Dinamo-Malmo, sada slijedi poslastica...El Clasico s Realom koji ekšli može parirati Barci. =P~

sri 17 kol, 2011 10:54 pm
bubica
bubica

Post Re: Nogomet
Real odličan, ali previše su nervozni, zato su i primili dva jeftina gola. Inače, čak i mene već frustrira lakoća kojom Barca zabija. Stvarno ne volim natjecanja u kojima je jedan nedodirljiv, a ostali se bore za 2. mjesto. HNL je specifičan, jer su svi osim Dinama siromašni, pa se drugo ni ne može očekivat. Zadnje što nam treba da se Liga Prvaka pretvori u Europski HNL.

čet 18 kol, 2011 12:10 am
Profil Web stranica
PARTIJA

Ovo je nakon dugo vremena izgledalo kao utakmica dvije ravnopravne ekipe. Vrlo dobro. :thumbs2:

I na kraju lete šake i crveni kartoni na sve strane...baš se mrze svi...

čet 18 kol, 2011 1:00 am
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:
I na kraju lete šake i crveni kartoni na sve strane...baš se mrze svi...

Igrači Reala su seljaci... Al nije da ih ne kužim, sudac često pomaže Barci sa onim sitnim iritantnim stvarima, tipa Messi šutne loptu nakon zvižduka i ne dobije žuti, a nakon toga zabije. Ja bih bio lud na njihovom mjestu.

Ne kužim zašto Mourinho drži Pepea u ekipi, čovjek je dokazano psihički nestabilan. A ovo što je Marcelo napravio Fabregasu na kraju... Malom je prva tekma u dresu Barce umalo postala i zadnja. :zubo: Ružno.

čet 18 kol, 2011 1:05 am
Profil Web stranica
PARTIJA

S jedne strane Realovci definitivno igraju ko seljačine, a s druge mi tlak skoči kad vidim pi*ke tipa Busquets i Pedro kako se valjaju po travi čim ih netko krivo pogleda. Barcelona mi sve više ide na živce s tim, počinju mi se gaditi.

Pepe(i svi ostali) je svjestan da je igrač Reala i da će se njemu opraštati što se drugima ne bi, tako da ide do kraja, preko granica ukusa.

čet 18 kol, 2011 1:09 am
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:
Pepe(i svi ostali) je svjestan da je igrač Reala i da će se njemu opraštati što se drugima ne bi, tako da ide do kraja, preko granica ukusa.

Čovjek genijalno Iniesti ukrade loptu, i nakon toga ga, kad je već duel gotov, odvali laktom. Pa kakav idiot moraš bit?

Inače, Mourinho mi se iznimno gadio dok je bio u Chelseau, a kasnije, kad je došao u Inter, sam ga nekako počeo podnosit. No šta jest jest, da sam ja predsjednik Reala, nikad ne bih dao klub u ruke jednoj takvoj ljigavoj nakazi, pa da je ne znam koliko genijalan trener.

Gdje je Guus Hiddink ovih dana? Čovjek ima Mourinhovu genijalnost (zapravo i veću), minus primitivizam.

čet 18 kol, 2011 1:19 am
Profil Web stranica
PARTIJA

Guus je izbornik Turske.

Ja sam uvjeren da je Mourinho u privatnom životu daleko od ovog arogantnog govnara kakvim se prikazuje. Svi igrači koji su igrali kod Mourinha su govorili o njegovom psihološkom pristupu igri i igračima. Sjeti se samo da je jedan Eto'o, ponajbolji napadač Europe tada, igrao beka dvije utakmice bez da je zucnuo. Malo trenera može tako nešto izvesti bez trzavica. Uz to, stalnim samoisticanjem prebacuje svu odgovornost sa igrača...
Povrh svega, Mourinho je shvatio da danas show prodaje sve, a kad imaš dobre rezultate i očiti trenerski genij, daš novinarima malo sočnih provala i cijena ti dramatično raste.

čet 18 kol, 2011 1:28 am
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:
Guus je izbornik Turske.

Šta je izgubio okladu, ili? :zubo:

shirajzl je napisao/la:
Ja sam uvjeren da je Mourinho u privatnom životu daleko od ovog arogantnog govnara kakvim se prikazuje. Svi igrači koji su igrali kod Mourinha su govorili o njegovom psihološkom pristupu igri i igračima. Sjeti se samo da je jedan Eto'o, ponajbolji napadač Europe tada, igrao beka dvije utakmice bez da je zucnuo. Malo trenera može tako nešto izvesti bez trzavica. Uz to, stalnim samoisticanjem prebacuje svu odgovornost sa igrača...
Povrh svega, Mourinho je shvatio da danas show prodaje sve, a kad imaš dobre rezultate i očiti trenerski genij, daš novinarima malo sočnih provala i cijena ti dramatično raste.

Sve to stoji, ali mislim da debelo pretjeruje. Izlazi u medije s nekakvim teorijama zavjere, a zaboravlja na sudačku pomoć kakvu je znao dobit u Chelseau (npr. ono sramotno finale Carling kupa kad je prva momčad Chelsea na krađu dobila B ekipu Arsenala, završilo je bilo općom tučnjavom i hrpom crvenih kartona).

Da ne govorim da je Real M. nekad bio simbol "nedodirljivog" kluba kojeg se u Europi štitilo kao Croatiju u HNL-u krajem devedesetih...

BTW...

Image

Rekao bih da mu se smiješi suspenzija.

čet 18 kol, 2011 1:47 am
Profil Web stranica
PARTIJA

Guus očito želi do kraja unovčiti svoju genijalnost. :zubo: Izbornički posao je naravno puno ležerniji od svakodnevnog boravka u klubu pa Guus gušta dok može, a pritom mlati ogromnu lovu.

Mourinho je vidno isfrustriran jer nikad dosad njegova momčad nije bila suočena s tako monstruozno dobrim protivnikom kao Barcelona. Zanima me što će biti ako Real ni ove godine ne osvoji ligu ili LP...ili će se Mourinho zainatiti i ostati dok ih ne skine ili će dobit nogu/dati otkaz i otići linijom manjeg otpora u neku drugu ligu...

čet 18 kol, 2011 2:04 am
bubica
bubica

Čisto sumnjam da ga Realova uprava neće dirati ako ne osvoji barem jedan od ta dva naslova. Eventualno bi ga mogla spasit obrana Kupa Kralja, ali sumnjam.

Real Madrid je, ruku na srce, najveća nogometna institucija na svijetu, i njih zanimaju samo i isključivo trofeji.

čet 18 kol, 2011 2:11 am
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Kad je izvlačenje skupina za LP?

uto 23 kol, 2011 11:01 pm
bubica
bubica

Miki je napisao/la:
Kad je izvlačenje skupina za LP?

U četvrtak.

uto 23 kol, 2011 11:03 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 116  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: